Koti Uutisia Sionismi Juutalainen maailman suurimman konsulttiyhtiön johtoon

Juutalainen maailman suurimman konsulttiyhtiön johtoon

1
Kevin Sneader.

Juutalainen Kevin Sneader aloitti heinäkuun vaihteessa työnsä maailman suurimman konsulttiyhtiön McKinseyn johtajana. Asema takaa Sneaderille merkittävän määrän kansainvälistä poliittista valtaa.

McKinsey tuli tunnetuksi yksityisten yritysten konsulttina, mutta erityisesti viime vuosina se on alkanut neuvoa entistä useammin myös kokonaisia hallituksia. Korruptionvastaiset järjestöt pitävät tätä ongelmallisena, sillä McKinsey toimii täysin salassa. Toisin sanoen McKinseytä pidetään uhkana kansanvallalle ja politiikan läpinäkyvyydelle.

Sneaderin yhtiö “neuvoo” hallituksia The New York Timesin selvityksen mukaan muun muassa koulutukseen, infrastruktuuriin, energiaan, terveydenhuoltoon, talouspolitiikkaan, poliisitoimeen, lainsäädäntöön ja sodankäyntiin liittyvissä kysymyksissä. Sneader tulee olemaan asemansa ja McKinseyn äärimmäisen laajan toimialan vuoksi siis vaikutusvaltaisempi kuin demokraattisesti valitut poliitikot.

Professori Janine R. Wedel on kutsunut McKinseytä “piilotetuksi, vastuusta vapautetuksi voimaksi, joka nauttii suurta yhteiskunnallista kunnioitusta”.

– He [McKinsey] ovat hallitusten ja muiden toimijoiden kaikista salaisimman tiedon säilytyspaikka, oli kyse sitten investoinneista tai siitä, kenellä on valtaa, Wedel kuvaili yhtiötä.

Tänä vuonna McKinsey on saanut huomattavan määrän negatiivista julkisuutta sekaannuttuaan Etelä-Afrikan mustaan korruptioon. Vakaumuksellisena kulttuurimarxistiyhtiönä McKinsey ei suostunut toimimaan Etelä-Afrikassa ennen apartheidin kaatamista.

Nyt yhtiötä epäillään maan uusien oligarkkien avustamisesta valtavassa rikollisoperaatiossa, jossa satoja miljoonia dollareita julkista rahaa kavallettiin pienen sisäpiirin taskuihin.

Lähteet: The New York Times, Financial Times

1 KOMMENTTI

  1. McKinseyhän on tehnyt Suomen valtiolle jo vuosia budjetit. Ero Amerikan yhdysvaltojen ja Suomen budjettien teon välillä on 15 vuotta. Eli se mikä amerikassa on menossa nyt, tulee Suomeen 15 vuoden aikajaksolla. Jo nyt amerikassa on monta kaupunkia julistautunut konkurssiin. Ja sielä yrittäjää ei pidetä minään ennenkuin sillä on kolme konkurssia takana. Suomalaisistä molempien asioiden ylistys on kummallista. Mutta niin on amerikkalasiten luottokorttivillityskin. Sielä sinua ei pidetä luottokelpoisena jos sinulla ei ole velkaa ja luottokorttia. Suomessa arvostetaan käteistä.

    Mutta joo… Sama rikollinen eliitti on ajanut agendaansa Suomen valtionbudjetin kautta jo vuosia. Ja kun tämän vuoden ensimmäistä budjettia katseli niin sieltähän löytyi vaikka mitä punakynällä yliviivattavaa. Helposti miljardiluokkaa joka ei kosketa kadunmiestä negatiivisesti millään tavalla. Päinvastoin. Ja sitten veroja korotetaan kuuden miljoonan vuoksi.

    Tällainen tavallinen sukankulutaja ihmettelee sitä että miksi päättäjämme tekevät yhteistyötä ja tillaavat työtä rikolliseksi mielletyiltä organisaatioilta? IPU:n varjobudjetti on ollut monta kertaa parempi kuin McKinseyn miljoonia maksanut tele-tappi teos.

Comments are closed.