Koti Uutisia Sionismi Juutalaiset pakottivat kustantamon sensuroimaan kirjan “kansainvälisistä vallanpitäjistä”

Juutalaiset pakottivat kustantamon sensuroimaan kirjan “kansainvälisistä vallanpitäjistä”

8

Britanniassa asuvan juutalaisen rabbin johtama “selvitysryhmä” on pakottanut suuren brittiläisen Penguin Random House UK -kustantamon sensuroimaan kirjan, joka käsitteli “kansainvälisiä vallanpitäjiä”. Kuten arvata saattaa, rabbin mukaan kirja sisälsi “antisemitismiä”.

Espanjalaisen Pedro Bañosin teos How They Rule the World: The 22 Secret Strategies of Global Power suututti juutalaiset, sillä yksi kirjan alkuperäisversion luvuista käsittelee juutalaista Rothschild-pankkiirisukua. Rothschildit ovat vuosisatojen ajan sotkeutuneet sotiin ja korruptioon eri mantereilla, mutta juutalaislobbyn mukaan aiheesta ei tule käydä julkista keskustelua, sillä keskustelu voisi ruokkia “antisemitismiä”.

Kummallisinta tapauksessa on kuitenkin se, ettei Rothschildeja käsittelevää lukua ole edes lainkaan painettu englanninkieliseen käännökseen. Luku on mukana ainoastaan espanjankielisessä alkuperäisversiossa.

Juutalaiset suuttuivat Rothschild-tabun rikkomisesta kuitenkin niin verisesti, että he vaativat Penguin-kustantamoa hävittämään myös englanninkielisen version. Ilmeisesti juutalaiset tahtoivat aiheuttaa näin mahdollisimman paljon taloudellista haittaa Bañosille kostoksi.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

8 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti kirjalle ja käännöksille löytyy joku suoraselkäisempi julkaisija joka ei anna juutalaisten painostaa itseään.

  • Totuus vaiennetaan ja kansan suut tukitaan, ja vain muutamilla sanoilla: antisemitismi, rasismi ja niin edelleen. Totuuden sanominen on rangaistavaa “vihapuhetta”.

 2. Mielenkiintoinen kirja. Kirjoittaja Banõs’illa on vankka käytännön kokemus kirjoittamaansa aiheeseen. Hän on ollut “the Chief of Counter-Intelligence and Security for the European Army Corps”.

  Jos joku sattuisi löytämään kaikki nuo kirjan 22 otsikkoa, niin laittaisi tänne. Se jo itsessään on hyvä lähtökohta aiheen pohdiskeluun.

  Nyt alan päätyä sille kannalle, että tämä kohu kirjan kieltämisestä on tehty myynnin edistämiseksi. Olisiko kukaan muuten edes maininnut kirjaa täällä Vastarinnassakin asti.

  Lopuksi vielä mainos kirjan takakannesta:

  Onko mikään muu julmempaa kuin maailmanlaajuinen politiikka?

  Käänsitpä katseesi minne tahansa — Eurooppaan, Venäjälle, Kiinaan, Koreaan, Syyriaan, Lähi-itään — elämme globaalien geopoliittisten valtapelien aikaa.

  Oltuaan kerran sisäpiiriläinen tässä suljetussa maailmassa, Pedro Banõs paljastaa, että vaikka tämä tämä totuus verhotaan PR-toiminnalla poliittisen diplomatian kaapuun, geopolitiikan maailma on sodan ja ristiriitojen maailma, jonka tavoitteita toteutetaan strategisin menetelmin. Tässä maailmassa maat ovat pyrkineet hallitsevaan asemaan toinen toistensa suhteen jo aikojen alusta alkaen.

  Banõs esittää tämän korkeilla panoksilla pelattavan pelin 22:na yleispätevänä sääntönä siitä, miten toimia ja vaikuttaa kansainvälisesti. Kukin periaate on perusteltu sekä klassisen että modernin historian esimerkeillä, Bismarckista Kissingeriin, mutta esimerkit kattavat myös Trump’in, Putin’in and Xi Jinping’in nykyisen maailman.

  Kirjan otsikot ovat sellaisia kuin
  — ”Potkaise tikkaat alta”,
  — ” Samppanjalasien torni”,
  — ”Hullu mies” ja
  — ”Muuli ja satulalaukut”.

  Se miten he hallitsevat maailmaa koostuu muutamasta käytännön läheisestä säännöstä, jotka jokainen voi ymmärtää.

  Banõs’in kirjan tyyli on filosofinen, jonka aforistinen ajattomuus ulottuu von Bulow’ista Sun Tzu’hun tai Machiavelli’in. Banõs on luonut mukaansa tempaavan käsikirjan, joka paljastaa salaisuudet, siitä miten strateginen voima toimii todellisessa elämässä.

 3. Mikäpä perinteinen rahalaitos ei olisi aikojen saatossa sotkeutunut vaikka mihin, varsinkin jos arvioidaan nykyisten eikä tapahtumien aikaisten lakien mukaan.

 4. …”juutalaislobbyn mukaan aiheesta ei tule käydä julkista keskustelua, sillä keskustelu voisi ruokkia ”antisemitismiä””.
  Luultavasti eniten antisemitismiä aiheuttava tekijä ovat juutalaiset itse.

  • Juuri näin, juutalaiset omalla toiminnallaan aiheuttavat juutalaisvastaisuuden, sama pätee myös mustalaisiin, somaleihin jne…

Comments are closed.