Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen puukotti Awakening-tapahtuman järjestäjiä selkään

Juutalainen puukotti Awakening-tapahtuman järjestäjiä selkään

7
Tervonen vuoti julkisuuteen Awakening-keskusteluryhmän jäsenlistan. Yksityisyydensuojasyistä emme julkaise listaa emmekä suoraa linkkiä. Kuvakaappaus: Twitter.

Suomessa on toistunut kansainvälisesti tuttu ilmiö, jossa maahanmuuttokriittisiin piireihin ajautunut juutalainen on puukottanut valkoisia selkään. Sosiaalisessa mediassa juutalaiseksi sionistiksi itseään luonnehtinut Benjamin Tervonen kohdisti vihansa Awakening-tapahtuman järjestäjiin.

Kansallinen Vastarinta uutisoi jo aiemmin Awakening-tilaisuudesta, jonka pääpuhujiin lukeutuu tänä vuonna maailmankuulu juutalaisuuden tutkija sekä antisionisti Kevin MacDonald. Tapahtuma pidetään Varsinais-Suomessa 6.4.2019 ja sinne myydään edelleen lippuja.

Viime vuosina yhä useammat juutalaiset ovat yrittäneet liittyä kansallismielisiin tai “alt-right”-henkisiin ryhmiin manipuloidakseen niiden sanomaa sionistisemmaksi. Kansallinen Vastarinta on aiemmin julkaissut ilmiön vuoksi artikkelin “Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia“.

Juutalainen Tervonen yritti solutusstrategiaa Suomessa, ja hänet hyväksyttiinkin Awakening-tapahtumaan liittyvien ihmisten Telegram-viestiryhmään. Tervonen kuitenkin riitaantui ylläpitäjien kanssa, koska hänen juutalaista ylivaltaa ja sionismia ihannoineet sekä selvästi mielenvikaiset viestinsä aiheuttivat vastenmielisyyttä muissa ryhmän jäsenissä.

Kun juutalaiselle ilmoitettiin, ettei hän ole tervetullut Awakening-konferenssiin, päätti hän kostaa vuotamalla kaikkien viestiryhmän jäsenten nimet julkisuuteen. Saatesanoiksi juutalainen kirjoitti: “Ole hyvä antifa.”

Tapaus muistuttaa siitä, kun Ruotsidemokraatteihin hetkeksi soluttautunut juutalainen Chang Frick puukotti entisiä “tovereitaan” selkään. Hankittuaan maahanmuuttokriitikoiden luottamuksen juutalainen erosi puolueesta ja alkoi tehdä yhteistyötä väkivaltavasemmiston kanssa luovuttaen näille salaista tietoa Ruotsidemokraattien jäsenistä.

Kuvakaappaus: Twitter.

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

  1. Tämä kielenkäyttö osoittaa tuon sivistksen tason. Eli ei kovin korkealla. Voi olla että toisaaltakin puuttu isompi osa kuin alapäästä.

    No, minä menen tapahtumaan paikalle vaikka sielä olisi kuinka monta sataa sionistien käsikassaraa. Se on vapaa tapahtuma. Ja jos ei uskalla itse ostaa lippua ja tulla kuuntelemaan, niin minä voin kertoa tiivistelmän.

  2. Juutalainen tekemässä myyräntyötä ja sitten toivoo että MUUT tekevät kenttätyön juutalaisen puolesta. Sama kaava aina. Tosin suomen antifasisteista ei nyt ole mihinkään joten luultavasti mitään ei tapahdu. Paitsi verbaalisesti ehkä netissä.

Comments are closed.