Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalaisnainen näyttelee Thor-jumalaa uudessa Marvel-elokuvassa

Juutalaisnainen näyttelee Thor-jumalaa uudessa Marvel-elokuvassa

26

Israelinjuutalainen näyttelijä Natalie Portman tulee esittämään pohjoismaalaista Thor-jumalaa 2021 ilmestyvässä Marvel-elokuvassa “Thor: Love and Thunder”. Skandinaavisessa mytologiassa Thor on miespuolinen ukkosen jumala. Kyseessä on Marvelin neljäs Thor-sarjan elokuva.

Marvel-sarjakuvayhtiön isä on juutalainen Martin Goodman. Sittemmin valtavaksi mediayhtiöryppääksi kasvaneen Marvel Entertainment -emoyhtiön puheenjohtaja on juutalainen Isaac Perlmutter. Marvel tuottaa nuorisolle suunnattua viihteeksi naamioitua poliittista propagandaa.

Thor-elokuvasarja herätti ärtymystä jo vuosikymmenen alussa, kun juutalaisyhtiö palkkasi mustan Idris Elban näyttelemään Heimdall-jumalaa. Tuolloin Marvel pilkkasi avoimesti pohjoismaalaista kulttuuriperintöä, sillä Edda-runoissa Heimdall tunnetaan nimenomaan “valkoisimpana jumalana”.

Portmanin nimitystä on verrattu myös viime viikolla kovaa keskustelua herättäneeseen James Bond -uutiseen. Seuraavassa elokuvasarjan osassa valkoinen miesnäyttelijä Daniel Craig luovuttaa 007-statuksen mustalle naisnäyttelijälle kulttuurimarxismin nimissä.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

26 KOMMENTIT

 1. Juu no tämä oli täysin odotettavissa, ei voineet kulttuurimarxistit sietää, että suosituin hahmo on valkoinen blondi mies. 007 on alkuperäisen kuvauksen mukaan valkoinen brittimies. Täyttä sontaa, mitä ei tule todellakaan katsottua.

 2. Ei siis mitään uutta Jewwoodin alla. Neekerinainen James Bondina ja jutkunainen Thor-jumalana. Koska tulis uusi “historiallinen” draama natsien keskitysleireistä joltain juutalaiselta ohjaajalta? 🙂

  • Surullisinta on se että suomalaisen “miehen” on pakko näitä paskatekeleitä vahdata. Muuten ei tiedä mistä kaverit puhuu.

 3. Se on niin helppo tehdä ja toteuttaa nämä kun omistaa kaiken. Sama vanha linja jatkuu kuten jo vuosikymmeniä

  • Kysymys kuuluu, miksi he omistavat kaiken? Ovatko arjalaiset niin heikkoja etteivät kykene samaan? Mikä estää ei-juutalaista perustamasta vaikka oman pankin ja alkamasta rahoittamaan omiaan samalla periaatteella? Kärkkäinen vaikka voisi pistää pystyyn oman pankin kuten S-ryhmäkin teki ja siten ostaa markkinoilta kaiken mikä ostettavissa on. Osavarantovaatimuksella toimivan pankin varanto vaatimus taitaa olla jotain 2% kun luottoa luodaan. Siitä voi laskea millaisella sijoituksella voi luoda huomattavia summia tyhjästä.

   • Hyvä idis. Tuota odottaessa. Pienet korot, joilla vain pankin pyörittäjä — ei satapäinen liuta muita! — elättää itsensä ja hoitaa pankin pyörittämisen kulut. Sitten on porukalla varaa ostaa ja saadaan Suomen talous kasvuun.

    • Gentiilit ovat elukoita – sen he todistavat luovuttamalla kontrollin ihan kaikesta juutalaistahoille. Eivät elukat edes halua hoitaa itse omia alueitaan tai asioitaan, heille kelpaa tuttivauvan tai karsinassa riutuvan aasin asema (huutonaurua!). Kun elukalla on asiat huonosti, ei yritetäkään korjata tilannetta, vaan tartutaan tuttiin. Se voi olla alkoholi, huorissa käymistä, viihdeteollisuuden tuotteisiin uppoamista tms. Mitä vaan mitä juutalainen informaatioteollisuus on saanut ujutettua gentiilin korvien väliin. Ja se on aina jotakin passivoivaa, tai jotakin millä aikaansaadaan hajoita- ja hallitse -toimintaa gentiilien keskuuteen.

     Nyt kun motivointipuhe-osuus on ohi, mennään asiakeskusteluun:

     Törkein ja vaarallisin juutalaisille alistuminen löytyy tällä hetkellä siinä että naisista tehdään päättäjiä juutalaisten keksimän “naisten emansipaation” ideologian myötä.

     Naiset ovat kuin Cruise Missile. Naisessa on tietyt psykologiset liipaisimet, ja joka tuntee niiden käytön, kontrolloi naista mielin määrin. Muinaiset politiikan mestarit kuten Chanakya Pandit (erään kuninkaan mahtava neuvonantaja Intiassa) varoittavat että “naiseen ei voi luottaa”. Tämä ei ole mikään naista halveksuva lausunto, vaan tuo esille naisen biopsykologiaan sisältyvän heikkouden jonka myötä nainen ei voi vastustaa tietynlaista manipulaatiota. USA:n MK Ultra -projekti on tunnettu siitä että projektissa kaapattiin runsaasti naisia täysin alistetuiksi orjiksi joille muun muassa luotiin heidän vielä ollessa lapsia useita sivupersoonia jotka eivät edes tienneet toistensa tekemisistä, vaikka samassa kehossa. Tämä tehdään näissä äärimmäisissä tapauksissa raakalaismaisen, psykologisenkin, kidutuksen avulla. Tämä on yksi perussyy pedofiili-rinkien olemassaoloon eliitin keskuudessa.

     Mieti tätä kun kysyt miksi tuntemattomuudesta nousee yhtäkkiä naisia johtamaan meitä. Ja heidän politiikkansa on usein erittäin vahingollista naisille (kuten levottomien nuorten miesten massamaahantuonti). Ja ajavat tätä “innoissaan” vaikka se sotii suoraan toista pakkomiellettään, ilmastonmuutoksen torjumisen tai ympäristönsuojelun tavoitteita vastaan. Ihan yhtenä esimerkkinä.

 4. Chris Hemsworth on aika paljon äijämäisempi Thorina, kuin jokin tytön hempukka. No, nykyisin on tapana pilata kaikki… Ei jatkoon.

 5. Niin käy, kun kadehtii liikaa jotakin hienoa, mitä itsellä ei voi olla. Kateudessaan pitää pyrkiä tekemään kansallisesta hierarkisesta kulttuurista nöyryyttävää irvikuvaa.
  Tämä ei ole eräille uutta käyttäytymistä sitten antiikin ajoista:
  https://www.youtube.com/watch?v=S9ZgNW7VaFc

 6. Jep, viihteeksi naamioitua propagandaa. Mitään muutahan tuo ei ole.

  Kuka hullu noita katselee…

  • Aika moni. Onhan Marvel elokuvat todella suosittuja, kuten vaikka Avengers Endgame on maailman eniten lipputuloja tuottanut elokuva. Suurin osa katselee näitä vain viihteen vuoksi, kuten minä, mutta itse tietenkin laittomasti ladatuilta torrenteilta. 🙂 Tietenkin nämä Jewwoodin elokuvat ovat täynnä rappiopropagandaa, mitä monet eivät edes tajua. Kyllä tosin uusimmat Thor ja “Bond” – elokuva jää katsomatta, kunnon ripulia.

   • Älä haaskaa elämääsi huonoihin elokuviin. Katso hyviä elokuvia.

    Tai mene opiskelemaan taikka töihin.

    Olet oman elämäsi kippari.

  • Black Swan -leffassa toinen juutalaistyttö Mila Kunis nuolee Portmanin p*mppiä.

   • Sen verran monta bannia fb:sa jo takana, ettei enää muista, että jossain saa vielä puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

 7. Onhan DC:n supersankarileffoissakin johtotähtenä israelinjuutalainen Gal Gadot eli Wonder Woman.

Comments are closed.