Koti Uutisia Kotimaa Juutalaismiljardööriltä Kiasmalle “taideteos, jossa valkoinen mies kärsii”

Juutalaismiljardööriltä Kiasmalle “taideteos, jossa valkoinen mies kärsii”

6
chaim-poju-zabludowicz-cayman-tax-haven-veroparatiisi-juutalainen-jew
Chaim Poju Zabludowicz.

Suomen vaikutusvaltaisin juutalaislobbaaja, miljardööri Chaim Poju Zabludowicz on lahjoittanut rappiotaidemuseo Kiasmalle erittäin kalliin “taideteoksen”. Teoksesta tekee erityisen myös se, että kyseessä on poliittinen hyökkäys valkoista rotua vastaan.

Zabludowicz on jo pitkään ollut tunnettu nimi paitsi sionisti- myös rappiotaidepiireissä. Hänen juutalainen perheensä rikastui alkujaan hämärällä asekaupalla sionistisille sotarikollisille, mutta siirtyi myöhemmin pörssikeinotteluun ja politiikan manipulointiin.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti miljardööristä artikkelissa, joka paljasti ensimmäisenä mediana Zabludowiczin roolin Caymansaarille perustetussa salaisessa Unami International Limited -veroparatiisiyhtiössä. Artikkelissa esitellyt Zabludowicziin kohdistuneet korruptiotutkinnat Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Israelissa herättävät painavia kysymyksiä hänen suhteistaan Suomen poliittiseen eliittiin.

Zabludowicz päätti hiljattain myrkyttää Helsingin kulttuurielämää ostamalla Kiasmalle kulttuurimarxistisen “taiteilijan” Ed Aktinsin Safe Conduct -teoksen, johon sisältyy juuri avautunut Live White Slime -näyttely. Teoksen arvo on juutalaisomisteisen Helsingin Sanomien (HS) mukaan “kuusinumeroinen”.

HS innostui erityisesti näyttelyn avoimesta rotuvihasta valkoisia vastaan. “Miljardööri osti Kiasmaan jättisummalla videoteoksen, jossa valkoinen mies kärsii, ja taiteilijan mukaan se on ainoa vaihtoehto”, juutalaisen Erkon suvun omistama lehti otsikoi artikkelinsa.

Juutalaisen Kiasmalle lahjoittama teos on HS:n mukaan saanut “vaikutteita Euroopan pakolaiskriisistä ja brexitistä”. HS myös kertoo, että näyttelyn nimi “valkoinen lima” viittaa valkoisiin heteromiehiin.

Lähde: Helsingin Sanomat (arkistoitu)

6 KOMMENTIT

  1. Eikös tämä sama hahmo ole rahoittanut Stubbin vaalikampanjoita etc. joten poliittisissa piireissä liikkuu ja vaikuttaa, ei taida muutenkaan businekset päivänvaloa kestää.

  2. Terveessä kansallisvaltiossa ei olisi yhtä ainoaa Kiasmaa, joskus koulun kanssa käytiin siellä ja meinas laatta lentää siitä saastasta mitä siellä oli.

    • ei oo suomi, eikä oikeestaan mikään ns valkoisten maa ollut terve kansallisvaltio vuoden 45 jälkeen

    • Vieläkö siellä on jotakin Tiina “tapa-kaikki-heterot” Rosenbergin installaatiota?

  3. Mitä pahaa sinisilmäinen terve valkoinen mies on tehnyt ansaitakseen kaiken tämän kauhean kohtalon 🙁

    JUMALA AUTA MEITÄ!!!!

Comments are closed.