Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalainen roska-artisti hyökkää Pink Floyd -muusikkoa vastaan – syytää antisemitismistä

Juutalainen roska-artisti hyökkää Pink Floyd -muusikkoa vastaan – syytää antisemitismistä

15
Kuohuttanut sikapatsas.

Äärikaupallista kertakäyttöistä rock-musiikkia soittavan Disturbed-yhtyeen juutalainen nokkamies David Draiman jatkaa ristiretkeään Israelin vihollisia vastaan. Nyt juutalaisen tähtäimessä on progressiivisen musiikin arvostetuimpiin pioneereihin lukeutuva Pink Floydin perustajajäsen Roger Waters.

Waters on suututtanut juutalaisrokkarin, koska Pink Floyd -legenda on puolustanut äänekkäästi palestiinalaisten oikeuksia. Juutalaiset ovat miehittäneet väkivaltaisesti Palestiinaa jo 1940-luvulta lähtien. Länsimaissa toimivien upporikkaiden juutalaisten lobbausjärjestöjen vaikutusvallan vuoksi palestiinalaiset ovat jääneet käytännössä yksin itsenäisyystaistelussaan sionismia vastaan.

Palestiinalaisten asiaa maailmalla ajavat kuitenkin Watersin edustaman BDS-liikkeen kaltaiset kansalaisjärjestöt. BDS kannustaa esimerkiksi yrityksiä, valtioita ja kaupunkeja boikotoimaan Israelia taloudellisesti sekä kulttuurillisesti.

Israelissa Disturbed-yhtyeensä kanssa tällä viikolla esiintyvä Draiman julisti juutalaisessa radio-ohjelmassa, että Israel-boikotti on “syöpä, joka leviää, valitettavasti, käsi kädessä maailmalla päätään nostavan antisemitismin kanssa”. Erityisen suurta vihaa Draiman myönsi potevansa Roger Watersia kohtaan.

Draiman raivostui Watersille jo aiemmin, kun tämän konserttirekvisiitassa nähtiin Pink Floydin Animals-levyltä tuttu lentävä sikapatsas. Draiman ja muut juutalaiset menettivät malttinsa huomatessaan, että sian kylkeen oli maalattu juutalaisten Daavidin tähti.

”Se mies on todella harhainen ja syvällä omassa psykoosissaan ja vihassaan, jonka hän on naamioinut täksi niin sanotuksi BSD-kampanjaksi. Hän on hyvin sairas mies”, juutalainen roska-artisti kuvaili radio-ohjelmassa Pink Floyd -legendaa.

Draiman kritisoi myös Watersin sympatioita Venezuelan Nicolás Maduroa sekä Syyrian Bašar al-Assadia kohtaan. Sionistit ovat vaatineet Venezuelaan ja Syyriaan jo vuosien ajan sotilasvallankaappauksia Maduron ja al-Assadin syrjäyttämiseksi.

Lähde: Inferno

15 KOMMENTIT

 1. Watersia voisi melkein arvostaa, jollei hän olisi tyypillinen valkoisia pilkkaava kulttuurikommunisti.

  • Jenkki on jenkki vaikka laardissa paistaisi.

   Ei kannata järkevien eurooppalaisten liikaa päitänsä vaivata USA:n [d͡ʒu–ɛs–eɪ] politiikalla. Kipapäät siellä valtaa ovat 100 %:sesti pitäneet, kun saivat Kennedyt murhattua. Kyllä, monikossa. Tietääköhän edes kaikki tuota toista? Ei ole (((median))) suosikkiaihe.

 2. NOFX ja Green Day ovat myös erittäin kosheria “punkia”. Katsokaa millaisia koukkunokkia noissa ryhmissä on. Vanhemmiten juutalaisista tulee niin helvetin rumia kyllä.

  • Punkhan on juutalaisinta musiikkia Hava Nagilan ja muun fiddle-paskan lisäksi koko pallolla! Ei ihmekään että se on avointa kommunismia eli juutalaisuutta.

   Green Day, NOFX, Disturbed (mm. David Draiman, John Moyer, Steve Kmak)…

   Ramonesista diggaan vaikka jutkuja siinäkin oli.

   Ja sitten kun mietit Beatlesia, Alice Cooperia jne. niin jutkujahan sieltä pomppaa esiin aina vain. Kyllä tuolla musiikilla on ollut vahva aatteellinen puoli myös, jolla on saastutettu nuorten mieliä. Aivan kutten wigger-sonnalla 2019.

  • Joo, Green Day on kyllä totaalisen kosheria kamaa. “Billie Joe Armstrong” on juutalainen, narkkari ja homokin vielä. Anteeksi, siis “bi” näin uuskielellä ilmaistuna. Jos imet kullia tai otat kullia perseeseen tai ylipäätään teet mitään toisen miehen kullilla niin olet homo, eikö?

   “Billie Joen” vaimo on omaa sukua Nesser ja lapsilla jutkunimet. Frank E. Wright ko. yhtyeestä on saksanjuutalainen. Sitten siinä soittaa myös John Kiffmeyer — kuulostaa juutalaiselta, sekä Michael Pritchard — näyttää ja kuulostaa juutalaiselta.

 3. (((NOFX))) lauloi jo kauan sitten “kill all the white men”, “don’t call me white” jne. No, juutalaistahan ei pidäkään valkoiseksi kutsua!

  Ja sitten “Romper Stomper” on bannattu esim. Discogsin myyntipalstalla… Leftist one-way “logic” in progress.

 4. toi disturbedin nokka mies on ihan ääliö, tuli nähtyä livenä biisin verran, kauhee myötähäpee tuli, joten lähdin suosiolla menemään. kyseinen rotta vaan paasas jtn vajaita juttuja ihonväristä, maailman menost, yms kaikkea bullshittiä. tyylii puolet lähti menemään. oli olevinaan, ku joku maailman omistaja. aloitti paasaamis jutut lauseella, brothers and sisters my blood..

 5. Joskus tuotakin paskabändiä kuuntelin, kunnes aloin kuuntelemaan sanoja hieman tarkemmin ja sitten selvisikin laulajan etnisyys. Kusipää sionisti, joka kannattaa etnisesti juutalaista valtiota samalla, kun vastustaa eurooppalaista Eurooppaa.

  • Jos Euroopassa tehtäisiin testejä ja otettaisiin vain valkoisia eurooppalaisia sisään, niin nousisi melkoinen myrsky.

   Tosin jutkujen on pakko testata, sillä arabia, jutikkaa ja muuta värisevää porukkaa on muutoin vaikea erottaa toisistaan; silmällä pelkästään katsoen.

 6. Eipä siis ole yllätys että juuri Disturbed on saanut yli miljardi katsojaa saaneen videonsa Jewtuben ykkösvideoksi ja parhaalla mahdollisella laadulla. Nyt sekin sitten selvisi. En tähän asti ollut tietoinen hänen taustoistaan.

  • YouTubelta voi ostaa “tykkäyksiä”, tilaajia, katselukertoja, kommentteja jne.

   IMDb on täynnä myös feikkiarvosteluja, joilla nostetaan “Taistelutoverit”-kaltaisen roskasarjan pisteitä, jotka ovat melkein kympissä.

   Ennen YouTubeen ja muualle piti tilata Kiinasta tai Intiasta “tykkäykset” ynnä muu tekaistu suosio.

   Toki (((omilleen))) JewTube antaa alennuksella.

Comments are closed.