Koti Uutisia Juutalaiset ja muslimit yhdessä eläinten kidutuksen puolesta

Juutalaiset ja muslimit yhdessä eläinten kidutuksen puolesta

5

Jewish Telegraphic Agency kirjoittaa:

Suuri hallitustenvälinen yhteistyötoimisto Euroopassa on kutsunut yrityksiä rajoittaa uskonnollisia tapoja mantereella “suvaitsemattomuuden ja syrjinnän” muodoksi. Organization for Security and Co-operation in Europen (OSCE) edustaja kertoi edellä mainitun kahden päivän kokouksen jälkeen.

Tiistaina ja keskiviikkona pidetty kokous käsitteli eläinten rituaaliteurastusta, alaikäisten ympärileikkausta ei-lääketieteellisistä syistä ja muita uskonnollisia tapoja. Kokous järjestettiin tällä viikolla Hollannin pääkaupungissa juutalaisille, muslimeille ja rasisminvastaisille aktivisteille. Kyseessä oli suurin juutalaisten ja muslimien yhteinen kokous koskaan kyseisistä aiheista Euroopassa.

“Monimuotoisten yhteisöjen on liityttävä yhteen taistellakseen suvaitsemattomuutta ja syrjintää vastaan”, kertoi OSCE:n projektipäällikkö Ilan Cohn Office for Democratic Institutions and Human Rightsista. Mukana kokouksessa oli myös rabbi Andrew Baker sekä Bülent Şenay, joka on OSCE:n puhemiehen henkilökohtainen edustaja antisemitismin vastaisessa taistelussa. Paikalla oli myös Belgian League Against Anti-Semitismin johtaja Joel Rubinstein.

Cohnin toimiston mukaan tapahtuma “antoi mahdollisuuden juutalaisten ja muslimiyhteisöjen johtajille opetella rakentamaan kestävää kannatusta suvaitsevaisuudelle ja syrjinnänvastaisuudelle”.

Tapahtumassa esitettiin myös tapaustutkimuksia ja tiedonvaihtoa uskonnonvapaudesta Euroopan maissa. Viime vuosina lisääntyvä määrä Euroopan hallituksia on esittänyt lakeja, jotka kaventavat uskonnonvapautta, erityisesti ei-lääketieteellisistä syistä suoritettua ympärileikkausta ja rituaaliteurastusta, jota juutalaiset ja muslimit harjoittavat.

 

Lähde: JTA, Diversitymachtfrei.blogspot.com

5 KOMMENTIT

  1. Eläinrääkkääjät&ympärileikkelijät vittuun Suomesta!

  2. Eläintensuojelun suhteen tuskin voi kukaan aiheesta oikeasti välittävä sanoa Hitlerin olleen väärässä.

  3. Ensin “sessiot” eläimillä ja sitten “eläimillä” eli meillä valkoisilla. Ta-daaaa!!! Ja kas. Muslimit ja juutalaiset löysivät toisensa. “Kahden kauppa, kolmannen korvapuusti.”

  4. Menee muuten porukka hiljaiseksi, kun kertoo missä alettiin ensimmäisen kerran ajamaan eläinten oikeuksia ja eläin/luonnonsuojelulakeja läpi raivokkaasti. Eläinten kiduttajat ovat aivan samaa pohjasakkaa raiskareiden ja pedofiilien kanssa. Vihreät kritisoivat kansallissosialisteja, että “nyt ne vievät meiltä luonnonsuojelunkin”…

Comments are closed.