Koti Uutisia Juutalaiskaksikko jäi kiinni “viharikoksen” lavastamisesta

Juutalaiskaksikko jäi kiinni “viharikoksen” lavastamisesta

3
Anthony Morales ja Matthew Kafker.
Anthony Morales ja Matthew Kafker.

Kaksi juutalaista opiskelijaa jäi kiinni Yhdysvalloissa yritettyään lavastaa kirkkoon kohdistunutta vandalismia valkoisten “rasistien” tekemäksi.

19-vuotias Anthony Morales ja 18-vuotias Matthew Kafker ovat tunnustaneet maalanneensa yliopistokampuksen kappelin seinille muun muassa hakaristejä sekä muslimeihin ja afrikkalaisiin kohdistuneita solvauksia. Kaksikko myös spreijasi seinään sanan “Trump” viitaten presidentinvaalit voittaneeseen Donald Trumpiin.

Miehet jäivät kiinni teosta valvontakameran ansiosta. Ennen tekijöiden kiinnijääntiä kampuksella oli kauhisteltu kirkkoon kohdistunutta “rasistista viharikosta”. Yhdysvalloissa on presidentinvaalien jälkeen tapahtunut useita vastaavanlaisia tekoja, joista media on äänekkäästi syyttänyt Trumpin kannattajia.

Lähteet: Chicago Tribune, Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. …no mikäs se juutalaiselta kerralla onnistuisi…Taitaa muuten kummallakin olla alkoholivaurio aivoissa kun eivät pysty nostamaan silmäluomiaan ylös asti.

  2. Juutalaismafia aivopesee passiivisen kansanosan kaikkialla. Media ja EU-hallinto on siionistien valloittama ja koettaa tuhota armaan isänmaammekin. Mutta valhe paljastuu aikanaan, ja vielä koittaa aika että siniristilippu liehuu, maahantunkeutuja-loiset on ajettu ulos ja oma kansa tulee ensin.

Comments are closed.