Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaiset vaativat sosiaalista mediaa sensuroimaan juutalaiskritiikkiä entistä tehokkaammin

Juutalaiset vaativat sosiaalista mediaa sensuroimaan juutalaiskritiikkiä entistä tehokkaammin

7

Juutalaisten edustajat vaativat tällä viikolla sosiaalisen median yrityksiä ja Amerikan kongressia tekemään entistä enemmän hiljentääkseen netissä esiintyvää juutalaiskritiikkiä. Yksi edustajista, ADL:n Jonathan Greenblatt kehotti kongressin valtuutettuja puskemaan eteenpäin Internetin Turvallisuuden Modernisoinnin Toimenpidettä, joka painostaisi someyrityksiä asettamaan käyttäjänsä itse vastuuseen vihapuheesta sekä ajaisi kolmannen osapuolen valvontaa yrityksille.

“Sosiaalisten medioiden on aika ottaa vastuu ja sulkea uusnatsit ulos heidän alustoiltaan”, Greenblatt sanoi. Ehdotti lisäksi samankaltaista tekoälyä, mitä on käytetty sosiaalisessa mediassa seksikaupan torjumiseen myös käytettäväksi juutalaiskritiikkiin.

“Ei ole syytä miksi tekoälyä ei voisi myös käyttää taistelussa antisemitismiä, rasismia ja muita turmiollisia asioita vastaan.”

Samassa tilaisuudessa juutalaiset promotoivat jo aiemmin esiteltyä Ei Koskaan Enää Holokaustin Opetus Toimenpidettä, joka muun asettaisi lisää holokaustiopetusta kouluihin ja tehostaisi “viharikosten” kirjaamista.

Lähde: TheHill

7 KOMMENTIT

 1. Sanotaan, se jota et saa arvostella, hallitsee sinua. Myös sanonta, totuutta voi arvostella, valetta ei saa kritisoida, pitää paikkansa.

  • “All I want to say that is they don’t really care about us. Jew me, Sue me, everybody do me”.

   Michael Jacksonin lyriikat pitää vielä paikkansa.

  • Maastrichtin sopimus lopetti oman keskuspankkirahoituksen.

   Siinä ongelmain syy ja ydin.

 2. Samaa vanhaa. Kirjanpolton ja suukapuloitten mestarit pistävät lisää pökköä pesään, mielipidevankeja uuniin.

  Heidän kädenjatkeensa sensuroivat todella rankalla kädellä nykyisessä juu tubessa. Mitä enemmän kohteeseen osuvia, asiapitoisempia kommentteja, eli ei tavanomaista tai vihaistakaan kommenttia – sitä enemmän ja aktiivisemmin on alettu poistamaan niitä. Minun profiileja on selvästikin pistetty jollekin listalle, ehkä koska kommenttini ovat liian usein sisältäneet totuuden siemeniä vaikka samalla olen välttänyt sellaista kielenkäyttöä joka näyttäytyisi trollimaiselta öyhötykseltä.
  On helppo kuvitella millaista mielikuvitusta oli käytettävä Neuvostoliitossa joka, kuten tiedämme sekin oli heidän ajatustensa hedelmä. Historia toistaa itseään.

 3. Jos maamme lait olisivat Suomessa asuvien juutalaisten omien, arjessaan maassamme oleviin ihmisiin soveltamien Talmud-säännösten kanssa harmoniassa, pitäisi Suomen laissa lukea muun muassa seuraavasti:

  “Jos ei-juutalainen tappaa juutalaisen, on tästä tuomittava maksimaalisesti, jopa kuolemantuomiolla. Mutta jos tappaja on juutalainen, ja tapettu/murhattu on ei-juutalainen, ei juutalaista pidä asettaa syytteeseen teostaan”.

  Jos ei-juutalainen anastaa juutalaisen omaisuutta, on tästä rangaistava erittäin ankarasti. Mutta jos juutalainen anastaa ei-juutalaisen omaisuutta, ei pidä katsoa että mitään rikosta olisi tapahtunut”.

 4. Eipä lopu ainakaan itseltäni juutalaiskritiikki ikinä. Ne vaatii kaikenlaista + rahaa, niin kaikki onnistuu. Että v:tuttaakin toi holohoax-muistelo. Siellä taas jaetaan Knessetille avoimia shekkejä ja muuta mukava. Hrr.

  Väitän, että kohta on Vainojen uhrien muistopäivä liputuspäivä ja kymmenen vuoden jälkeen sitä liputetaan Israelin lipulla.

Comments are closed.