Koti Uutisia Sionismi Juutalainen sotarikollinen Kissinger: Amerikan turvattava koronanjälkeinen maailmanjärjestys

Juutalainen sotarikollinen Kissinger: Amerikan turvattava koronanjälkeinen maailmanjärjestys

27
kissinger
Henry Kissinger.

Lukemattomiin siviilimurhiin vuosikymmenten varrella syyllistynyt juutalainen sotarikollinen Henry Kissinger vaatii, että Amerikka luo uuden maailmanjärjestyksen koronakriisin aiheuttaman kaaoksen keskelle. Lähes 100-vuotiasta Kissingeriä on kutsuttu usein Yhdysvaltojen “epäviralliseksi presidentiksi”, sillä hän on manipuloinut valtiopäämiesten ulkopolitiikkaa kulissien takaa jo useiden sukupolvien ajan.

Kissinger kirjoitti näkemyksistään The Wall Street Journal -lehdessä otsikolla “Koronaviruspandemia tulee muuttamaan maailmanjärjestystä ikuisesti”. Kissingerin mukaan Yhdysvaltojen on varmistettava, ettei korona merkitse kansainvälisyyskehityksen peruuntumista vaan sen sijaan globalismin kiihdyttämistä “uudelle aikakaudelle”.

Juutalainen “varjopresidentti” totesi, etteivät kansallisvaltiot voi vastata koronan haasteisiin omin voimin. Kissinger peräänkuulutti “globaalin yhteistyön visiota” ja vertasi nykyhetkeä Yhdysvaltojen hyökkäykseen Hitlerin Saksaa vastaan 1940-luvulla.

Kissinger käytti sotavertausta perustellakseen näkemystään, että Amerikan on “turvattava liberaalin maailmanjärjestyksen periaatteet” myös koronanjälkeisenä aikakautena. Erityisen tärkeänä Kissinger pitää sitä, että Yhdysvallat säilyttää asemansa maailmanpoliisina, jotteivät muiden valtioiden “yhteiskuntasopimukset hajoa”.

Lähde: The Wall Street Journal

27 KOMMENTIT

 1. “A number of activists and human rights lawyers, however, have sought his prosecution for alleged war crimes.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger

  Vastarinnan otsikko alkaa sanoilla “Juutalainen sotarikollinen Kissinger…” .

  Tosiaankin, häntä ovat jotkut pitäneet sotarikollisena ja yrittäneet saada syytetyksi. Mitä on tehnyt? Selkeästi lahjakas henkilö kuitenkin. Ei ollut pahimmasta päästä Saksan miehittäjiä, kun kerran asiasta Wiki-artikkelin pitää erikseen mainita.

  “Although he possessed absolute authority and powers of arrest, Kissinger took care to avoid abuses against the local population by his command”

 2. Trumpin mukaan ovat jenkit menossa jo Kuuhunkin rohmuamaan luonnonvaroja, kun Maa-pallo alkaa käydä heille liian pieneksi ja loppuun kolutuksi.

  No, olisihan se kiva nähdä jonkun sinne Kuuhun ihan oikeasti menevän.

  Kannattaa muistaa että se on tarkkaa puuhaa: kun reilut 20 vuotta sitten USA lähetti Mars-luotaimen matkaan, niin se aikaväli jolla hökötin saatiin oikealle kiertoradalle jne. oli YKSI SEKUNTI. Eli tarkkaa puuhaa on. En muista kuinka pitkä se sykli oli, johon tuo sekunti ajoittui, mutta silti…

  Muutenkin Trumpin puheet ovat sen suuntaisia, että USA on valmis tekemään MITÄ TAHANSA tämänhetkisessä maailman tilanteessa, mitään keinoja kaihtamatta. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja jäänkin odottelemaan innolla selkkauksia ja uusia kähinöitä. Jos vaikka tulisi kunnon tappelu=$$$‼

  • Ne rikkaudet tulevatkin vaikka Libyasta, tai Etelänavalta. Mutta pitää keksiä uskottava tarina mistä ne mukamas tulevat?

 3. Nyt on juttu naulankantaan. Tämänkin juutalaisen rikollisen, ja salaseuralaisen märkä päiväuni on nimenomaan tämä kommunistinen YK projekti, eli Agenda 2030.

  Vihreä on uusi punainen. Olisi edes oikeasti vihreä, mutta kyseessä on vain maailma jossa yksityishenkilöt halutaan sulloa asumaan kasvukeskuksiin isoveljen valvovan silmän alle, ja nämä rikolliset yhdessä monikansallisten suuryritysten omistavat kaiken. Myös sinut, jos alistut.

  • Siinä EI voi olla mitään vihreää, kun kaikki maailman kehitysmaalaiset lennätetään elämään Suomeen.

   Loput rahat syydetään sitten Afrikkaan ja muihin tuhoon tuomittuihin pers’reikiin, jos ne eivät mene noiden loisten elättämiseen täällä paikan päällä Suomessa.

   Huvittava ilmiö on myös esim. YouTubessa joka puolella näkyvät “lahjoita rahasi” -mainokset. Eli pitäisi maailman suurimman talouskatastrofin kynnyksellä vielä lahjoittaa taskurahaa SPR:n kaltaisille huijareille?

   • Eihän siinä olekaan. Kestävän kehityksen yksi kohta on äärimmäisen köyhyyden poistaminen maailmasta. Näin sitä kohtaa toteutetaan, kun kehitysmaalaisia roudataan länsimaihin.

    Pitihän Neuvostoliitonkin olla utopia. Utopiana esittäytyy myös Agenda 2030. Todellisuudessahan se tarkoittaa äärimmäistä köyhyyttä jota valvotaan tarkasti viranomaisten toimesta.

    Miten kukaan voisikaan maailmassa enää tulevaisuudessa mitään omistaa, saati sitten perustaa perhettä, kun maapallo tuhoutuu allamme?

    • Kyllä irakilainen, somali ja afgaani voi olla “kotiäitinä” kun Kela Gold® maksaa, ja synnyttää vaikka 10 lasta lisäeläteiksi, jotka taas saavat 10 lasta jne.

     Eikä unohdeta “perheenyhdistämisiä”, sillä kaikki Abdullahit ja Mehmedithän ovat sukua toisilleen. Vaikea sitä on toisinkaan todistaa. Sitten tämä yhdistetty “perhe” tuo oman “sukunsa” ja nämä omansa jne.

     Hejdå, ei tässä paljoa muuta enää ole minulla lisättävänä.

   • Täytyyhän ne juutalaisen raakalaismaisen aseteollisuuden fantastiset tienestit jotenkin rahoittaa?

    “Loput rahat syydetään sitten Afrikkaan ja muihin tuhoon tuomittuihin pers’reikiin, jos ne eivät mene noiden loisten elättämiseen täällä paikan päällä Suomessa.”

 4. Käärme on yhä hengissä. Vain käärmeestä eroon pääseminen takaa rauhan. Käärme esti rauhan Vietnamissa ja sai siitä puolikkaan Nobelin rauhanpalkintoa. Toista puolikasta ei käyty hakemassa, sillä käärme kävi sotaa – Obaman tavoin – “rauhankyyhkynä”. USA pudotti Laosiin enemmän pommeja kuin Eurooppaan toisessa maailmansodassa, vaikka Laosia vastaan ei ollut edes julistettu sotaa, ja maa oli neutraali ja sitoutumaton. USA:n sota Viet Kongia vastaan laajennettiin kuitenkin naapurimaihin ja käärmeiden kuningas eli Kissinger on vastuussa tästä pahuudesta, joka tappaa yhä Agent Orange kemikaaleilla myrkytetyn luonnon kautta sekä Vietnamissa että Laosissa.

 5. Valehteleva Pissinger!

  “Juutalainen ”varjopresidentti” totesi, etteivät kansallisvaltiot voi vastata koronan haasteisiin omin voimin”

  Löisin vaikka vetoa että Pissinger ei voi antaa yhtäkään järkevää syytä miksi kokonainen kansakunta voisi taistella virusta vastaan.

  Pikemminkin nämä Pissingerit ja muut Marinit ja KOKaiinit ovat se ongelma, rajat pitää olla auki, ja virukset vuotaat sisään.

 6. Korjaus:

  Pissinger ei voi antaa yhtäkään järkevää syytä MIKSEI..

  …heidän mielestään rajat pitää olla auki, ja virukset vuotavat sisään.

 7. Koronavirus on ainakin luonut runsaasti teorioita. Näihin kannattaa suhtautua hyvin kriittisesti:

  -Virus tuli/tuotiin Kiinasta ensimmäisenä Euroopan nationalistisille alueille kuten Pohjois-Italiaan, Itävaltaan, Baijeriin ( nationalismi haluttiin tuhota)
  -Avoimien rajojen maailmassa virus jakaa kurjuutta tasapuolisesti kaikille (kommunismin tavoite)
  -Koko ihmiskunta haluttiin tuhota (ekoterrorismi)
  -Pahat ihmiset haluttiin tuhota (hengelliset seurat)
  -Köyhät ihmiset haluttiin tuhota (kapitalismi)
  -jne.

  Totta kuitenkin on, että kuolleisuus on ollut toistaiseksi tavallista kausi-influenssaa suurempi vain niissä maissa ja niillä alueilla, joissa ei ole kunnollista terveydenhoitoa ja/tai joissa on alueita, joilla esim. käsien peseminen on heikkoa ja joissa asutaan tiiviisti. Suomessa kuolee etenkin vanhuksia ja hyvin sairaita kausi-influenssaan n. 500 vuodessa. Yhdysvalloissa kuolee pelkästään huumeisiin 70 000 ihmistä vuosittain. Tilastojen valossa ei siis ole luvassa ainakaan vielä media-rummutuksen mukaista maailmanloppua.

  Jos tauti etenee kehitysmaiden tiheästi asutuille alueille, kuolleisuus lienee suurempi kuin kuolleisuus kausi-influenssaan keskimäärin näissä maissa, mutta mitään väestötuhoa tuskin tulee. Ne kehitysmaat, joissa on valmistauduttu, selviävät ja muut kärsivät isommin.

  Pandemioissa ja muissa kriiseissä (olipa virus luontainen tai jonkun psykopaatin kehittämä ase) jokainen valtio luonnollisesti keskittyy omien kansalaistensa turvaamiseen muutamia globalisaatiohörhöjä lukuun ottamatta ja säilyttämään sisäisen turvallisuutensa kaikin tavoin. Jos EU:n turvallisuusjohtajakin käskee kaikkia Euroopan maita sulkemaan rajansa, sitä ohjetta kannattaa noudattaa, kunnes muuta tietoa tulee.

 8. Virus + saastunut ilma + 5G = ?!

  60 GHz -taajuus imeytyy energiana 98-prosenttisesti happeen. Näin hemoglobiinin kyky ottaa happea hengitysilmasta vaikeutuu, ja ihminen voi jopa kuolla kadulle, kuten 5G -Wuhanissa on käynyt.

  Etu suuryhtiöille on että tällä taajuudella voidaan laittaa lähetysantenneja tosi tiheään samalle taajuudelle ilman että ne häiritsevät toisiaan. Tämä taajuus on siis korporaatioiden näkökannasta se paras taajuus jolla 5G voidaan tuoda alueille joissa on PALJON IHMISIÄ SAMALLA ALUEELLA.

  https://www.rfglobalnet.com/doc/fixed-wireless-communications-at-60ghz-unique-0001

  Toisaalla luemme:

  ”The promotional materials from Telecom companies brag that 5G messes with oxygen molecules. Oxygen is in the air we breathe, it comes from trees. Trees make it out of carbon dioxide. It’s two oxygen molecules and they share electrons. When you hit oxygen molecules with 60 GHz millimeter wave emissions it affects the orbital properties of the electrons of the oxygen molecules. The 60 GHz range is known as the Oxygen Absorption Band. At 60GHz, 98% of electromagnetic energy is absorbed by O2. When 5G reaches the frequency band of 60 GHz, the ability for a person’s blood hemoglobin to bind with oxygen is hindered and this might explain, in part, why people in Wuhan just fall down dead in the streets, which is not a normal thing we see with viral infections.”

  https://drsircus.com/general/virus-5g-and-pollution-combine-to-destroy-wuhan/

  • Suomessa 5G ei käytä 60 GHz taajuutta (1). Jossain muualla ehkä (2).

   1)
   https://fi.wikipedia.org/wiki/5G
   “Monilla Suomen alueilla alkaa toimia vuonna 2019 tehokkaita, mikroaalto- ja millimetritaajuuksilla (SHF) eli 3,5–30 gigahertsin taajuudella toimivia 5G-tukiasemia. Uudet tukiasemat lähettävät aluksi 3,5 gigahertsin taajuista mikroaaltosäteilyä”

   2)
   https://en.wikipedia.org/wiki/5G
   “Frequencies are above 24 GHz, reaching up to 72 GHz”

 9. Koronavirus on valtaisa huijaus, ei ole mitään koronaviruspandemiaa, on käynnissä vain psykologinen operaatio meitä vastaan…

  Kuolleisuustilastot ovat joko keksittyjä tai manipuloituja siten että suuri osa erimaissa, kaikista mahdollisista syistä kuolleista ihmisistä kirjataan kuolleeksi koronaviruksen takia…

  • Dystopian kautta halutaan näyttää, että nationalistit haluavat sulkea maakuntien rajat, kieltää kokoontumiset, eristää vanhukset ja pitää ihmiset metrin päässä toisistaan. Että tämmöistä se nationalismi on. En usko kovin monen tervejärkisen tätä uskovan.

   Toisaalta, tämä on suunnilleen se versio, jonka Höllywood on natseista rakentanut. Vain kaikkein tyhmin goyim-lammas enää uskoo

   Hollywoodin propagandaan kansallissosialismista. Todellisia saatanan palvojia ja kansanmurhaajia ovat kansallissosialistien ja nationalistien vihaajat itse ja heissä on mukana myös “hyödyllisiä idiootteja” valkoisista.

  • Selkeämmin ilmaistuna (kopioitu sivulta):

   COVID-19 on todellisuudessa EKSOSOMI eikä mikään virus joka tulee ulkopuolelta. Eksosomi tulee kehon sisältä auttaakseen kehoa poistamaan myrkkyjä.

   Keho tuottaa eksosomeja seuraavissa tilanteissa:

   myrkyt ja saasteet
   stressi (pelko)
   syöpä
   ionisoiva säteily
   tulehdus
   vamma
   immuunivaste
   astma
   monet sairaudet
   sähkömagneettinen säteily

  • “Ympäristö saastuu kiihtyvällä vauhdilla ja luonnonvarojen hyödynnettävissä oleva mää-rä vähenee nopeasti. Pula luonnonvaroista, energiasta ja puhtaasta vedestä syvenee ja eriarvoisuus kasvaa. Luonnonvarojen ja raa-ka-aineiden hinnat ovat korkeat ja epävakaat.

   Niukkuus ja ympäristöhaasteet ohjaavat va-lintoja. Vaikka kasvava eriarvoisuus johtaa le-vottomuuksiin, nojataan kansainvälisissä suh-teissa pääosin julkisen sektorin kansainväli-siin yhteistyörakenteisiin. Ylikansallisilla organisaatioilla kuten EU ja YK sekä niiden säätä-millä normeilla on keskeinen rooli. Myös kan-salaisjärjestöjen merkitys on suuri.

   Suomessa säilyy luottamus viran-omaisten, yritysten ja kansalaisten välillä. Suhteessa muihin maihin Suomen hallinto hoitaa nämä ongelmatilanteet hyvin.”

   Meitä viedään kun mätäät kukkoa. Nyt pitäisi olla sotilaat rajalla ja potkia kaikki loiset (Pakistan, Irak, Iran, Afganistan, Somalia jne.) takaisin koteihinsa Suomesta. Mutta täällä toimitaan täysin päinvastoin. Kohta meillä on se 56 000 000 moniosaajaa täällä.

  • Poimintoja:

   “Kaivosbuumi jyllää. Tutkimusta ja investointeja uusiutuviin energiamuotoihin tehdään.”

   “Euroyhteistyö vetää Suomen taas takaisin EU:n ytimeen ja liittovaltioon.”

   “Tuotantopanosten saatavuuden haasteista johtuen suuret yritystoimijat ottavat hallintaansa kokonaisia arvoketjuja.”

   “Ylikansalliset organisaatiot ja kansalaisjärjestöt ovat kehityksen ajureita. Niihin luotetaan ja niille annetaan päätösvaltaa. Valtioiden liikkumavara pienenee, kun valtaa siirtyy ylikansallisille organisaatioille.”

   “EU on liittovaltio ja Suomi on sen jäsen. EU:lla on osittainen verotusoikeus ja toimivaltaa suhteessa jäsenmaiden talouspoliittiseen päätöksentekoon.”

   “EU lisää regulaatiotaan kaikilla aloilla. Sääntelyn lisääminen edellyttää tukevampaa itsesääntelyä tai viranomaisresurssien merkittävää lisääntymistä. Regulaatio tehdään pääosin Saksan ja Ranskan ehdoilla.”

   “Työvoimaresurssien liikkuvuus on suurta ja nopeimmin ikääntyvät teollistuneet maat ovat muuttovoittajina.”(‼)

   Euroopan Maahanmuuttoverkosto (EMN) teki tutkimuksen 2015, jonka mukaan tulijat eivät (yllätys, yllätys…) työllisty. Suomi importoi siis lisää työttömiä ylläpitämään tulevaisuuden Suomea uusia importoituja työttömiä varten. Hieno plääni! Näillä eväillä voittoon.

   Vetojuhdaksi ja koekaniiniksi joutui tämä pieni ja katajainen kansa – kuten fiksut tiesivät jo 90-luvulla.

 10. ”Työvoimaresurssien liikkuvuus on suurta ja nopeimmin ikääntyvät teollistuneet maat ovat muuttovoittajina.”(‼)

  Sanoilla voidaan luoda harhaanjohtavia mielikuvia.

  Jos johonkin maahan tulee enemmän ihmisiä kuin maasta poistuu, niinvaltamediassa, hallinnon raporteissa ja poliitikojen puheissa erotusta kutsutaan “muuttovoitoksi”. Mistään voitosta ei kumminkaan ole välttämättä kysymys. Voittohan mielletään myönteiseksi asiaksi. Kumminkin maahanmuuton aiheuttama väestönlisäys voi olla haitta ja taakka.

  Suomen tapauksessa esimerkiksi vuoden 2015 invaasiota voisi kutsua muuttotappioksi, muuttohäviöksi tai tappioksi maahantunkeutumisen torjunnassa.

  Ruotsistahan tuli lupaa kysymättä Suomelle taakaksi koituvia ihmisiä ja Suomi ei pystynyt heitä torjumaan. Kyse ei ollut torjuntavoitosta vaan antautumisesta hyökkäykselle, jossa menetelmänä oli ihmisjoukkojen maahantunkeutuminen.

Comments are closed.