Koti Uutisia Pohjoismaat Juutalais-romani feministi: ”PVL uhkasi minua”

Juutalais-romani feministi: ”PVL uhkasi minua”

4
Soraya Post.

Juutalais- ja romanitaustainen Ruotsin feministipuolueen europarlamentaarikko Soraya Post väittää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen uhanneen häntä. Valheistaan hän kertoo ruotsalaiselle Expressen lehdelle.

– Se oli käsinkirjoitettu ja hieman erityinen, sillä joka oli kirjoittanut kirjeen oli omanlainen käsiala. Osa kirjaimista olivat toisenlaisia kuin muut, kertoo Post, kirjeestä jonka hän väittää Vastarintaliikkeen hänelle lähettäneen kuukausia sitten.

Hänelle lähetetyssä kirjeessä oli lukenut: ”Sinä tulet kuolemaan, terveisin NMR”. Samankaltaisia kirjeitä on vastaanottanut noin parisenkymmentä henkilöä Ruotsissa. Mielenkiintoista hänen väitteessään on se, että Pohjoismainen Vastarintaliike, jonka Ruotsalainen nimi on Nordiska motståndsrörelsen ei itsestään käytä lyhennettä NMR. On siis selkeää, että kirjeet on lähettänyt henkilö joka ei ole liikkeen jäsen tai edustaja.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Jos PVL haluaisi tuhlata aikaansa lähettämällä lapsellisia tappouhkauksia, niin tuskimpa Soraya Post olisi edes sen arvoinen. Toiseksi, yhtä hyvin tuo femakko olisi voinut kirjoittaa uhkauksen itse ja tarkoituksella aiheuttaa mediakohun. Haiskahtaa nimittäin hakemalla haetuksi kohuksi…

  2. Laillinen uhkaus.

    Mitään laitonta ei tietenkään ole siinä, että lähettää kansanedustajalle kirjeen:

    Uhkaus Jos teette [sitä tai tätä], joudutte lailliseen edesvastuuseen teostanne.

    Kansanedustajaa voi uhata esimerkiksi edustajapaikan menetyksellä, äänen menetyksellä ja tuhansilla erilaisilla laillisilla seurauksilla.

  3. Eikös Soraya vielä ole sisäistänyt sitä että se kuolee? Luuleeko se elävänsä ikuisesti? Jos luulee niin on pahasti sairaas. Tosiasia on että me kaikki kuolemme, ennemmin tai myöhemmin.

Comments are closed.