Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaisen ehdottama lakiesitys vaatii Amerikkaa vakoilemaan ulkomaiden kansallismielisiä

Juutalaisen ehdottama lakiesitys vaatii Amerikkaa vakoilemaan ulkomaiden kansallismielisiä

7
maxrose
Max Rose.

Demokraattipuoleen juutalainen poliitikko Max Rose esitteli hallitukselle viime kuun lopulla hallitukselle uutta lakimuutostaan nimeltä “Transnational White Supremacist Extremism Review Act” (TWSERA), joka vaatisi Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusvirastoa laatimaan arvioinnin ulkomaisista “valkoisen ylivallan” ryhmittymistä, josta saadut tiedot voitaisiin jakaa viranomaisille kansallismielisten tehokkaampaa valvontaa varten.

Rose ja moni muu demokraattipoliitikko kirjoitti viime lokakuussa kirjeen ulkoministeriölle vaatien Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, National Actionin ja Azovin määrittelemistä terroristijärjestöiksi. Kuukausi myöhemmin ulkoministeriö ilmoitti olevansa kommentoimatta asiaa.

Lähde: Vice

7 KOMMENTIT

 1. Miten tuossakin mahtaa sitten käydä? Meneekö läpi?

 2. Hauskinta tässä on sivumennen sanoen, että suomalaiset twitter-vasemmistolaiset ja muut silakat ovat omaksuneet käännöstermin “valkoinen ylivalta” ja hokevat sitä nykyään joka käänteessä.

  Sitten noiden taholta kuulee vielä syytöksiä, että kansallismieliset ovat omaksuneet oppeja USA:sta…

 3. Mikähän kansanryhmä se oikeasti tavoittelee sitä ylivaltaa ja on jo edennytkin tavoitteessaan hyvin pitkälle?

  • Hyvin pitkälle? Näillä koukkunokilla on ollut ylivalta jos toisen maailmansodan päätyttyä, näkyyhän tuo jo joka paikassa.

 4. Miksi ihmiset hyväksyvät tämän koukkunokkien ylivallan?
  Koukkunokkien sairas kultti ei pidä meitä muita ihmisiä edes ihmisinä ja tähtää meidän orjuuttamiseen.

  • Edesmenneet laulajat kuten Tupac Shakur ja Michael Jackson puhui salaseuroista ja (k)illuminatista. Musiikkiteollisuus on juutalaisten käsissä. Olen verrannut rap-musiikin muuttumista Tupac Shakurin kuoleman jälkeen, ja aina tuli mietittyä, että mistä johtui 80- ja 90-luvun rapin muutos rappiollisempaan suuntaan, vaikken ole rapin ystäviä.

   Olen aivan satavarma, että näissä kuuluisuuksien kuolemissa on takana juutalaiset ja illuminati. Michael Jackson itsekin puhui elinaikanaan juutalaisten osuudesta musiikkiteollisuudesta ja paljasti Sonyn aikeet, minkä jälkeen hänet leimattiin pedofiiliksi. Vielähän tuosta jaksetaan nyyhkytarinoita tehdä.

   Juutalaisten valtaus muillakin viihdealoilla on tapahtunut pitkään musiikin lisäksi. Mm. Disney kaapattiin 80-luvun jälkeen. Tämän takia olikin hyvä, etten alkanut luomaan sarjakuvapiirtäjän uraa piirtämisestä huolimatta, koska en halua alistua juutalaisomisteisten ja monikulttuurisuutta ajavien yhtiöiden alle.

Comments are closed.