Koti Uutisia Rikos Juutalaisen petosmiehen rikoskumppanista Euroopan keskuspankin uusi johtaja

Juutalaisen petosmiehen rikoskumppanista Euroopan keskuspankin uusi johtaja

1
Tapie ja Lagarde.

Euroopan keskuspankki (EKP) saa uuden johtajan tänä syksynä, kun juutalaisen Goldman Sachs -pankin kasvatti Mario Draghin kahdeksanvuotinen virka päättyy viimein. EU on päättänyt nostaa Goldman-pankkiirin seuraajaksi ranskalaisen Christine Lagarden, joka tuomittiin 2016 vakavasta korruptiovyyhdistä.

Lagarde toimii tällä hetkellä Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) johtajana. Hänen EKP-virastaan uutisoinut valtamedia on keskittynyt täysin toisarvoisiin kysymyksiin, kuten siihen, että hän tulee olemaan ensimmäinen naispuolinen EKP-johtaja. Sen sijaan hänen korruptiotuomionsa on pyritty lakaisemaan maton alle.

2016 Ranskan tuomioistuin totesi, että Lagarde oli kavaltanut satojamiljoonia euroja veronmaksajien rahaa juutalaiselle petosmiehelle, Bernard Tapielle. Juutalainen Tapie rahoitti juutalaisen Nicholas Sarkozyn voitokasta presidenttikampanjaa.

Lagardesta nimitettiin IMF:n johtaja Sarkozyn presidenttikaudella sen jälkeen, kun IMF:n entinen johtaja, juutalainen Dominique Strauss-Kahn menetti uskottavuutensa ryvetyttyään raiskaus- ja prostituutioskandaalissa. Poliisin mukaan Lagarde kavalsi Tapielle rahaa juuri siksi, että tällä oli hyvät yhteydet presidenttiin.

Toisin sanoen IMF:n puheenjohtajuus oli Lagardelle palkintovirka siitä, että hän järjesti rikollista rahoitusta maan korkeimmalle juutalaiselle poliittiselle eliitille. EKP-viran myötä Lagarde pääsee ujuttamaan kätensä suomalaisten ja kaikkien muiden EU-veronmaksajien taskuihin.

Lähteet: Bloomberg, Magneettimedia

1 KOMMENTTI

  1. Vittuperkele. Mutta eihän tämä ole enää ongelma kun kielletään mehupillit.

Comments are closed.