Koti Uutisia Ulkomaat “Juutalaiset tekivät 9/11:n” graffiteja maalattiin Lontoossa juutalaisten kauppoihin

“Juutalaiset tekivät 9/11:n” graffiteja maalattiin Lontoossa juutalaisten kauppoihin

12

Juutalaisten viettäessä hanukkaa ilmestyi Lontoossa juutalaisten omistamiin kauppoihin sekä synagogan seinään spray-maalattuja viestejä, joissa väitetään juutalaisten olleen WTC-iskujen takana. Poliisi tutkii tapahtumia antisemitistisena viharikoksena.

Graffiteissa on maalattuna Daavidin tähti sekä numerot 9/11 vihjauksena iskun tekijöiden todellisista taustoista. Juutalaisyhteison mukaan kyseessä on salaliittoteoria. Joidenkin mukaan iskun ainut todellinen hyötyjä oli Israelin valtio, joka sai iskun varjolla Yhdysvallat aloittamaan “terrorisminvastaisen” sotansa, jossa Israelin vihollisia pyritään tuhoamaan yksi kerrallaan erilaisten tekosyiden ja väärennettyjen todisteiden varjolla. Sodan kustantajina toimivat amerikkalaiset veronmaksajat.

Ketään ei ainakaan toistaiseksi ole otettu kiinni teosta epäiltynä. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, panostaa Englannin poliisi tämän tapahtuman tutkimiseen kuin kyseessä olisi terrori-isku sen sijaan, että se käyttäisi aikansa vaikkapa huumerikollisuuden tutkintaan.

Lähde: RT

12 KOMMENTIT

   • Juu, tuommonen hyvä säänkestävä vaneri + kiinnitysmateriaalit, ainakin 20€/ teos. Varmasti halvempaa kuin riskeerata taustan vaurioituminen tai sotkeentuminen maaliin. Mainosarvo onkin sitten “priceless”.

 1. WTC:t osti juutalainen Larry Silverstein, joka paria kuukautta ennen iskuja osti kunnon terrorismivakuutukset torneille ja kas kummaa yhdestoista syyskuuta aamulla päätti kaveri lähteä tapojensa vastaisesti samoissa torneissa työskentelevän tyttärensä kanssa hieman kävelylle NY:n keskuspuistoon… ja iskujen jälkeen tuosta koukkunokasta on tullu upporikas vakuutusrahoilla. Vielä joku väittää, että iskujen takana on puhtaasti jihadistit, just joo.

  • En usko että yksikään ajattelemaan kykenevä ihminen piti noita iskuja islamistisena terrorina kovinkaan kauaa.

 2. No, jaa… USA:ssa on enemmän juutalaisia kuin Israelissa. Eiköhän ne maailman todellista valtaa pitävät asu yritys- ynnä verolakien takia juuri USA:ssa. USA:ssa eläminen on myös halvempaa kuin Euroopassa.

 3. Tuleekohan tästä elinkautinen? Jenkeissä jos uhkaa neekeriä, saa elinkautisen. Homolipun polttamisesta taas tulee vain 16 v.

  Uskoo ken haluaa.

 4. Taas juutalainen myymässä rappiota gentiileille.

 5. Vanha juutalaisten syyttaminen vain on joidenkin idioottien listalla. Osama bin laden, joka oli iskun takana, oli myos Israelin vihollinen.

  • meinaatko et juutalaisia on huvikseen tuhansia vuosia syytetty, ei kyllä he ovat itse syyllisiä moniin asioihin,kannattaa lukea kirjoja

 6. Kuka oli oikeasti WTC/911-tapahtumien takana? Mihin tämän aikamme ehkä suurimman salaliiton jäljet mahtavatkaan todellisuudessa johtaa? Harva tätä osaisi edes arvata, mutta “terrori-iskun” takaa paljastuukin ranskalainen yritys, joka valmistaa kuulakärkikyniä, sytyttimiä ja partahöyliä.

  Unohda egyptiläiset lentokonekaapparit, Yemenissä syntyneen multimiljardöörin Osama-poika ja Irakin rakastettu johtaja, Saddam Hussein. Nämä kaikki ovat pelkkiä pieniä pelinappuloita jossakin paljon, paljon suuremassa kokonaisuudessa, jota ei tätä ennen ole suurelle yleisölle vielä paljastettu.

  Société Bic. BIC. Kynät, sytkärit, oranssit kertakäyttöhöylät. Kyllä, juuri ne. New Yorkin 2001 vuoden iskujen jälkeen jokainen meistä on vääjäämättä joutunut kohtaamaan tiukennetut turvatoimet lentokentillä, jos on mielinyt ulkomaille matkustaa. Menimme kaverini kanssa jouluksi 2003 Amsterdamiin. Olin varautunut innokkaasti matkaan kahdella sytyttimellä – olimmehan me menossa Hollantiin. Toisen noista jouduin kuitenkin tiputtamaan roskasäiliöön turvatarkastuksen yhteydessä. Ei tulisi enää kuuloonkaan matkustajan kantaa myöskään kynää taskussaan tai käsimatkatavaroissaan. Jokainen kunnon baaritappelua todistanut tietää kynän olevan reiteen tai kurkkuun iskeytyessä vakavasti rampauttava tai jopa tappava ase! Sytyttimen kaasusäiliön sisällä taas terroristi pystyy salakuljettamaan vaarallisia räjähteitä tai niiden komponentteja. Jälkimmäisenä mainitussa esimerkissä koneeseen tuodaan usean henkilön toimesta sytyttimiä, jotka sitten jokainen iskuun osallistuva kuljettaa huomaamattomasti esim. lentokoneen saniteettitiloihin vuorollaan ja siellä lukuisista sytkäreistä kasataan tappava pommi, jolla lentokone voidaan kaapata tai räjäyttää ilmassa!

  Partahöylät ovat myös väärissä – tai siis tässä tapauksessa oikeissa – käsissä tappavia instrumentteja nekin. Kyllähän WTC-torneihinkin iskeytyneet jumbojetit kaapattiin askartelu/mattoveitsillä. Jokainen em. työkaluja käyttänyt tietää terän olevan sangen ohutta metallia, jonka pikkulapsikin napsauttaa poikki vaivattomasti sormillaan, mutta ei anneta sen nyt pilata hyvää tarinaa tässä.

  Kun matkustajat saapuvat määränpäähänsä, täytyy heidän luonnollisesti ostaa näitä kolmea artikkelia välittömästi, riippumatta siitä mihin he matkustivat: tupakansytyttimiä, kyniä ja partahöyliä. Jokainen lentomatkustanut ihminen. Missä tahansa päin maailmaa. Mies tai nainen.

  Kuvitelkaa, millaiset rahat siinä mahtaakaan liikkua.

Comments are closed.