Koti Uutisia Ulkomaat Juutalainen yritti patikoida Hitlerin Kotkanpesään – putosi ja kuoli

Juutalainen yritti patikoida Hitlerin Kotkanpesään – putosi ja kuoli

6
Adolf Hitler & Joseph Goebbels.

Juutalaisen turistin lomamatka Saksaan ei sujunut suunnitelmien mukaisesti. 30-vuotias israelilainen Adi Mass kohtasi loppunsa patikoidessaan Adolf Hitlerin “Kotkanpesän” tuntumassa. Juutalainen kuoli liukastuttuaan kielekkeeltä.

“Kotkanpesä” rakennettiin Hitlerin 50-vuotissyntymäpäivälahjaksi. Rakennus sijaitsee eteläisen Saksan vuoristossa ja se on edelleen suosittu turistinähtävyys. Koska sionisteilla on päähänpinttymä Hitleristä, ovat monet pitäneet Massin kohtaloa ironisena.

Juutalaisen sukulaiset ovat syyttäneet Saksan suurlähetystöä huonosta palvelusta kuolintapaukseen liittyen. Nähtäväksi jää, yritetäänkö saksalaisilta vaatia korvausmaksuja onnettomuuden johdosta.

Lähde: The Times of Israel

6 KOMMENTIT

  1. Kotkanpesä lienee liian korkealla? 1000€ korvausta jokaista jalkaa kohden olisikin sitten 6 miljoonan korvaus.

  2. Tai ehkä siellä oli juutalaisten varalta asetettu ansoja, jonka seurauksena tämä holokaustiselviytyjä putosi? Vai onko sittenkin niin, että tämä vuori onkin paha natsi ja pudotti juutalaisparan kuolemaan??! On myös hyvin mahdollista, että itse Hitler väijyy vielä Kotkanpesän kupeessa ja työnsi Massin alas… Äkkiä koko Israel vaatimaan kuuden miljoonan sheekkelin korvauksia Saksalta!!!

  3. Hölmö juutalainen joka menee näin lähelle kansallissosialismin taistelu muistomerkkiä.Raukan sydän ei kestänyt loppuun saakka vaan luiskahti kohti juutalaisten he-työ.näin.

  4. Onko kukaan täällä käynyt Kotkanpesässä? Millaista oli. Olen luullut, että paikka on hävitetty viimeistä tiiliskiveä myöten.

  5. Joku paha nykynatsi oli asettanut jyrkänteen reunamalle uuden 2 centin kolikon kimaltelemaan ja jutikka ei voinut ahnetta luonnettaan vastustaa kurkoittaessaan sitä itselleen ts. aivan luonnollinen poistuma.
    Varmaan pudotessaan hän ja sivustakatselevat uskonveljet näkivät kuinka silmissä vilisi 6 goriljoonan rivi vaatien rahallista oikeutta eläville.

Comments are closed.