Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalaiset kulttuurimarxistit riitelevät Daavidin tähdistä homoparaateissa

Juutalaiset kulttuurimarxistit riitelevät Daavidin tähdistä homoparaateissa

1

VIIHDEUUTISET Amerikan juutalainen homoyhteisö on ajautunut sisäiseen riitaan, joka osoittaa kulttuurimarxismin koomisen jakautumisen hämäriin kuppikuntiin. Osa juutalaishomoista tahtoo, ettei pääkaupungissa järjestettävään “lepakkomarssiin” oteta “väkivaltaista nationalismia” edustavia tunnuksia, kuten suurilla Daavidin tähdillä koristeltuja sateenkaarilippuja tai Israelin valtion lippuja.

“Lepakkomarssi” on äärivasemmistolaisten juutalaisten perustama vaihtoehto valtavirtaiselle ja äärikapitalistiselle Pride-marssille. “Lepakkomarssin” tavoin myös ensimmäiset Pride-marssit olivat juutalaisten järjestämiä. Nyt osa juutalaishomoista uhkaa boikotoivansa “lepakkomarssia”, jos kulkueessa ei saa esitellä Israelin valtioon viittaavaa propagandaa. Muun muassa washingtonilainen homosynagoga Bet Mishpachah on tuominnut “lepakkomarssin” säännöt.

Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö on ajanut Israel-kysymyksessä perinteisesti kaksilla rattailla. Osa juutalaisista on keskittynyt paikallisten oikeistojärjestöjen soluttamiseen sekä ryhmien muuttamiseen äärimmäisen Israel-myönteisiksi.

Vasemmistoon soluttautuneet juutalaiset ovat sen sijaan esittäneet pinnallista “Israel-kritiikkiä”, vaikka he eivät suinkaan vaadi Israelin muuttamista Palestiinaksi. Esittämällä “Israel-kriittisiä” vasemmistojuutalaiset ovat kyenneet voittamaan kantaväestöön kuuluvien marxistien luottamuksen sekä valta-asemat merkittävissä marxilaisissa järjestöissä.

“Lepakkomarssin” vasemmistojuutalaiset ovat ajautuneet nyt julkiseen kärhämään Pride-henkisten oikeistojuutalaisten kanssa. Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) kirjoittaa, että “lepakkomarssijat” kokevat joutuneensa Pride-marssijoiden sosiaalisen sorron uhreiksi. Vasemmistojuutalaiset julistavat, että “lepakkous ei ole sukupuolinen suuntautuminen vaan poliittinen identiteetti, joka kiteytyy solidaarisuuteen”, mitä tämä sitten ikinä tarkoittaakaan.

JTA muistuttaa, että valtaosa Amerikan juutalaisista on Israelia tukevia vasemmistolaisia. Toisin sanoen nämä tahtovat “suvaitsevaa ja monikulttuurista” Amerikkaa mutta etnisesti puhdistettua Israelia. Kulttuurimarxismia länteen, oikeistopolitiikkaa Lähi-itään.

“Lepakkomarssin” juutalainen perustaja Jill Raney painottaa JTA:lle, että juutalaisista symboleista kiellettyjä ovat vain Israelin lippu sekä sateenkaarilippu, jonka keskellä on suuri Daavidin tähti. Raneyn mukaan marssijat saavat käyttää kuitenkin sateenkaarilippua, jos Daavidin tähti on lisätty johonkin lipun kulmaan eikä keskelle.

Mikäli joku erehtyy kantamaan lippua, jonka keskellä on tähti, hänet voidaan häätää marssilta. Häätämisen tulee järjestäjien mukaan suorittamaan nimenomaan juutalaisista koostuva iskuryhmä. Ilmeisesti juutalaiset järjestäjät eivät tahdo, että goyim antaa lähtöpassit yhdellekään juutalaiselle homolle.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

1 KOMMENTTI

  1. Esinahattoman elimen työntäminen toisen p-aukkoon on törkyisimpiä asioita, joita osaa kuvitella.

Comments are closed.