Koti Uutisia Kotimaa Juutalaiselle Shirley “Koko” Hubaralle taas veronmaksajien rahaa – sai “Suomi-palkinnon”

Juutalaiselle Shirley “Koko” Hubaralle taas veronmaksajien rahaa – sai “Suomi-palkinnon”

7
shirley-hubara
Shirley “Koko” Hubara.

Juutalainen feministi ja monikulttuurisuusaktivisti Shirley ”Koko” Hubara on saanut jälleen roiman summan suomalaisten veronmaksajien rahaa palkinnoksi hyökkäyksistään valkoista rotua vastaan. Viimeisimmän rahasäkin juutalaiselle ojensi kulttuuriministeri Hanna Kosonen. Vuotuisia “Suomi-palkintoja” jaetaan “ansioituneille taiteilijoille ja yhteisöille”.

Hubara sai 22 000 euron “Suomi-palkinnon” siitä hyvästä, että hän toimittaa Ruskeat tytöt -nimistä verkkolehteä. Tänä keväänä verkkolehti julkaisi esimerkiksi rotuerotteluun perustuvan listan Suomen eduskuntavaaliehdokkaista. Artikkelissa juutalainen Hubara kannusti suomalaisia äänestämään ”ruskeita” poliitikkoja valkoisten sijaan.

– Tänä vuonna Suomi-palkinnoilla on haluttu kunnioittaa sekä merkittävän uran tehneitä taiteen ja kulttuurin ammattilaisia että nuoremman polven edelläkävijöitä. Suomi-palkinnon tänä vuonna saavat yksilöt, ryhmät ja kulttuuriorganisaatiot muodostavat mielestäni hyvin rikkaan näkymän suomalaiseen taiteeseen ja kulttuuriin, Hubaran palkinnut ministeri Kosonen julisti.

Hubara on saanut lukuisia palkintoja siitä lähtien, kun hän alkoi kirjoittaa tunneryöpyistään blogeja Internetiin 2015. Toistaiseksi häkellyttävimmän palkinnon hän sai 2017, kun hänet nimitettiin ”vuoden yhteiskuntatieteilijäksi”, vaikka hän lähti yliopistosta ovet paukkuen jo ennen maisteriopintojen alkamista. Hubaran mukaan syy hänen opiskeluhaluttomuuteensa oli yliopiston piilorasismi.

Hubarasta tehtiin tuolloin vuoden ”tieteilijä” siitä huolimatta, ettei hän ollut tehnyt lainkaan palkintoon liittyvää kovaa tieteellistä tutkimusta. Palkinto ei kuitenkaan ollut ilmeisesti tarpeeksi, sillä juutalaisaktivisti syytti vielä palkinnon saatuaankin mediassa Suomen akateemista maailmaa rasismista häntä kohtaan.

Hubara juhlisti tiedepalkintoaan haukkumalla tieteellisen yhteisön väittäen, että jopa ei-valkoisten suullinen ja ruumiillinen perinne voi tarjota arvokkaampaa tietoa kuin objektiivinen tutkimus. Todennäköisesti juutalainen tulee jatkamaan suomalaisten syyllistämistä myös tuoreimman 22 000 euron lahjoituksen jälkeen.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Viimeinkin on selvinnyt että Suomessa on samanlainen tätä kansaa täysillä tuhoamassa oleva vihollis-hallitus kuin on Saksassa.

  Saksassa suurten puolueiden edustaja on suoraan maininnut että suuret puolueet Saksassa yhteistoimin tuhoavat koko olemassaolon Saksalaisilta. Kysykää vaikka juutalaiselta Anette Kahanelta.

 2. Suomen yliopistoissa ei pahemmin tummempia opiskelijoita ole. Jos on, niin pääsääntöisesti ne ovat ulkomaalaisia vaihto-oppilaita.

  Eikös Pekka Haavistolla ole myös jonkin sortin akateeminen mielikuvitustitteli, vaikka koulutukseltaan hän on ylioppilas. Myös kohutoimittaja Jessikka Aro on todellisuudessa koulutukseltaan ylioppilas. 😀

  • Ei YO:ssa mitään pahaa ole, mutta kun sattuvat nyt vain nuo kaksi (HIVistö & Piri-Aro) eksemplaaria olemaan täysiä diletantteja sekä pahemmanlaatuisesti latvajättöisiä.

  • Neekeriä ei saa sanoa neekeriksi, kääpiötä kääpiöksi, narkkaria narkkariksi, pedofiilia pedofiiliksi jne. Nyt ei enää saa myöskään kieroja poliitikkoja kutsua rikollisiksi. On se…

   Tuli vain tuosta Jessikasta mieleen…

 3. Valtion avustukset ovat olemassa juuri sitä varten, että niitä sitten jaellaan omille kavereille. Ensin pitää vain päästä hallitukseen (mutta sen jälkeen ei olekaan sitten mitään rajaa!). Näin on ja näin on ollut aina aikojen alusta. Siitä alkaen, kun ihmiset alkoivat vaatimaan itselleen kuningasta, hallitusta.

  – Tässä raamatun kertomuksessa israelilaiset vaativat itselleen kuningasta vaikka kansan vanhin varoittaa seurauksena olevan verotuksen kiristymisen.

  Se, että demokratia on paras hallitusmuoto, perustuu vain demokratian itsensä, hallituksen, (peruskoulun opetussuunnitelmassa) esittämään väitteeseen. Sama kuin kuningas väittäisi olevansa kaikkien aikojen paras ja lopullisin kuningas.

  On ymmärrettävä, että demokratia on vain yksi vaihe ihmiskunnan tiellä kohti sfäärejä / tuhoa. Hallitusmuodot vaihtelevat syklisesti saavuttamatta lopultakaan mitään ‘täyttymystä’.

  Jos kansa itse ei ymmärrä hallituksen olevan olemassa vain sen omalla suostumuksella ja kansan itsensä tahtomana, ei muutos parempaan ole mahdollinen. Vallankumousjohtajat sen ymmärtävät, mutta heidänkin ikänsä on rajallinen. Kansan tahto elää pidempään kuin yksikään ihminen.

 4. Se, että sivusto julkaisi tuon kuvan, tuosta kuvatuksesta… En todennäköisesti kykene syömään mitään useaan vuorokauteen…kuka kantaa vastuun? 😀

 5. Paras ehkäisykeino tuo Kokon valokuva makuuhuoneeseen kun katsoo kerran niin ei ole haluja eikä seisokkia.

Comments are closed.