Koti Uutisia Juutalaisjärjestöt vaativat AfD:n maapäiväedustajaa eroamaan

Juutalaisjärjestöt vaativat AfD:n maapäiväedustajaa eroamaan

5
Wolfgang Gedeon.
Wolfgang Gedeon.

Saksassa puolue Vaihtoehto Saksalle (AfD) tahtoo erottaa maapäiväedustajansa Wolfgang Gedeonin, sillä Gedeon antoi julkisesti tukensa holokaustirevisionisteille Horst Mahlerille ja Ernst Zündelille. Gedeon sanoi Mahlerin ja Zündelin olevan “tyrannimaisten hallitusten vainoamia toisinajattelijoita”.

Gedeonia vastaan on hyökännyt ankarasti muiden muassa Saksan juutalaisten keskusneuvoston entinen johtaja Dieter Graumann. Hänen mukaansa Gedeon on “paatunut juutalaisvihaaja”.

“Tuomitsen yleisesti ottaen sen, että ihmisiä, asuivatpa he sitten Saksassa tai Kiinassa, heitetään vuosiksi vankilaan vain heidän mielipiteidensä vuoksi”, kuului juutalaisjärjestöjen ja AfD:n puoluejohdon mielestä sietämätön lausunto.

AfD:n eliitistä enemmistö on Gedeonin erottamisen kannalla; heidän mukaansa Zündelin ja Mahlerin puolustaminen on “holokaustin vähättelyä”. Lopullisen päätöksen erottamisesta kerrotaan annettavan todennäköisesti vajaan kahden viikon päästä.

AfD-johtaja Jörg Meuthen on kommentoinut pelissä olevan “koko puolueen tulevaisuus”, joten AfD:n on osoitettava nyt “nollatoleranssi rasismille”. Vaikka AfD onkin saanut juutalaisjärjestöiltä osakseen täyslaidallisen kritiikkiä, puolue pyrkii edelleen mielistelemään sionisteja. Saksanjuutalainen poliitikko Gregor Gysi vaati tänä keväänä Saksan oikeiston ja vasemmiston liittoutumista AfD:n murskaamiseksi.

Lähde: Magneettimedia

5 KOMMENTIT

  1. Elikä AfD on toinen versio Merkelistä, ei mitään muuta. Jos tuo lausunto on heidän mielestään rasistinen tai se asettaa vaakalaudalle koko puolueen tulevaisuuden, on se samanlainen varjopuolue/farmiliiga kuin LePennin nykypuolue, Persut tai Merkelin “Saksa ensin” valehtelut.

    Ikävä todeta että leikkokikkelit hallitsevat kaikkialla.

  2. Perkele, kaikki puolueet mädätetään… Toivottavasti Wolfgang pysyy puoluessa jotta voi vaikuttaa.

  3. Ihmetyttää, että monien tovereitten tuella äänestetään joku johtoon, niin sitten se pettää ja retostelee että minä olin johtaja ja niin edelleen. Täytyisi tehdä nykyajan “pitkien puukkojen yö”.

Comments are closed.