Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen tuotti Suomeen TV-sarjan “ilman yhtään valkoista”

Juutalainen tuotti Suomeen TV-sarjan “ilman yhtään valkoista”

19
Shirley “Koko” Hubara.

“Ruskeaksi tytöksi” itseään kutsuva juutalainen Shirley “Koko” Hubara tuotti hiljattain suomalaiselle yleisölle uuden televisiosarjan, jonka kantava teema on se, että valkoinen rotu loistaa poissaolollaan.

Suomalaiset veronmaksajat pakotetaan rahoittamaan suomalaisvihamielistä sarjaa, sillä hankkeen takana on Yleisradio. Aiemmin Hubara on saanut rahoitusta projekteilleen myös pörssiyhtiö Koneen säätiöltä.

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat (HS) uutisoi Se tyyli -nimisestä TV-sarjasta innostuneesti artikkelissaan “Ylen uutuussarjassa seurataan suomalaisia huipulla, eikä heistä yksikään ole valkoinen – tässä kolme syytä, miksi sarja kannattaa katsoa”.

“Jaksot ovat hyviä esimerkkejä siitä, millaisia ohjelmia voisi olla, jos tasa-arvo lisääntyisi. Päähenkilöt ovat nuoria suomalaisia menestyjiä. – – He ovat myös ruskeita – –”, HS kirjoittaa mainostekstissään.

HS väittää, että “kotimainen dokumenttisarja katsoo ihonvärin ohi”, vaikka todellisuudessa kaikki Hubaran poliittiset projektit keskittyvät nimenomaisesti ihonväriin ja rotuun.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös: Juutalainen jätti opinnot kesken – nimettiin silti “vuoden yhteiskuntatieteilijäksi”

19 KOMMENTIT

 1. Jos tässä alati hullummaksi ja kaoottiseksi menevässä maailmassa joku asia lohduttaa, niin aina kun katsoo peiliin, siellä näkyy valkoinen hetero.

 2. Millä tuosta YLE-verosta pääsisi eroon? Tuottaa kerta toisensa jälkeen täysin yhteiskuntaa erilleen jakavaa paskaa ja valeuutisia. Mielestäni kyseessä on yhteinen asia eikä loppuviimeksi yksikään hyödy tämän lafkan tuottamasta sisällöstä.

  Vähän väliä Twitterissä tunnetut äärivasemmistolaisetkin itkevät YLE:n tuottamasta kurasta, mutta ei heiltä paljon vaatimuksia YLE veron lakkauttamiselle kuulu. Kokevat sen ilmeisesti sen verran hyödylliseksi itselleen, koska antaa heille edelleen enemmän porkkanaa kuin keppiä.

  • Hyvin onnistuu Yle-verosta eroon pääseminen: lopeta työnteko niin ei tarvitse maksaa muitakaan veroja! (Vaikka mitä todennäköisimmin Vastarinnan kannattajat ei muutenkaan käy työssä.)

 3. On flikka ollut velliaikaan kotosalla…jo ihan noista pelastusrenkaista päätellen 😀

  • Kyllä noilla renkailla pääsisis kellumaan vaikka ruotsin puolelle. Viking Linen kapteeni voisi mennen tullen kyllä ihmetellä mitä tuo musta reimari oikein tarkoittikaan.

   • Antaas nyt noiden renkaiden olla, kun niitä itsekullakin on! Pysytään asiassa!
    Ohjelmaa en todellakaan tule katsomaan! Ja todellakin YLE vero pitää poistaa. Jos joku haluaa katsoa saa ihan itse sen maksaa. Samalla lailla kuin me jotka joudumme pelkästään formuloiden takia maksamaan erikseen kanavasta!

    • No, itse en pidä renkaita sinällään pahana asiana… Mutta, näin ulkonäkökeskeisessä ajassa eläessämme…..herutuskuvat pelastusrenkailla ei sytytä. Pointti lienee siin, ettei kukaan normaali/terve moisia kuvia itsestän edes julkaise 😀

 4. Onko se kuvassa oleva juutalainen “nainen” sama henkilö kuin Turussa nähty “egyptiläinen” “toimittaja”? Aika samannököisiä naamoja, sanoisin minä.

 5. Siis mitä helkutin apinointia sanoilla media jätiltä ja valkoisten tahallista nöyryyttämistä. Rehellisyys aika kaukana. Lukisin mielummin mainoksia missä tilanteessa vaan.

 6. Jaa-a, vai on saatu tuotantotukea Koneelta?

  Sopii kuvaan, Koneen pitkäaikaisen (((tedotusvastaavan))) ja Herlinien korvaansuputtajan tietäen.

  Vantaan kaupunki kruunasii myös kyseisen New Yorkin juutalaisen, John Simonin “vuoden kulttuurisepäksi” 2016 aktiivisesta toiminnastaan “monikulttuurisuuden hyväksi”.

  “Amerikkalaissyntyinen Simon on yksi Kivistössä toimivan MarjaVerkko ry:n perustajajäsenistä. Hän on tehnyt arvokasta työtä Kivistössä lisätäkseen yhteenkuuluvuuden tunnetta asukkaiden välillä. Simon on myös ollut käynnistämässä alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitettua kummiperhetoimintaa.”

  “Yhteenkuuluvuuden tunteen” edistämiseksi on järjestetty mm. “Maailma kylässä” profiilista vasemmistolaista ja kolmannen maailman sävelillä höystettyä musiikkitapahtumaa ynnä muuta haittavaikuttamisen normalisointia. Toimiessaan aktiivivisesti koripallon parissa Simon edesauttoi mm. Afroamerikkalaisten “vahvistusten” maahantuomista.

 7. Oksettava juutalaishuora; parasiitti. IMDb:ssä vieraillessani olen huomannut sen, että uudet Hollywood-oksennukset ovat hyvin vahvasti mustien näyttelijöiden kansoittamia. Toki USA:ssa on isot markkinat nekruille ja märkäselillle. Normaalia valkoista ei varmaankaan tuollaiset leffat tosin kiinnosta. Muutenkin kaikki uusi tuolta suunnasta on järjestään sontaa, jota ei voi edes katsoa.

  https://mvlehti.net/2018/08/26/hurriganes-legenda-lataa-totuuksia-poytaan-katso-video/

Comments are closed.