Koti Uutisia Juutalaisilta kantelu pormestarista – näyttää liikaa Hitleriltä

Juutalaisilta kantelu pormestarista – näyttää liikaa Hitleriltä

3
Radu Mazăre parturoitavana.
Radu Mazăre parturoitavana.

Antisemitismiä vastustava MCA Romana -järjestö teki valituksen Romanian korkeimpaan oikeuteen siitä, että merenrantakaupunki Constantan uusi pormestari Radu Mazăre on tarkoituksella leikkauttanut hiuksensa ja viiksensä samanlaisiksi kuin NSDAP:n johtajalla ja Kolmannen valtakunnan kanslerilla Adolf Hitlerillä.

MCA:n mukaan Mazăren ele on erittäin “törkeä ja provosoiva”. Erityistä uhmaa ilmapiiriin tuo myös se, että Romanian presidentiksi valittiin 16. marraskuuta saksalaistaustainen Klaus Johannis. Mazăre itse kommentoi tapahtumaa sillä, että vuoden 1920 hiustyyli on tulossa takaisin muotiin eikä siinä ole mitään poliittista taustalla. Viiksiä Mazărella ei ole kertomansa mukaan koskaan ollutkaan.

Mazăre herätti kohua jo vuonna 2009 pukeutuessaan julkisesti SS-univormuun. Tätä hän pyysi julkisesti anteeksi ja sanoi sen olleen huono idea.

Lähde: Romania-Insider.com

3 KOMMENTIT

  1. Kaikesta ne kitisee, asiattomia trolleja nakkelee… SS-univormut ovat ehkä hienoin asia, mitä maa päällään kantaa. Kyllä niitä pitäisi saada julkisesti pitää.

  2. Juuri tämän takia Eurooppa tarvitsee juutalaisia. Ilman heitä emme olisi koskaan tienneet pormestarin näkymättömistä Hitler-viiksistä. Kuinka kukaan voi vihata tätä seemiläistä kulttuurikansaa, joka tekee väsymättä töitä jokaisen eurooppalaisen puolesta?

Comments are closed.