Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen yrittää lietsoa riitaa vaihtoehtomedioiden välille

Juutalainen yrittää lietsoa riitaa vaihtoehtomedioiden välille

11

Kansallisen Vastarinnan kiitelty nettisivu-uudistus ei jäänyt huomaamatta myöskään äärivasemmistolta. Twitterissä vaikuttava Varisverkoston juutalaistaustainen johtohahmo Dmitry Gurbanov lähti analysoimaan sivu-uudistusta tuoreeltaan.

Gurbanov yrittää vaivihkaa synnyttää vaikutelmaa kansallismielisten välisestä epäterveestä kilpailusta ja näin aiheuttaa vastakkainasettelua. Hän myös väittää, että “MV-lehti ja muut vaihtoehtomediat olisivat kuolemassa”, vaikka MV-lehti aloitti vasta äskettäin uuden vaiheen omistajanvaihdoksen myötä. He myös rekrytoivat uusia kirjoittajia: https://mvlehti.net/2018/04/23/haluatko-olla-mukana-tekemassa-mv-mediaa-ota-rohkeasti-yhteytta/

Kulttuurimarxistien epäonneksi vaihtoehtomediat ovat kasvussa ja kehittyvät koko ajan. MV-lehti on myös järjestämässä suomalaisuuden päivänä Helsingissä mielenosoitusta, johon Vastarintaliikkeenkin aktivisteja tulee osallistumaan.

Aiheeseen liittyen: Varisverkoston ja perussuomalaisten johto onnittelevat toisiaan rotukysymyksen kiistämisestä – PS-nuoret vihaisia

11 KOMMENTIT

 1. Se nyt on ikivanha keino yrittää luoda epäsopua vastustajien leiriin. Säälittävä tapaus koko slobo. Jos ei Suomi kelpaa niin itärajan yli saa mennä ihan koska vaan takaisin paratiisiin trollitehtailemaan. Maksan junalipun jos lupaa pysyä siellä seuraavat 50v.

  • Dimmy varmaan mielummin pysyy suomessa koska venäjällä on vähintään kahden asteen verran raaempaa menoa. Päätys vielä Tesakin videolle nöyryytettäväksi tai johonkin mettään siottuna kuin sika pikkarit jalassa.

   • Vaikka ei sillä ettenkö tuntisi suunnatonta mielihyvää ja riemua, jos tuota saastaista koukkunokka myyrää pääsisi vähän kenkiin.🙂

 2. (((MV-lehti))) — pelkkä vitun vitsi.
  En ole käynyt enää aikoihin, enkä KOSKAAN mene uudelleen.

 3. Ranskan presidentti, entinen Rothschild pankkiiri Macron suunnittelee eu viskaalien kansa lakia, joka kieltäisi vaihtoehtoiset valemediat ts. vapaan lehdistön.
  Tämä antaisi “viranomaisille ” valtuudet sulkea “virheellistä ja valheellista” informaatiota levittäviä lehtiä, nettisivuja yms.
  Ollaan menossa hyvää vauhtia P-Korean ja Kiinan ohi sensoroinnissa ja sananvapauden rajottamisessa.
  Ei olla kaukana siitä kun vasemmistolaiset totuuskomissiot ja ajatuspoliisit jahtaavat “lain”rikkojia.

 4. Tuo Kyrbänövin Dhimmi on hassu “soturi” Kieltä ei oikein hallitse, mutta mielipiteissä löytyy. Omassa kuplassaan varmaan kovinkin älykäs, mutta esim. Twitterissä estää melko nopeasti, jos joku osoittaa argumentaationsa kestämättömyyden, enkä nyt tarkoita pelkästään hoonosoomenkjieliä

 5. Tuli juuri luettua mainio sarjakuva Asterix ja riidankylväjä. Siinä kyömynenäinen niljake aiheutti osapuolten välille riitoja ja poistui käsiään hieroskellen ja hihitellen takavasemmalle. Miten loistava kuvaus 50v ennen ajanlaskumme alkua . Sopii myös nykyaikaan.

 6. Dimmun porukalla on noin neljäntuhannen vuoden kokemus myrkynkylvämisestä ja eripuran luomisesta.

Comments are closed.