Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen Pasterstein on Suomen kovatuloisin poliisi – päihitti poliisiylijohtajan

Juutalainen Pasterstein on Suomen kovatuloisin poliisi – päihitti poliisiylijohtajan

12

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, juutalainen ylikomisario Dennis Pasterstein päihitti jopa omat esimiehensä tuloissa mitattuna. Asia selvisi, kun media tutki tuoreeltaan julkaistuja Suomen kansalaisten verotietoja.

Pasterstein on toiminut usein poliisin julkisena tiedottajana. Tänä vuonna hän pääsi myös lööppeihin majoitettuaan kulukorvaushuijauksesta epäiltyjä perussuomalaisia poliitikkoja omassa saunassaan.

“Julkisten verotietojen mukaan Pasterstein ansaitsi viime vuonna 154 129 euroa, millä irtoaa Suomen suurituloisimman poliisijohtajan titteli”, uutisoi Iltalehti. Merkittävä osa hänen tuloistaan oli pääomatuloja.

Pasterstein päihitti leikiten muun muassa poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen sekä Supon päällikön Antti Pelttarin tulokilvassa. Keskusrikospoliisi tutkii parhaillaan, liittyykö Pastersteinin ja perussuomalaisten poliitikkojen vuokrajärjestelyihin rikosta.

Lähde: Iltalehti

12 KOMMENTIT

 1. Miksi lause (( )) ylikomisario saa kylmät väreet selkäpiihin?? Olenko yksin vaivani kanssa??

 2. Kameratolppiahan tuo pystyttää joka alamäkeen ja mutkaan, että saa palkkansa maksettua.

 3. Suomalaisten poliisien ylimääräiset tulot huumekaupoista eivät tule verottajan tietoon, joten tilastoa voidaan pitää puutteellisena.

 4. Tuottavaa hommaa tuo saunanvuokraus. Maksaakohan ne poliisistakin hälle vai toimineeko ihan harrastepohjalta?

  • Tämähän se oli se yksi tulonlähden: Saunan vuokraus. Poliisiko joka tiesi syyllistyvänsä rikokseen vuokrattuaan saunaa asuntona. Ja taloyhtiön hallitusta hän vaati ykismielisyyteen toimintansa jatkumisen puolesta. Koska muutoin myisi/vuokraisi tilat taholle joka ei olisi taloyhtiölle hyväksi.

   Saas nähdä millaisen tuomion ko. poliisi saa. Itse näen sen syyllistyneen kiristykseen, jatkettuun petokseen, veronkiertoon ja virka-aseman väärinkäyttöön. Ehkä käräjäoikeus määrittelee syytteet eri tavalla.

 5. On kyllä julkisen sektorin pomojen palkat lähteneet täysin käsistä

 6. Julkisella sektorilla palkkojen korottaminen tapahtuu nykyisin keinottelemalla lain­säädäntöä käyttäen. Sen lisäksi edus­kunnassa säädätetään lakeja, joiden todellista tarkoitusta tavallinen kansan­edustaja ei ymmärrä.

  Esimerkiksi palkka-tasa-arvo
  Palkkatasa-arvoa käytetään hyväksi siten, että vedätetään yksi palkka äärimmäisen ylös ja sitten fuusioidaan tuo palkka isompaan koko­naisuuteen. Vaikka Kittilän kunnassa keksitään, että terveyden­hoitajan pitää (vaikka lisä­tehtävien vuoksi) tienata aivan hurjaa ansio­tasoa. Sen jälkeen fuusioidaan Kittilä Lapin terveyden­hoito­piiriin. Nyt pitää kaikkien terveyden­hoitajien palkat nostaa tuon huippu­palkan tasolle, koska palkkoja ei saa alentaa, vain nostaa.

  Trafissa keskipalkka on 6’500. Huimat palkkojen korotukset saatiin aikaiseksi siten, että ilmailu­laitos fuusioitiin trafiin ja annettiin sen virkamiehille samat virk­animikkeet kuin esi­merkiksi mopo­valvonnan virka­miehillä on. No. Mopo­valvonnan palkat tietenkin piti nostaa lentäjän palkkojen tasolle.

 7. Tämä taas todentaa myytin siitä, etteivät juutalaiset ansaitse sen enempää kuin muutkaan, eivätkä he ole rikkaita, vaan ainoastaan “lahjakkaampia” kuin muut.
  Ottaen huomioon senkin kuinka läpimätä suomalainen poliisihallinto on ylempiensä tahtoa noudattaen, niin mitään etnistä muuta ryhmää (myös hurrit) kuin suomalainen ei pidä päästää mihinkään korkeisiin virkoihin, joissa voi vaikuttaa maan kanta-asukkaiden oikeuksiin ja harjoittaa sellaista politiikkaa, joka suoraan loukkaa ja vähentää heidän turvaansa siten, että ei-suomalainen viranhaltija suojelee omaa etnistä ryhmää tai edistää sen asiaa yhteiskunnassa. Anteeksi vain, mutta aivan kuten Israelissakin goyimin suhteen ei varsinkaa juutalaista alkuperää olevaa pidä päästää virkaan, koska parhaassa esimerkissä eli Yhdysvalloissa on runsaasti reaalisia “käyttökokemuksia” tästä, jota ei näin ollen voida leimata antiseminismiksi. Sen enempää en pidä suotavana vapaamuurariutta, jonka voi eräällä tavalla vertauttaa täysin edm. etnisen ryhmän käyttäytymiseen “ulkomaailmaa” kohtaan, joka on täysin poissuljettu kyseisen “piirin” ulkopuolelle täydellisen salaisuuden ja salamyhkäisyyden varjoon, jossa luodaan yhteiskunnasta irrallaan oleva “oikeusjärjestelmä”, lait, toimintamallit, lojaliteetit, rikosoikeudellinen suojelu ja suosikkujärjestelmä omaa jäsenkuntaa kohtaan suhteessa muihin, jotka eivät ole kyseessä olevan “killan” jäsen. Usein näihin on liitetty (sotkettu) uskonnollisia piirteitä “jumalineen päivineen”, mutta ne ovat ainoastaan valjastetut palvelemaan jäsenkunnan pyrintöjä ja etuja sekä väistämättä “silottelemaan” yhteiskuntaan ulos vuotavia “tietoja” “kuppikunnasta”, jolloin Jumalaan ja uskonnollisuuteen vetoaminen on hyvää ja käyttökelpoista “matskua” höhlille.

 8. Tommostakin vitun turhaa virkaa ylläpidetään verorahoilla. Pistää laittoman vuokraustoiminnankin harjoittamisen muitten syyks.

 9. Ammatti: Paskalakki ja pörssikeinottelija.
  Kansallisuus: Asuu Suomessa, mutta…?

Comments are closed.