Koti Uutisia Juutalainen Sanoma-konserni valehtelee David Duken “iloitsevan kuolemasta”

Juutalainen Sanoma-konserni valehtelee David Duken “iloitsevan kuolemasta”

8

Juutalaisen Erkko-suvun omistamaan konserniin kuuluva Ilta-Sanomat julkaisi tänään valeuutisen, jonka otsikko on “Entinen KKK-johtaja: ‘Olen iloinen mielenosoittajan kuolemasta'”. Valeuutiseen on liitetty valokuva juutalaiskysymyksestä suosittuja kirjoja julkaisseesta tohtori David Dukesta.

Duke johti nuorena aikuisena Ku Klux Klanin laillisuusperiaatteeseen sitoutunutta siipeä mutta erosi tehtävästä jo vuosikymmeniä sitten. Valtamedia on ollut raivoissaan hänen esiintymisestään Charlottesvillessä, koska hän puhui muun muassa juutalaisomisteisen median tavasta manipuloida yhteiskuntaa.

Ironista kyllä, nyt juutalaisomisteinen Ilta-Sanomat itse todistaa Duken puhuneen totta. Poliittisen vihan motivoima valtamedia laittoi Duken suuhun nimittäin kokonaan toisen ihmisen lausunnon. Duke itse ei koskaan kannusta ihmisiä väkivaltaan tai muihinkaan laittomuuksiin.

Kuten eilen uutisoimme, muutamat “maltilliset” kansallismieliset ovat tahtoneet tehdä pesäeroa Charlottesvilleen siksi, että valtamedia on mustamaalannut tapahtumaa. Duken kohtelu mediassa kuitenkin osoittaa, että valtamedia olisi valehdellut tapahtumasta keinolla millä hyvänsä, vaikkei mitään levottomuuksia olisi syntynyt koko viikonlopun aikana.

 

Lue myös: David Duke: Malli kansojen vapauttamiselle

8 KOMMENTIT

 1. Kappas vaan.. Joko Suomen suuroin vaihtoehtomedia on hyökännyt Sanomaa vastaan tämän valeuutisen takia? Eikö? Miksi ei????!!!

 2. “Uskomatonta” myös valemedia aina minimoi Duken poliittisen uran ja ponnistelut demokraattisessa systeemissä, valemedialle Duke on aina pelkästään ‘entinen KKK-johtaja’.

 3. Tämä Ilta-Sanomien feikkiuutinen on ilmeisesti sitä “faktantarkastajien” promoamaa laatumediaa 😀

  Käsittämätöntä paskaa taas – onneksi kansallismieliset maailmalla tukevat toisiaan ja paljastavat (((eliitin))) Charlottesville-valheita!

 4. Samaan aikaan Jenkeissä eliitin roskajulkaisu The Washington Post julkaisi jättiartikkelin tyypiltä, joka on kirjoittanut Antifa-käsikirjan: https://www.washingtonpost.com/news/made-by-history/wp/2017/08/16/who-are-the-antifa/?utm_term=.c42dac9b5a2b

  Valtamedian ja suuryhtiöiden saamasta avusta hullaantuneet marxistisiat eivät ilmeisesti ollenkaan ymmärrä, kuinka naurettavalta tämä kaikki näyttää heidän “antikapitalistiseen” ja “antielitistiseen” retoriikkaan peilattuna.

  Ruotsissahan juutalaispankkiiri Robert Aschberg on rahoittanut esimerkiksi noita hakkereita jo vuosia aivan julkisesti.

 5. Juutalainen aukaisee suunsa vain valehdellakseen ja syödäkseen. Ja jos toinen pitäisi jättää pois, hän lakkaisi syömästä.

Comments are closed.