Koti Uutisia Juutalaiset protestoivat New Yorkissa muslimien puolesta

Juutalaiset protestoivat New Yorkissa muslimien puolesta

1

Hebrew Immigrant Aid Society -niminen juutalaisjärjestö järjesti mielenosoituksen New Yorkissa siirtolaisten puolesta. Tämä tehtiin osana “kansallista juutalaisen toiminnan päivää pakolaisten puolesta”, joka vastustaa presidentti Donald Trumpin maahanmuuttolainsäädäntöä.

HIAS:in puheenjohtaja Mark Hetfield sanoi, että yli 20 juutalaisryhmää tuki mielenosoituksia, mukaan lukien Anti-Defamation League, Amerikanjuutalainen komitea, American Jewish World Service, Union for Reform Judaism ja Rabbinical Assembly. Hetfield totesi, että oli harvinainen hetki, kun hyvin erilaiset juutalaisryhmät liittyivät yhteen ajaakseen näille yhteistä asiaa, rajoja alas.

“En ole koskaan ennen nähnyt mitään tällaista sen jälkeen kun aloitin vuonna 1989, joka oli Neuvostoliiton juutalaisliikkeen kulta-aikaa. Tämä on samanlainen hetki, mutta sen sijaan, että puolustamme juutalaisia, puolustamme muita ihmisiä juutalaisina tällä kertaa”, sanoi Hetfield.

Edellisviikolla New Yorkissa puolestaan oli osoittanut mieltä 1 800 juutalaisen rabbin ryhmä nimeltä T’ruah. Se niin ikään ajaa rajoja alas ja loputonta joukkomaahanmuuttoa ei-juutalaisiin valtioihin. 19 rabbia pidätettiin näiden häiriköityä ja tukittua teitä.

Rabbi ja T’ruahin puheenjohtaja Rachel Gartner sanoi, että Trumpin määräys on juutalaisille “tuskallinen ja henkilökohtainen asia” ja että muslimipakolaisten kärsimys muistuttaa heitä “holokaustista”.

Lähteet: Daily Stormer, Diversitymachtfrei.blogspot.com

1 KOMMENTTI

  1. Tuo show olisi paljon uskottavampi jos samat tyypit vaatisivat yhtä innokkaasti avoimia rajoja Israeliin.

Comments are closed.