Koti Uutisia Rotu Juutalainen poliitikko: “Heteroseksuaalien biologinen yliote on uhka kaikkien samanarvoisuudelle”

Juutalainen poliitikko: “Heteroseksuaalien biologinen yliote on uhka kaikkien samanarvoisuudelle”

13
Israelilaispoliitikko Merav Michaeli.

Yhä useampien maiden lainsäädännön mukaan homoseksuaalien on laillista avioitua keskenään, jopa niin kutsutuissa kristillisissä kirkoissa.

Israelilaisen Haaretz-lehden entisen toimittajan ja nykyisen Knessetissä (Israelin parlamentissa) istuvan työväenpuolueen poliitikon Merav Michaelin mukaan nyt on aika astua taas yksi askel eteenpäin ja antaa vain homoseksuaalien avioitua “lapsen tähden”. Näin Michaeli sanoi ABC-kanavalle luentokiertueellaan, joka vastikään vei hänet Australiaan.

– Ydinperhe, sellaisena kuin me sen tunnemme, on valitettavasti vähiten turvallinen paikka lapselle, sanoi Michaeli. Nämä sanavalinnat ovat suoraan kuin 70-luvun juutalaisten feministien Diana TrillinginBetty Friedanin ja Susan Sontagin suista.

– Tietojen mukaan noin joka viides lapsi joutuu jonkinlaisen väkivallan kohteeksi, joko seksuaalisen, fyysisen tai psyykkisen. Ongelma ovat miehet – avioliitto on miehinen instituutio. Lopettamalla heteroseksuaalien avioliitot päättyy patriarkaatin sorto perhettä kohtaan. Ainoastaan homoseksuaalisten avioliittojen kautta kaikki miesten ja naisten välisistä eroista aiheutuvat epätasa-arvon muodot katoavat, kommentoi Michaeli.

– Ihanneyhteiskunnassa miehet pariutuvat miesten kanssa ja naiset naisten. Lapsesta vastuun ottavan henkilön on täytettävä tietyt kriteerit, joista valtion tulisi päättää. Jonkunhan lapsesta on vastuu otettava. Todellisessa demokraattisessa yhteiskunnassa kaikki sisäistäisivät sen, mitä hyvä vanhemmuus edellyttää. Valtion vastuulle jäisi huolehtia, että lapsesta vastuun ottava henkilö vain täyttäisi tietyt vaatimukset, Michaeli jatkoi.

Michaelin mukaan tämä tarkoittaisi myös sitä, että yhteiskunnan olisi elettävä teknisen kehityksen mukana. Tämä puolestaan sisältää hänen mukaansa sen, että vanhat patriarkaaliset lapsuutta hallitsevat rakenteet katoaisivat. Lapset tulisivat hänen mukaansa syntymään ihanteellisissa laboratorio-olosuhteissa ja vain valtion suostumuksella.

– Näin heteroseksuaalisen biologinen yliote ja lasten tekeminen itse saadaan vihdoinkin loppumaan. Tämä rikkoo homoseksuaalien periaatteita yhtäläisistä oikeuksista ja tasa-arvosta”, sanoi Michaeli.

Lähde: Nordfront

13 KOMMENTIT

 1. Miksiköhän tämä saarnaa Austarliassa? EIkös sen pitäisi saarnata sielä missä se asuu ja maksaa veronsa? Israelin pitäisi näyttää mallia siinä että se sallii homo-avioliitot ja liitot eläinten kanssa koska niitä ne aina muilta vaatii. Myös kristittyjen kanssa tulee sallia liitot koska sekin on tasa-arvoa.

  Niin että juutalainen on hyvä vaan ja menee “kotimaahansa” saarnaamaan muutosta. Ja vasta sen jälkeen tyrkyttää muille omia mielihalujaan.

 2. Valkoisten välinen normaali heteroseksi pitäisi lailla kieltää! 🙂

  • Siihenhän näkyisivät niin sionistit kuin punarkit pyrkivän. Sairasta maailmaa kaikille haluavien määrä näkyy ja kuuluu. Ysimillin buranalle tai lobotomialle olisi kysyntää.

 3. Hyvä, että juutalaiset paljastavat korttinsa. Sukupuolettoman,i homon ja laboratoriossa tuotetun ihmisen vaatimuksen takana ollaan oltu 60-luvun feminismistä asti. Valkoisten syntyvyys on tuhottava seksuaalisten perversioiden kautta.

 4. Siihenhän näkyisivät niin sionistit kuin punarkit pyrkivän. Sairasta maailmaa kaikille haluavien määrä näkyy ja kuuluu. Ysimillin buranalle tai lobotomialle olisi kysyntää.

 5. Toivottavasti nyt KAIKKI maailman juutalaiset tästä lähtien pariutuvat samaa sukupuolta olevien kanssa . Muiden tulevat sukupolvet kiittävät etukäteen.

 6. Toi Merav on vaan kateellinen kun ei saanut jotain haluamaansa poikaa leikkiin.

 7. Ämmä jauhaa täyttä paskaa. Mutta jälleen kerran osoittautuu todeksi se, että juutalaiset ovat perkeleen asialla mädättämässä maailman kansakuntia sillä “suurella lahjakkuudellaan”, jota juutalaismieliset krisitityt niin sydämestään palvovat kaikkinaisen puhtauden ja viattomuuden airueina , muka jumalaisena voimana, joka ylikävelee aidon kristinuskon ja länsimaisen kulttuurin hyveen miehen ja naisen välisestä avioliitosta ja lasten hankkimisesta. On selvää, että maallisessa elämässä maan päällä ei ole Paratiisia, mikä pesisi kaiken pahan ja epäonnistumisen kiron avioliitossakaan tämän merkitsemättä sitä, että kaikki paha ja kaikkinainen onnettomuus olisi aina ja iänkaikkisesti vain miehestä lähtöisin ja pois pyyhittävissä sillä, että nainen makaa naisen kanssa ja mies miehen kanssa kuin mies makaa naisen kanssa.
  Aivan kuten Jeesus sanoi juutalaisille heidän olevan “Isästä perkeleestä ja puhuvan valheen totuuntena ja vääristelevän kaiken puhtaan hyvän ja oikean vääräksi ja löyhkääväksi mädäksi omenaksi, joka pilaa kaiken terveen siksi samaksi saastaksi. Suunnileen näin hieman mukaillen.

Comments are closed.