Koti Uutisia Sionismi Juutalainen presidenttipyrkyri: “Rikkauksieni tutkiminen on antisemitismiä!”

Juutalainen presidenttipyrkyri: “Rikkauksieni tutkiminen on antisemitismiä!”

5
Juutalainen “vasemmistomiljonääri” Sanders säikähti rahojensa syynäämistä.

Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin valmistautuva demokraattipuolueen juutalainen Bernie Sanders on raivoissaan hänen varallisuuttaan koskevasta lehtiartikkelista. Vaikka Sanders on rakentanut oman uransa muiden ihmisten rikkauksien kritisoimisen varaan, ei juutalainen tahdo kenenkään tutkivan hänen omia rahojaan.

Kuohuttanut artikkeli julkaistiin liberaalissa Politico-lehdessä. Lehti kiinnostui Sandersin varallisuudesta, koska “vallankumouksellista sosialistia” esittävä juutalainen on usein valitellut miljonäärien määrää Amerikan kongressissa. Politico kiinnitti huomion juutalaisen kaksinaamaisuuteen, sillä tämä itsekin on miljonääri.

Sanders pelasi tutun kortin ja syytti Politicoa juutalaisvastaisuudesta. Pian antisemitismisyytösten kuoroon liittyi myös Amerikan tunnetuin juutalainen lobbausjärjestö Anti-Defamation League, joka painosti Politicoa sensuroimaan aiheeseen liittyviä kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Politico selvitti, että Sanders on rikastunut kovilla poliitikon palkkioilla, velka- ja kiinteistökeinottelulla, rahastosijoituksilla sekä hänen aiemman presidenttikampanjansa vauhdittamalla kirjamyynnillä. Lisäksi juutalainen on riistänyt alaisiaan maksamalla näille pelkkiä urakoitsijoiden korvauksia, vaikka kyse on todellisuudessa ollut palkkatyösuhteista.

Juutalaisen “vallankumouksellisen sosialistin” kampanja perustuu tulevissakin vaaleissa äänestäjien sumuttamiseen. Sanders esittää edustavansa “taistelevaa amerikkalaista työväenluokkaa”, vaikka hän onkin todellisuudessa lukuisia arvokiinteistöjä omistava juutalainen keinottelija. Kaksinaamaisuuden paljastajat leimataan “antisemitisteiksi”.

Lähteet: Israel National News, Politico

5 KOMMENTIT

  1. Ymmärtääkseni “antisemitismi” -käsitteen kehittivät Neuvostoliiton juutalaiset vallankumoukselliset ja sillä nimenomaan pyritään estämään juutalaisten rikosten tutkiminen. Ahkerassa käytössä on käsite ollut Leninin ja Trotskin ajoista lähtien.

    • Termin keksi juutalainen Moritz Steinschneider. Meidän valkoisten kutsuminen anti-valkoisiksi on jokseenkin outoa. “Seemiläinen” tai “semiitti” tulee Nooan valkoisesta pojasta Seemistä. Siitä “Suomi” on myös nimensä saanut todennäköisesti. Juutalaiset ja arabit ovat Jaafetin jälkeläisiä, joka oli Nooan ruskea poika.

      Kyllä, “rasismin” todellakin keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein eli “Leon Trotsky”.

    • No, miksei se Suomi oli sitten Suomaa? Mielestäni Seem/Shem tai miten se nyt onkaan ikinä translitteroitu kuulostaa todennäköisemmältä alkuperältä.

  2. Politicon väitteiden totuus ratkaistaan oikeusistuimessa, ei sosialistien verkkojulkaisussa.

Comments are closed.