Koti Uutisia Juutalainen kirjailija: antisemitismi on vain myytti

Juutalainen kirjailija: antisemitismi on vain myytti

1

Juutalainen kirjailija ja muusikko Gilad Atzmon sanoi haastattelussaan, että “antisemitismiä” käytetään työkaluna juutalaisten vallanpyrkimysten kritisoijien hiljentämisessä.

UK_Gilad_Atzmon

Gilad Atzmon on israelilaissyntyinen juutalainen kirjailija ja jazzmuusikko, joka asennoituu kriittisesti sionismiin. Hän on aiemmin viitannut “holokaustin” olevan “amerikkalaisten ja sionistien kyhäämä “täydellinen petos”. Johtavat juutalaiset puhuvat Atzmonista “itseään vihaavana juutalaisena”.

Nyt Atzmon on ajankohtaisessa kirjassaan The Wandering Who antanut uusia kiistanalaisia lausuntoja. Haastattelussa Anadolu Agencylle Atzmon sanoi, että juutalaisen ylivallan kannattajat leimaavat systemaattisesti kritisoijiaan “antisemiiteiksi” silloinkin, kun kritisoidaan muiden kansojen kustannuksella tapahtuvia juutalaisia vallanpyrkimyksiä.

“Kukaan ei vastusta juutalaisia etnisenä ryhmänä, vaan rasistista ja laajentumishaluista israelilaista politiikkaa”, sanoi Atzmon Anadolu Agencylle.

“Antisemitismi on myytti. Ihmiset vastustavat israelilaista politiikkaa ja juutalaista lobbausta, koska se tapahtuu muiden ihmisten, erityisesti palestiinalaisten ja arabien, kustannuksella”, lausui Atzmon.

Mies ei halua tunnustaa kuvailemallaan “israelilaisella barbarialla” olevan tekemistä itse juutalaisten kanssa, vaan kertoo syyn olevan sionismissa ja Israelin valtiossa. Samalla Atzmon sanoo että “ristiriitaisuuksia Israelin valtion ja kansan välillä koskien palestiinalaisvastaista politiikkaa ei ole”.

“Kuinka on mahdollista, että 94 prosenttia Israelin juutalaisväestöstä hyväksyy maan armeijan aikaansaamat murhatilastot operaatio Cast Leadin aikana?”, kysyy Atzmon.

Lähteet: Nordfront.se, Worldbulletin News

1 KOMMENTTI

Comments are closed.