Koti Uutisia Juutalaiset suuttuivat intialaiselle kirjankustantajalle

Juutalaiset suuttuivat intialaiselle kirjankustantajalle

7

Intialainen kirjankustantaja on suututtanut juutalaiset julkaistuaan lastenkirjan maailman johtajista. Kirjassa Adolf Hitleriä kutsutaan johtajaksi, joka “omisti elämänsä maansa ja kansansa hyvinvoinnin edistämiselle”.

Kansainvälisen juutalaisjärjestö Simon Wiesenthal Centerin edustaja rabbi Abraham Cooper puuttui asiaan voimakkaalla kannanotolla. Järjestö on myös esittänyt kustantajalle vaatimuksen vetää kirja pois myynnistä.

On epätodennäköistä, että intialainen kirjankustantaja taipuisi Los Angelesista esitettyihin juutalaisten vaatimuksiin. On melko yleistä, että Intiassa ja muualla Aasiassa Hitler nähdään neutraalissa tai positiivisessa valossa, sillä siellä ei ole samanlaista poliittisen korrektiuden kulttuuria kuin Euroopassa. Monissa aasialaisissa paikoissa myydään avoimesti erilaisia “Hitler-tuotteita”, joita kansainväliset juutalaiset aika ajoin paheksuvat.
Lähteet: Daily Stormer, The New York Times

7 KOMMENTIT

 1. Upea paita ja komeita kylttejä. Hyvä että jossain päin maailmaa on vielä poliittinen sananvapaus jollain tasolla.

  Mielensäpahoittajien trollausiskua odotellessa hiljentykäämme sanoisi toveri Zt tähän.

 2. TODELLA ASIALLISTA TOIMINTAA INTIALAISILTA VAIKKA PAHALLE HAISEVATKIN!!

 3. Jumankekka, tullainen kirja pitää heti saada kokoelmiin. On sitten jälkipolvien helpompi löytää totuus kun sitä on painetussa muodossa. Eikä internetin-valehtelu muodossa.

  Mitä tulee noiden viisentaalin-kerhon tyyppeihin, niin niillä kiristää pantaa aina tasaisin väliajoin. Riippumatta siitä tekikö joku jotain vai eikö tehnyt. Luulisi että tuollainen “joka päivä pelkkää raivoa” elämä kuluttaisi ja olisi tyhjää elämää. Mutta jos nämä eivät muunlaisesta tiedä. Heti syntymästä hirvittävät tuskat ja ehkä siitä kumpuaa se raivo koko maailmaa kohtaan.

 4. “Kirjassa Adolf Hitleriä kutsutaan johtajaksi, joka ”omisti elämänsä maansa ja kansansa hyvinvoinnin edistämiselle”.

  So… … ???

  Siis on kuin onkin olemassa jossain maailmassa paikka, jossa juutalaiset eivät ruleta ja määrää jokaista askelta jonka otat tai jätät ottamatta, vain siksi, että se on “antiseminismiä”.

 5. Hymyssä suin Hitler-jätskiä maistelevat. Täällä ei onnistuisi, sillä joku rabbi olisi välittömästi paikalla latistamassa tunnelmaa…

Comments are closed.