Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalaiset järjestöt sensuroivat Spotify-palvelua

Juutalaiset järjestöt sensuroivat Spotify-palvelua

6
Anti-Defamation Leaguen Jonathan Greenblatt ja Abraham Foxman.

Juutalaisten perustamat ja johtamat painostusjärjestöt Anti-Defamation League sekä Southern Poverty Law Center vaativat, että musiikkipalvelu Spotify sensuroi valkoiseen rotuun positiivisesti suhtautuvat kappaleet. Spotify on ilmoittanut alkaneensa noudattaa käskyä.

Juutalaisjärjestöt ilmeisesti pelkäävät, että kansallismieliset yhtyeet ruokkivat valkoisten nuorten itseluottamusta. Kuten aina, sionistiset sensuurikampanjat kutsuvat valkoista nationalismia “vihaksi”, vaikka samaan aikaan juutalaisvaltio Israel toteuttaa aitoa rotuvihaa teurastamalla ei-juutalaisia siviilejä Palestiinassa.

Southern Poverty Law Centerin Morris Dees ja Richard Cohen.

Spotify on rakentanut nyt ohjelman, joka etsii mahdollisesti “vihamielistä” musiikkia kansainvälisistä rekistereistä sensuroidakseen artistit omasta palvelustaan. Muun muassa Anti-Defamation League on ollut mukana rakentamassa ja ylläpitämässä vastaavia rekistereitä kymmenien vuosien ajan.

Rolling Stone -lehti kirjoittaa, että Spotifyn ohella myös iTunes on poistanut “valkoisia vihabändejä” musiikkivalikoimastaan. Sensuurivimma osoittaa, kuinka paljon sionistinen lobby pelkää valkoisia nuoria.

Lähde: Rolling Stone

6 KOMMENTIT

 1. No, ei sitten muuta kuin kopioimaan musiikkia CD-levyiltä. Harva on ymmärtänyt että kaikkia sellaisai medioita joita on julkisesti saatavilla, saa kopioida. Eli, jos kirjastoissa on ko. levyjä tai videoita, niitä saa kopioida.

  Siirrytään pois ostomarkkinoilta, jos se on tietyille tahoille liian vaikeaa.

  • Omaan käyttöön saa kopioida, ei myyntiin eikä julkisesti esitettäväksi.
   Kaikki on niin kauan hyvin, kun kuuntelet sitä kotona, autossa, korvanapeilla, mutta jos paukutat sitä olkapäällä roikkuvasta ghettoblasterista, autossa ovat auki nupit kaakossa on se julkista esittämistä ja siinä menee tekijänoikeus- /rangaistusraja.

 2. Ootteko huomanneet, kuinka noi kaikki ADL:n jne. johtohahmot näyttää ihan unisilta? Mitä lääkkeitä vetää? Abe Foxman riehui Auswitsissa Israelin lipun kanssa siihen malliin, että häpäisi kyllä kaikki kilometrin säteellä kuolleet. Myös juutalaiset. En minäkään riehu Suomen lipun kanssa mummoni haudalla.

  • Mitäpä lipulla yleensäkään tekee luutarhassa, sinne kuopatuille sillä ei enää ole merkitystä.
   Sionistit ovat muutenkin häpäisseet kuolleensa, joten tuskin Apen riehuminen juurikaan vaikutti asiaan millään tavoin.

Comments are closed.