Koti Uutisia Sionismi Juutalainen vuokraisäntä Blackstone teki “cityconit” – tuhannet yritykset konkurssivaarassa

Juutalainen vuokraisäntä Blackstone teki “cityconit” – tuhannet yritykset konkurssivaarassa

11
Stephen Schwarzman.

Globaalisti toimiva juutalainen kiinteistöyhtiö Blackstone on ajamassa pelkästään Britanniassa “tuhansia” pienyrityksiä konkurssin partaalle koronkiskonnallaan. Juutalaisen Stephen Schwarzmanin johtama Blackstone ei ole antanut armoa kiinteistöjään vuokranneille pienyrityksille, jotka eivät väliaikaisesti kykene maksamaan vuokria koronan laukaiseman talouskriisin ja kassavirtojen romahduksen vuoksi.

Blackstonen vuokralaisten pääongelma ei ole edes asiakaskysynnän katoaminen vaan se, että Britannian hallitus on pakottanut liikkeet sulkemaan ovensa, jotta koronan leviäminen saataisiin estettyä. Juutalaisten vuokraisäntien mukaan hallituksen pakottama liiketoiminnan katkaiseminen ei kuitenkaan ole pätevä syy vuokramaksujen siirtämiselle tai armahtamiselle. Paikallisten yritysten puolesta kampanjoiva Will Brett kertoi medialle, että juutalaisen Blackstonen päätös järkytti, koska monet muut vuokraisännät ovat osoittaneet solidaarisuutta asiakkailleen.

Blackstone reagoi talouskriisiin siis täsmälleen samalla tavalla kuin Suomessa toimiva, Israelin juutalaisten omistama kiinteistöyhtiö Citycon. Kuten uutisoimme aiemmin, Citycon ajanut kauppakeskuksissaan toimivat pk-yritykset tuhon partaalle vaatimalla näiltä täysiä vuokramaksuja, vaikka muut kiinteistöyhtiöt ovat olleet valmiita osoittamaan tukea vuokralaisilleen vaikeina aikoina.

Siinä missä juutalainen Citycon on Suomen suurin kauppakeskusten omistaja, juutalainen Blackstone on puolestaan maailman suurin vuokraisäntä. Blackstone kontrolloi 202 miljardin dollarin sijoituksillaan vuokralla asuvien ihmisten arkea useilla eri mantereilla. Yhtiöllä on myös merkittävää poliittista valtaa.

Stephen Schwarzman on Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin uudelleenvalintakampanjan avainrahoittaja. Trump nousi alun perin presidentiksi valehtelemalla äänestäjille hyökkäävänsä finanssieliitin ylivaltaa vastaan. Presidenttinä hän on kuitenkin palvellut rahoittajiaan nöyrästi. Schwarzman on muun muassa painostanut Trumpia hyökkäämään valkoista nationalismia vastaan.

Lähde: Financial Times

11 KOMMENTIT

 1. I’m not your friend pal. I own the shieeeettt… Mikähän se pätevä syy on sitten juutalaiselle?

 2. Blackstonelle saattaisi olla edullisempaa joustaa kuin antaa asiakkaidensa ajautua konkurssiin. Eipä niillä kiinteistöllä paljoa tee ilman vuokralaisia. Vai olisiko tarkoitus, että jotkut Blackstonen kanssa sidoksissa olevat yritykset ostavat halvalla korkeilla vuokrilla lopettamaan ajetut nykyiset vuokralaiset. Uudet vuokralaiset sitten saavat alennusta 🙂 Saapa nähdä.

  Tietysti on mahdollista, että BlackStonella on niin tiukkaa, ettei se pysty joustamaan. Silloin sekin joutuu lopettamaan.

 3. Suipot korvat…

  Joskus aikoinaan puolisoni väitti, että vain haltijoilla on suipot korvat. Ei väitä enää, kun on nähnyt riittävästi todisteista elävästä elämästä.

 4. Korothan on olleet Euroopassa lähes nollassa vuosikausia, ja edelleen valitellaan koronkiskonnasta.

  • Koronkiskonta on yleistermi taloudelliselle riistolle. Shylockin velallakaan ei tainnut olla korkoa.

   Sitä paitsi ohjauskorko =/= kaiken liiketoiminnan korko.

  • Pikalainoissa korot voivat olla todella korkeita. Mainonta on predatorista ja ihmisiä ansaan houkuttelevaa. Ikäänkuin olisi tarkoitus tuhota lainan ottamaan erehtyneet. Sitä joskus miettii, minkälaisia ovat henkilöt noiden firmojen takana. Olisi mielenkiintoista käydä keskustelemassa heidän kanssaan.

   • Millaisia ovat pahimmat nk. “autojobbarit”, jotka myyvät ihmisille autoja, joiden tietävät olevan viallisia?

    Millaisia ovat jammusiltavuoria ja esaåkerlundeja puolustavat asianajajat, jotka repivät veronmaksajilta liksaa 500 €/h?

    Millaisia ovat kymmeniä pöytälaatikkosähkönmyyntifirmoja aloittavat rotat, jotka ostavat sähköpörssistä sähköä ja myyvät sitä ihmisille eteenpäin? (Muistaen tietysti nostaa hintaa parin–kolmen ensimmäisen kuukauden jälkeem 60 %.)

    • Kiitos hyvistä kysymyksistä.

     Tämä olisikin tutkimuksen arvoinen asia. Kun tiedetään mitä he sairastavat tai mitä geneettisiä vikoja heissä on, voidaankin ryhtyä pohtimaan keinoja ongelman poistamiseen.

Comments are closed.