Koti Uutisia Juutalaiset terrorisoivat kristittyjen kirkkoja Israelissa

Juutalaiset terrorisoivat kristittyjen kirkkoja Israelissa

1

UK_nunna_Israel

Juutalaisten hyökkäykset kirkkoja vastaan ovat uusi ilmiö, joka herättää huolta juutalaisten yleistyvästä aggressiivisuudesta.

Vakavin isku tapahtui Pohjois-Israelissa kesäkuussa, jolloin sytytettiin palamaan kristittyjen kirkko useista pesäkkeistä. Kirkko sijaitsee Genesaretinjärven rannalla paikalla, jolla perimätiedon mukaan Jeesus ruokki muutamalla kalalla ja leivällä 5 000 ihmistä.

Kirkon seinään oli kirjoitettu spraymaalilla “Väärät jumalat”, mikä suuntasi epäilykset juutalaisiin. Tuolloin 16:tta juutalaista kuulusteltiin, mutta heidät päästettiin vapaaksi jo muutaman tunnin jälkeen. Israelin valtio ei ole edelleenkään tehnyt mitään viedäkseen asian tutkimista eteenpäin.

Jännitteet Israelin kristittyjen ja juutalaisten välillä ovat kiristyneet. Juutalaiset haluavat uskonnolliset vähemmistöt pois maasta.

“Hyökkäyksistä on tullut raaempia ja väkivaltaisempia”, kertoo Nikodemus Schnabel, joka on benediktiinimunkki jerusalemilaisessa luostarissa. Luostaria vastaan on tehty useita hyökkäyksiä.

Kolmen viime vuoden aikana yli kymmenen luostaria on joutunut pommituksen, ilkivallan tai polttamisen kohteeksi. Ennen kesäkuun hyökkäystä ketään ei syytetty yhdestäkään tapauksesta.

Lähde: MV-lehti

1 KOMMENTTI

  1. Isis on juutalaisluomus ja uhkaa kristittyjä koko Lähi-idässä eli on aloittanut tappamisen. Isis=Mossad. Etenkin tässä asiassa.

Comments are closed.