Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen Sanoma-konserni osti STT:n

Juutalainen Sanoma-konserni osti STT:n

11

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Sanoma-konserni on ostanut enemmistöosuuden Suomen Tietotoimistosta (STT). Yrityskauppa keskittää Suomen valtamedian entistä tiukemmin pienen etnisen globalistijoukon käsiin.

Jopa Yleisradio varoittaa, että kaupan myötä STT voi joutua menettämään itsenäisyyttään. Uhka on konkreettinen, sillä Sanoma-konserni ei ole koskaan peitellyt poliittisia tavoitteitaan vaan se on lobannut avoimesti esimerkiksi avoimien rajojen sekä EU- ja Nato-jäsenyyksien puolesta.

– Tässä pitää olla tarkkana. Jos Sanoma saa liikaa valtaa, silloin STT ei edusta enää tasaisesti koko mediakenttää, varoitti Ylen haastattelema Tampereen yliopiston viestintätieteiden tutkija ja dosentti Heikki Hellman.

Filosofian tohtori Aleksi Mainio osoitti kirjassaan Erkkojen kylmä sota, että Sanoma-konserni on levittänyt tietoisesti ulkovaltojen valeuutisia manipuloidakseen suomalaista yhteiskuntaa.

Jatkossa Sanoma omistaa 75,4 prosenttia STT:stä. Pohjoismaissa Sanoman ainut varteenotettava kilpailija on mediayhtiö Bonnier, joka sekin on juutalaisen suvun omistuksessa.

Lähde: Yle

11 KOMMENTIT

 1. > kaupan myötä STT voi joutua menettämään
  > itsenäisyyttään

  Väite on propagandistinen. Se antaa ymmärtää, että STT on joskus ollut itsenäinen.

  Saman kaltaisesti usein julkisuudessa puhutaan, että valtamedia on jotenkin alkanut puhua valheen suulla. Ei ole. Se ON AINA puhunut valheen suulla. — Valtamedian käytös ei ole mitenkään muuttunut. Muutos on tapahtunut siinä, että sen rinnalle on tullut totuutta puhuva media.

  Puhuminen siitä, että valtamediassa on tapahtunut tai tapahtumassa muutos, antaa ymmärtää, että valtamedia voi jotenkin “parantaa tapansa” tai “palata kaidalle tielle” muuttamalla jotenkin käytöstään. — Ei voi. Valtamedia joko kaatuu ja tulee some-viestinnän korvaamaksi tai kansalaisista tehdään tyrannivaltioiden orjia.

 2. Eihän STT ole enää ollut vuosikymmeniin puolueeton taho eikä edustanut uutisten laajaa kenttää.

  Tämä sionistinen konserni joka osti STT:n hakee nyt oikeuttaan väärentää historiaa. Epäopivat uutiset katoavat ja epämiellytävät kirjoitetaan uuteen muotoon. Aivan kuten “vuonna 1984”.

  Empä olisi uskonut että elän Oceaniassa vuonna 2018, mutta niin vain on. Koskahan valtion paloöljyltä maistuva vodka tulee markkinoille? Ai niin, sehän on jo: Koskenkorva. Ja sairaudenhoito on samoilla retuperillä kuin kirjassakin. Rotta- ja ludeongelma on konkreettinen Helsingissä ja ihmisiä ilmiannetaan mielipiteiden vuoksi. Jopa poliisi pyysi lapsilta ilmiantoja vanhempien mielipiteistä. Ja seinien näyttöruudut suoltavat joka paikassa sähköistä lobotomiaa… Elämme kirjan tarinaa…

 3. Jalkapalloa seuratessa satuin YLEn teksti-TV:stä tuon uutisotsikon näkemään. Heti heräsi ajatuksia: talmudistinen, sionistinen agenda tahtoo puskea suomalaisen tietoisuuteen erittäin hanakasti tuota kautta, kun perinteisten Jutku≈Sanomien, Helsingin Sionistien, Nelosen ja MeNaisten tenho tuntuu olevan perin heikkoa tätänykyä. Tuo viim. mainittu lirpake tuli minunkin muijalle lahjatilauksena. Kuvottava paskalehti, jossa vain pilkattiin kaikkea suomalaisille pyhää, tärkeää ja perinteikästä. Yrittävät kaikki nämä Sanoman mediakanavat toitottaa maailmankuvaa, jossa suomalainen nainen työntää AIDS-neekerin kanssa mulattiapinaa vaunuissa kaupunkien kaduilla. Peruutimme moisen paska-aviisin rehtien terveisten kera. On taatusti mennyt jollakin suvakkihuoralla siellä aamukahvit väärään kurkkuun.

  Toinen otsikko jonka näin oli “KATAINEN LOPETTAA POLITIIKASSA”. Sillä nyt on pikku-Jyrkin ämmän vuoro mennä nyhtämään kansan selkänahasta helpon elämän eväitä. EU-komissaariksihan tuo imbesilli savolainen (anteeksi tautologia) kovasti tahtoo. Kilpailu nippanappa edes yläasteelta läpi päässeiden, juuri ja juuri kutosen oppilaiden välillä tulee olemaan raivoisa, sillä komissaarikisaan ovat myöskin ilmoittautuneet Petturi Kyrpä ja Caj-Göran “Alexxx” Butts. Paljoa ei siis ko. jobiin vaadita, sillä nämä REILUSTI alle 100:n älykkyysosamäärällä varustetut reppanat meinaavat ihan tosissaan virkaan hakea. Sanoiko joku “HYÖDYLLINEN IDIOOTTI”?

  Jyrki $CATainen — savolainen kääpiö. Täytyisi saada laki, jolla savolaiset saataisiin pidettyä pois kaikista edustuksellisista tehtävistä, perkele. Ja Petturi Kyrpä… Muistatteko kun turkulainen läjä paskaa sanoi “pitävänsä etnisestä ruoasta” ja tähän syyhyn vedoten tahtoi kansoittaa koko Suomen afgaaneilla, turkkilaisilla, syyrialaisilla, iranilaisilla, irakilaisilla, somaleilla ynnä muulla saastalla? Tuollakin kokoomusrunkulla taitaa olla se pääkoppa täynnä entistä ruokaa…

Comments are closed.