Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalaisjohtajat tahtovat “päivittää” muiden pyhistä kirjoista juutalaismyönteisempiä

Juutalaisjohtajat tahtovat “päivittää” muiden pyhistä kirjoista juutalaismyönteisempiä

13

Euroopan juutalaiskongressi järjesti hiljattain “rasismia ja antisemitismiä” käsittelevän kansainvälisen kokouksen, jonka yhteydessä laadittiin julkaisu nimeltä Loppu antisemitismille! Lista toimista, joilla antisemitismiä vastaan voidaan taistella.

Julkaisussa vaaditaan muun muassa, että Raamattua ja Koraania täytyy peukaloida niissä esiintyvän “juutalaisvastaisuuden” vuoksi. Aiemmin juutalaiset ovat julkaisseet manipuloituja versioita esimerkiksi Adolf Hitlerin Taisteluni-kirjasta vääristelläkseen “antisemitistien” argumentteja.

Juutalaisjohtajien mukaan muiden pyhiin kirjoihin voisi lisätä niin sanottuja trigger warning -huomautuksia sekä sionistisia kommentteja kohtiin, jotka eivät satu miellyttämään “valittua kansaa”. Juutalaisen näkökulman tulisi olla ainut sallittu näkökulma valkoisten ihmisten arjessa, oli kyse sitten politiikasta, taloudesta, kulttuurista tai yksityisistä uskonasioista.

Euroopan juutalaiskongressi kiitteli valtavirtaisia kristittyjä seurakuntia siitä, että monet niistä palvelevatkin juutalaisia jo uskollisesti. Juutalaiskongressi kuitenkin painotti, että niin kristityillä kuin muslimeillakin on vielä paljon työtä tehtävänä, jotta nämä voisivat miellyttää juutalaisia täydellisesti.

Juutalaiskongressi ei sen sijaan itse suostu julkaisemaan Talmudista uutta versiota, joka olisi päivitetty myönteisemmäksi suhteessa “gojimiin” eli ei-juutalaisiin. Talmud muun muassa kannustaa tappamaan ja varastamaan ei-juutalaisilta sekä kuvailee Jeesuksen kiduttamista kiehuvissa ulosteissa. Juutalaiskongressin kaltaiset painostusjärjestöt ovat varmistaneet, etteivät valtavirtaiset kristityt ryhmät kuitenkaan uskalla edes mainita Talmudin rasistisia ja uskonnollista vihaa sisältäviä opetuksia.

Vasemmalla Sebastian Kurz, oikealla Euroopan juutalaiskongressin johtaja Moshe Kantor.

Juutalaiskongressin kokoukseen osallistui myös kansallismielisiä ääniä vaaleissa itselleen huijannut Itävallan “konservatiivinen” liittokansleri Sebastian Kurz. Liittokansleri sai paljon kritiikkiä kansallismielisiltä sen jälkeen kun hän päätti äänestää Euroopan parlamentissa Unkari-vastaisten pakotteiden puolesta. Sionisti Kurz tahtoi rangaista Unkaria, koska maa ei ole ottanut vastaan tarpeeksi laittomia siirtolaisia eikä ole tukenut “vähemmistöjen oikeuksia” tai kulttuurimarxistista mediaa.

Pyhien kirjojen ohella kokouksessa käsiteltiin myös Internet-sananvapautta. Juutalaislobbaajien mukaan esimerkiksi Internetin hakukoneita tulisi manipuloida niin, että ne “suosisivat positiivisia kuvauksia juutalaisista”.

Lähde: Daily Mail

13 KOMMENTIT

 1. En ymmärrä kenen antamalla mandaatilla juutalaiset koittavat muokata eri uskontojen kirjoituksia? Onneksi tuossa kannessa on tuo “valepukki” jota muut osoittavat. Kohde on ainakin selvä.

  Toinen asia jota olen aina ihmetellyt on se että luterilaisessa kristinuskossa opetetaan vanhan testamentin, juutalaisten kirjojen, asioita pyhinä kirjoituksina. Luterilaisten pitäisi tarkastella vain uutta testamenttia ja elää Jeesuksen oppien mukaan. Se väkivaltainen ja kurjuutta täyttä oleva vanha testamentti, sen voi sivuuttaa. Se kun otettiin mukaan Suuressa Huudossa.

  Onneksi itse en kuulu kristinuskoon niin on helpompi vierestä seurata miten luterilaisen seurakunnan edustajat valehtelevat kuulijoilleen. Ja koittavat parhaansa mukaan peitellä totuuksia. Toisaalta, sen vuoksi uskontojen nimi onkin uskonto että ihmiset uskovat niihin. Ja tieteen nimi on tiede, koska asioita tiedetään. Niiden väliin jäävät elämäntavat. Eli, kukin elää omalla tavallaan ja kehittyy elämänsä ajan.

  • Tietenkin myös Vanhan Testamentin oppeja tulee kirkoissa opettaa, Jumalan sanaahan sekin on. Ei Raamattua pidä alkaa sensuroimaan sen takia että jotkut ihmiset järkyttävät siellä opetetuista asioista. Kukaan ihminen jolla ei ei ole Pyhää henkeä asumassa sydämmessään, ei pysty ymmärtämään Raamattua oikein, ei Uutta eikä Vanhaa Testamentia.

   Tämän takia juutalaisilta on turha kysyä mitään tietoa Raamatusta, he eivät voi sitä ymmärtää koska eivät usko Jeesukseen.

 2. Upeaa! Tahtoni miellyttää juutalaisia herroja vain kasvaa päivä päivältä! Mitä tekisimmekään ilman valittua kansaa??

 3. “Antisemitismin” lopettamiseksi tehtävä työ on minusta arvokasta ja tärkeää.
  Itse suosittelisin LOPULLISTA RATKAISUA.

  Ei juutalaista…ei ongelmaa

  • Ongelmanratkaisukykysi vivahtaa antisemitismille. Et tainnut olla kongressissa vierailevana puhujana?

 4. Jumalankin on aika irtisanoutua vihapuheesta! Syrjintäväpaa Editio!

 5. Tämä merkinnee sitä, että Uusi Testamentti kirjoitetaan “uusiksi” ja Jeesuksen murhasivat saksalaiset kansallissosialistit, jotka katsoivat Hänen rikkovan Kolmannen Valtakunnan rotulakeja vastaan ja vastustamalla punaisen lyhdyn katujen sulkemista sekä särkemisestä raivopäissään säihkysääri varjeiteiden kalusteet ja “markkinapöydät”.
  Sanonpa vain, että Jumalan on syytä pitää perseensä penkissä, sillä jos Hän siitä nousee… kaikki on mennyttä. Sillä Valtaistuimella istuu juutalainen koronkiskuri ja se pysyy tuolissaan kuin paska seinässä.
  Länsimaat ovat surullisen kuuluisasti juutalaisten ja Israelin pihdeissä niin, että heitä kaikkia voi pitää täysin jees -miehinä vailla omaa tahtoa ja ajattelukykyä.
  Kaikkein niljakkaimpien oppisuuntien ja poliittisten liikkeiden tunnusmerkistönä on nimenomaisesti pyrkimys kirjoittaa historiaa uusiksi luomalla uusia valheellisia sankaritarinoita itsestään ja poliittisista johtajistaan. Parhaana vaiko pahimpana esimerkkinä oli Kiina Mao Zedongin (1893-1976) ja nykyään Pohjois-Korea hallitsevan perhe dynastian jäsenten ilmiömäiset luonnon tapahtumat ja ilmiöt liittyen heidän elämänsä vaiheisiin.

 6. • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
  • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
  • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein
  • »seksismi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman
  • »juutalainen»: epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomialaisia, kasaareja, kaananilaisia ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan)

  Juutalaiset eivät ole seemiläisiä vaan jaafetilaisia Nooan ruskean pojan Jaafetin mukaan. Valkoiset eurooppalaiset ovat Nooan valkoisen pojan Seemin jälkeläisiä.

  • Oliko Nooa siis sekaantunut mustaan naiseen, kun kerran sai ruskean pojan?

   • Kansallisosialistin kanssa ei kannata pelata korttia: niillä on aina pari ässää hihassa.

    Menehän nyt, reppana, takaisin sinne Facebookiin. Eikö perjantaipullo ole vielä auennut? Kyllähän rahtarin pitää menovettä saada, eikö?

    • Kyllä, minulla on aina pari ässää teidän antifanarkkirassukoitten hämmästeltäväksi.

     A) Ei ole someprofiileja. Ei ensimmäistäkään.
     B) En käytä alkoholia.
     C) Kortti riittää kaikkeen, mitä tien päällä kulkee, vaikk’en työkseni ajakaan. Ja sekös teitä tyttöjen hissikortilla pillurallia torin ympäri suhaavia bemariteinejä vituttaa.

 7. Matteus 28 — Jeesuksen ylösnousemus:

  Sapatin päätyttyä, viikon ensimmäisen päivän koittaessa, tulivat Magdalan Maria ja se toinen Maria katsomaan hautaa. Äkkiä maa alkoi vavahdella ja järistä, sillä Herran enkeli laskeutui taivaasta. Hän tuli haudalle, vieritti kiven pois ja istuutui sille. Hän oli hohtava kuin salama ja hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi. Vartijat pelästyivät häntä niin, että alkoivat vapista ja kaatuivat maahan kuin kuolleet.

  Enkeli kääntyi naisten puoleen ja sanoi: »Älkää te pelätkö. Minä tiedän, että te etsitte ristiinnaulittua Jeesusta.

  Ei hän ole täällä, hän on noussut kuolleista, niin kuin itse sanoi. Tulkaa katsomaan, tuossa on paikka, jossa hän makasi.

  Menkää kiireesti sanomaan hänen opetuslapsilleen: ’Hän on noussut kuolleista. Hän menee teidän edellänne Galileaan, siellä te näette hänet.’ Tämä oli minun sanomani teille.» Naiset lähtivät heti haudalta, yhtaikaa peloissaan ja riemuissaan, ja riensivät viemään sanaa Jeesuksen opetuslapsille.

  Mutta yhtäkkiä Jeesus tuli heitä vastaan ja tervehti heitä. He menivät hänen luokseen, syleilivät hänen jalkojaan ja kumarsivat häntä.

  Silloin Jeesus sanoi heille: »Älkää pelätkö! Menkää sanomaan veljilleni, että heidän pitää lähteä Galileaan. Siellä he näkevät minut.»

  Naisten ollessa matkalla muutamat vartiomiehistä menivät kaupunkiin ja kertoivat ylipapeille kaiken, mitä oli tapahtunut. Silloin nämä kokoontuivat neuvottelemaan yhdessä vanhimpien kanssa ja päättivät antaa sotilaille suuren summan rahaa.

  He sanoivat sotilaille: »Sanokaa, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä, kun te nukuitte, ja varastivat hänet. Ja jos tämä tulee maaherran korviin, me kyllä lepytämme hänet ja järjestämme niin, ettei teille koidu ikävyyksiä.» Sotilaat ottivat rahat ja tekivät niin kuin heille oli sanottu. Heidän kertomustaan on juutalaisten keskuudessa levitetty tähän päivään asti.

Comments are closed.