Koti Uutisia Juutalaisministeri raivostui saksalaisen EU-poliitikon puheesta knessetissä

Juutalaisministeri raivostui saksalaisen EU-poliitikon puheesta knessetissä

3

 

UK_juutalaisministeri_raivostui

Euroopan parlamentin puheenjohtaja Martin Schulz raivostutti juutalaiset Israelin parlamentissa knessetissä pitämässään puheessaan keskiviikkona.

Saksankielisessä puheessaan Schulz sanoi Israelin parlamentissa: “Jos haluamme antaa ihmisille kunniallisen elämän, rauhalle ei ole vaihtoehtoja. Kertokaa minulle pitääkö tämä paikkaansa, että palestiinalaiset saavat käyttöönsä päivässä vain 17 litraa vettä, kun israelilaiset saavat käyttöönsä 70 litraa vettä.”

Israelin valtionvarainministeri Naftali Bennett käveli ulos knessetistä ja kieltäytyi kuuntelemasta Schulzin puhetta. Useat muut sionistiparlamentaarikot huusivat “tämä on valetta” Schulzin puheen aikana. Myöhemmin ministeri Bennett kirjoitti Facebookissa: “En hyväksy valehtelua Israelista Israelin knessetissä, enkä etenkään saksaksi.”

Nyt sionistit vaativat Schulzilta anteeksipyyntöä.

Lähde: The Jewish Press

3 KOMMENTIT

  1. Mikähän nyt kiristi pantaa? Jos oikein artikkelista ymmärsin, Schultz esitti kysymyksen muttei saanut siihen vastusta. Vastaus olisi ollut yksinkertainen, muotoa “kyllä” tai “ei”. Ja jos olisi halunnut niin olisi vinut perustella tai tuoda julki toisia lukuarvoja. Mutta että kommentoida nyt kysymystä valehteluksi. Ei liene ihme että sieläpäin maailmaa on jatkuvia väärinymmärryksiä, jos maahanmuuttajat eivät edes ymmärrä puhetta.

  2. Juutalaiset maavarkaat ovat täysiä sadisteja, tekevät kiusaamalla mm tiesulkuja aivan huvin vuoksi. Iran GO!

  3. Teatteria vain. Tämä Martin Schulz on itse juutalainen ja hänen toimensa ovat juutalaisen agendan mukaiset. Sääntö on yksinkertainen ja toistuu kaikkialla samalla tavalla: “Nouse itse valtaan aina ja kaikkialla, missä vain mahdollista ja nosta sitten muut perässä!”
    http://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2014/02/Martin-Schultz-president-of-the-European-Parliament-speaking-at-the-Great-Synagogue-of-Europe-in-Brussels-in-March.-Credit-Europ.jpg
    Sellaisia julkisuuteen levitettyjä spektaakkeleita, joissa esitetään muka riiteleviä juutalaisia, tarvitaan, jotta tyhmien gojimien silmissä juutalainen johto näyttäisi “inhimilliselta” ja jotta luotaisiin vaikutelma, että he ovat “samanlaisia kuin muutkin”.

    Asioiden arviointi on tehtävä tekojen eikä puheiden perusteella. Esimerkiksi Euvostoliitto (jossa juutalainen M.Schultz on hyvin korkeassa asemassa) käyttää innokkaasti pakotteita Irania vastaan, mutta Israelille ei ole mitään pakotteita, vaikka juutalaisten valton rikosten lista on poikkeuksellisen pitkä.

Comments are closed.