Koti Uutisia Sionismi Juutalaisjohtajat syyttävät Euroopan unionia piiloantisemitismistä

Juutalaisjohtajat syyttävät Euroopan unionia piiloantisemitismistä

9
Péter Niedermüller.

Edes Euroopan unioni ei kyennyt välttymään juutalaisten lobbausjärjestöjen antisemitismisyytöksiltä. Unioni on joutunut antisemitismikohun keskelle ilmoittamalla järjestävänsä jäsenvaltioiden johtajien kokouksen 20.9.

Politico-julkaisun mukaan useat juutalaisjohtajat väittävät, että EU teki kokopäätöksen juutalaisvihamielisin motiivein. Juutalaiset nimittäin juhlistavat 18.–19.9. jom kippuria, jota he pitävät vuoden pyhimpänä aikana.

Kohu vaikuttaa tökeröltä yritykseltä saada juutalaisille lobbausjärjestöille poliittista vipuvoimaa, sillä jom kippur ja EU-kokous eivät edes mene päällekkäin; EU-kokous alkaa vasta juutalaisjuhlan jälkeisenä päivänä.

Syyttämällä EU-johtajia antisemitismistä juutalaiset lobbausjärjestöt voivat yrittää painostaa unionia tekemään “sovinnon eleenä” joitain juutalaisille hyödyllisiä aloitteita. Israel on esimerkiksi jo kauan vaatinut EU:lta diplomaattista tukea rotupolitiikalle, joka suosii juutalaisia ja syrjii palestiinalaisia.

Politico uutisoi, että juutalaisjohtajat pitävät EU:n päätöstä merkkinä “kristinuskon voimistumisesta” Euroopassa juutalaisuuden ja islamin kustannuksella. Tämä on juutalaisjohtajien mukaan huolestuttava kehityssuunta.

Juutalainen europarlamentaarikko Péter Niedermüller julisti uskovansa, että kokouspäivä ajoitettiin tarkoituksella, jotta juutalaisille lähetettäisiin “hienovarainen viesti”. Niedermüller epäilee, että EU:n antisemitistit kokeilevat nyt kepillä jäätä selvittääkseen, kuinka rajusti juutalaisia vastaan voidaan hyökätä.

– On olemassa paljon salaista ja avointa antisemitismiä, ärtynyt Niedermüller totesi lehdistölle.

Lähde: Politico

9 KOMMENTIT

 1. Juutalaiset eivät ole seemiläisiä, vaan niitä olemme me valkoiset eurooppalaiset. Juutalaisten jutut ovat 100 %:ta valhetta — kuten aina.

  Termit “seksismi”, “antisemitismi”, “rasismi” ja “natsismi” ovat kaikki juutalaisten keksimiä harhautussanoja. Yksikään todellinen isänmaallinen, kansallismielinen ja kansallissosialisti ei käytä noita koukkunokkien termejä.

 2. Tuossa rohkenen olla toista mieltä.
  Itse suostun käyttämään termejä antisemitismi ja antisemiitti. Mikäli läsnä on oikeita persoonia, korostan ihan mielelläni olevani antisemiitti, nimenomaan, koska heidän oma terminsä….näin se tyhminkin kasaari tajuaa, että vihaan heitä :

 3. Niedermylläri voi syyttää mua avoimesta antisemi- ja vaikka mistä -tististä: Go hug a cactus, moron.

 4. > jom kippur ja EU-kokous eivät edes mene
  > päällekkäin

  Kyllä juutalainen tietää paremmin kuin kukaan valkoinen mies EU:ssa.

  Kyse on näet siitä, että kun on juhlittu kaksi päivää yhtä soittoa, siinä on seuravana päivänä pää niin sekaisin, että ei voi edes ajatella mihinkään kokoukseen osallistumista.

  Minä tiedän. Olen ollut siellä.

 5. Greg Johnson:
  “The organized Jewish community is the principal enemy — not the sole enemy, but the principal enemy — of every attempt to halt and reverse white extinction. One cannot defeat an enemy one will not name. Therefore, White nationalism is inescapably anti-Semitic.”
  — “Vanguardism, Vantardism, & Mainstreaming,” Counter-Currents, October 9, 2014.

 6. Termi ”antisemitismi” on ajatusvirhe. Seemiläisiä kieliä puhuvat muutkin kuin juutalaiset. Jos sanan ”antisemitismi” ottaa kirjaimellisesti, niin se merkitsee myös arabien vastustamista. Sanan nykymerkityksessä aikoinaan käyttöönottaneet eivät ole ajatelleet selkeästi. No… sattuuhan niitä virheitä 🙂

  Eipä silti. Juutalaisia, kuten muitakin kansoja, on varmaan vieroksuttu ennen nykyaikaakin. Mitä sanaa juutalaiset käyttivät vastustajistaan esimerkiksi 2000 vuotta sitten. Tuo sana voisi olla parempi.

 7. Tuo hevosen naama on siis juutalainen. Juutalaiset olisivat tarvinneet oman aurinkokuntansa, jossa olisivat saaneet olla keskenään. Tai EI. Jokaiselle juutalaiselle oma aurinkokuntansa, siis selvennän vielä, yksi juutalainen, yksi aurinkokunta.
  Ja taas goyimilla on paskat housussa! Suurin osa juutalaisista on sosialisteja ja kommunisteja eli niitä, jotka kriminalisoivat sanoja niin, ettei toista mieltä olevalla saa olla omaa mielipidettä tai olla eri mieltä aisoista syyllistymättä “vihapuheeseen” ja “rasismiin”. Eli orwellisittain “Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”. Juutalaiset ovat koko maailmankaikkeuden riesa, kivi kengässä, jota ei saa pois.

Comments are closed.