Koti Uutisia Juutalaisjuontaja haluaa tuhota Euroopan muslimien takia

Juutalaisjuontaja haluaa tuhota Euroopan muslimien takia

3

Suositun yhdysvaltalaisen TV-kanava FOX:in juutalaistaustainen uutiskommentaattori Pamela Geller kommentoi blogissaan Euroopan demografista kriisiä kovin sanankääntein. Geller pitää maahan tulevia muslimeita uhkana Euroopan juutalaisille, ja toivookin Israelin tuhoavan Euroopan muslimimaiden ohella ydinasein, mikäli muslimeista muodostuu uhka juutalaisille.

“He (eurooppalaiset) tappoivat kaikki heidän juutalaisensa, mutta se ei riittänyt. Nuo hirviöt menivät tuomaan uuden sukupolven juutalaisentappajia”, Geller kirjoittaa.

Vaikka Geller on vain yksi juutalainen, ajatus valkoisten hävittämisestä ydinasein Israelin kukistuessa ei ole uusi. Juutalaistaustainen sotilashistorian professori Martin van Creveld on kirjoittanut Israelin niin sanotusta “Samson-vaihtoehdosta”. Hänen mukaansa Israel voi käyttää koko ydinasevarastonsa muun maailman tuhoamiseen, mikäli on olemassa mahdollisuus Israelin tuhoutumiselle.

 

Aiheesta muualla:

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2010/02/this-new-hatred-comes-from-muslim-immigrants-the-jewish-people-are-afraid-now.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option

3 KOMMENTIT

  1. Siinä on taas kosher-konservatiiveilla seliteltävää. Kuinkas se litania kuuluikaan, “Israel ja me taistelemme samaa taistelua!” tjsp? Hyödylliset hölmöt.

  2. Israel ja Yhdysvallat ovat valtioita, jotka ovat uhka maailmanrauhalle. Israel harjoittaa apartheid-politiikkaa ja on murhannut sodissaan tuhansia viattomia siviilejä.

    Sionistit ovat häpeämättömällä toiminallaan edesauttaneet Yhdysvalloissa monikulttuurisuuden suosimista, koska tämä on heille suureksi eduksi. Pankkisektori, suuryritykset ja media ovat siionistien omistuksessa ja mittavia vallankäyttäjiä golobaallisella ja lokaallisella tasolla.

    Uutiskommnentaattori Pamela Gellerin blogi kirjoitus on paljastava, sillä vastaavia uutisointeja sensuurin takia pääse harvoin julkisuuteen. Hyvä, että SVL:n toimitus seuraa tarkasti ulkomaalaista mediaa ja antaa lukijoilleen oikeaa tietoa. Juutalaisten hyökkäys muslimeja kohtaan on radikaalia ja kovaa valtapolitiikkaa, mikä on ollut aina itsestäänselvää juutalaista propagandaa. Uutiskommenttattorilla on näkemys, että Eurooppa on kriisissä muslimien maahanmuuton vuoksi ja uhka Euroopan juutalaiselle ylivallalle. Suomessa ja Euroopassa on radikalisoituneita muslimeja, jotka ovat olleet yhteydessä islamilaisiin terroristijärjestöihin ja -kouluttajiin.

    Kirjoittajan blogi on pöyristyttävä uhka maailman valkoista kansanosaa kohtaan ja tahallista provosointia ydinsodan uhkaamisella. Vastaavia puheita suoltavat Israelin, Euroopan ja Yhdysvaltojen rabbit ja ortodoksijuutalaiset sekä toimittajat.

  3. Olisi hienoa nähdä, mitä tapahtuisi “julkkikselle”, joka laukoisi kommentteja siitä, kuinka kaikki juutalaiset tulisi tuhota Yhdysvalloista….

Comments are closed.