Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaisryhmät raivoissaan – antisemitistiset karnevaalit Belgiassa

Juutalaisryhmät raivoissaan – antisemitistiset karnevaalit Belgiassa

4
Bildresultat för aalst carnaval
Aalstin karnevaalihumua

Belgia on viime aikoina päässyt otsikoihin muun muassa miehestä, joka koristeli talonsa ”kielletyillä” symboleilla. Tällä kertaa juutalaiset vetivät herneen nenään Belgian Aalstissa tapahtuneesta karnevaalista. Karnevaalikulkueessa oli havaittavissa ”stereotyyppisiä” juutalaisia, KKK-asuisia henkilöitä ja mustaksi naamansa maalanneita valkoisia. Juutalaiset tuohtuivat etenkin kolikoista, rotista ja koukkunenistä.

Erään kulkueessa olleen ajoneuvon nimi oli ”Shabbat Year”, jota koristeli kaksi stereotyyppistä vaaleanpunaista juutalaisnukkea. Järjestöt viittaavat jopa ”natsiajan” propagandaan tyypillisestä juutalaisesta. Israelilaistaustainen lakimies piti tapahtumaa sairaana antisemitisminä pahimmillaan.

Kaupungin pormestari puolustelee sananvapautta ja toteaa, ettei hänen kuulu sensuroida kansalaisten toimia. Kyseisen tapahtuman tarkoituksena on nimenomaan nauraa kaikelle ilman seuraamuksia. Ilmeisesti juutalaisille tämä ei kuitenkaan sovi.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Jälleen kerran juutalaiset vaativat erityisoikeuksia itselleen ja eipä yllättä että taas viittasivat vuoteen 1939, kun kaikki eivät menekkään juutalaisparasiittien ohjessäännön mukaan täällä (((demokratiassa))). Kyseiset karikatyyrit osuivat niin nappiin, kuin olla ja voi!

  2. Hauskintahan tässä on se, etteivät jutikat ole edes seemiläisiä.

  3. Karnevaaleissa on aivan loistavia taideteoksia. Niihin on nähty vaivaa ja kuten pormestari sanoo, maassa on sananvapaus…vielä. Toisin kuin Suomessa joka kutsuu itseään demokraattiseksi valtioksi.

    • Onkohan siellä sananvapautta? Menepä väittämään, ettei mitään holokaustia ole koskaan ollutkaan, niin asia ehkä selviää…

Comments are closed.