Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen käskee suomalaisia äänestämään “ruskeita ehdokkaita”

Juutalainen käskee suomalaisia äänestämään “ruskeita ehdokkaita”

19
Shirley “Koko” Hubara. Kuvakaappaus: Facebook.

Juutalainen feministi ja monikulttuurisuusaktivisti Shirley ”Koko” Hubara on tehnyt rotuerotteluun perustuvan listan Suomen eduskuntavaaliehdokkaista. Juutalainen kannustaa suomalaisia äänestämään “ruskeita” poliitikkoja valkoisten sijaan.

Hubaran mukaan rotumuukalaisten osuus eduskunnassa on tähän asti ollut “aivan liian vähäinen suhteessa väestöön”. Juutalaisaktivisti painottaa kursailematta, että politiikassa “ruskeat” ihmiset ajavat muiden “ruskeiden” etua kun taas valkoiset ovat toisten valkoisten asialla.

Juutalaisaktivisti vaatii, että eduskuntaan saadaan ihmisiä, jotka “tunnistavat ja tunnustavat – – rodun kysymyksiä ja vaikutuksia”. Hän jatkaa kirjoittamalla, että “kaiken tämän vuoksi meillä ei ole varaa sitoutumattomuuteen, kun kirjoitamme esimerkiksi eduskuntavaaleista”.

“Meidän on toimittava päinvastoin kun on totuttu, ja seisottava ruskeiden kansanedustajaehdokkaiden takana ja tuettava heidän matkaansa edustuksellisen demokratian piiriin kaikin keinoin”, juutalainen julistaa. Hubaran mukaan politiikassa täytyy myös luopua “paras mies voittakoon” -asenteesta ja vaalia meritokratian sijaan rodullisia vähemmistökiintiöitä.

Artikkelin lopussa juutalainen listaa kunkin puolueen ei-valkoiset eduskuntavaaliehdokkaat. Afrikkalaisten ja arabien ohella “ruskealle listalle” on hyväksytty esimerkiksi Kokoomuksen juutalainen Ben Zyskowicz.

Lähde: Ruskeat Tytöt

19 KOMMENTIT

 1. Kai se on goyimin toteltava kun juutalainen käskee. Seitsemän tähden liikkeellä oli näköjään myös kaksi rotumuukalaista ehdoilla ja Ilja Janitskin 🙄 Ei kannata äänestää ketään!

 2. Ei ole poliittista ratkaisua! Paras vaikutuskeino ja ratkaisu on tehdä mahd. paljon puhdasverisiä lapsia.

 3. “Haluatko nähdä Suomen eduskunnan, joka näyttää Suomelta? Haluatko nähdä itsesi edustettuna Suomen ylimmässä lainsäätäjässä? Haluatko nähdä vallan kahvassa muitakin kuin valkoisia miehiä? Haluatko nähdä Suomen eduskunnassa esimerkiksi ihmisiä jotka ovat nuoria, naisia, tummaihoisia mustia ihmisiä?”

  En

 4. Toisin sanoen: Hubara teki listan ehdokkaista, joita ei pidä äänestää missään tapauksessa.

   • Suosi suomalaista, vaikket äänestäisikään. Onhan se kansallismielisempää jättää äänestämättä kotomaista pölhöä, kuin jotakin ylijäämäosista kasattua tekelettä.

   • Eiköhän ne ole. Kun ei katso eduskuntapuolueen listoja. Vaan muitakin listoja. Tosin, Paavon listat voi jättää väliin.

 5. No hubaralla on oikeus mielipiteeseensä. Minä nyt mietin jaksanko käydä edes äänestämässä.

 6. ”Tunnistavat ja tunnustavat – – rodun kysymyksiä ja vaikutuksia”. Juuri kyseinen (((joukkio))) lobbaa muka-tieteellistä valhetta, jossa rotuja ei ole. Yht’äkkiä niitä onkin-kas kummaa. Noh, jewtal*inen valehtelee tarpeen mukaan omaksi edukseen aina ja kaikkialla pyrkimyksessään tuhota valkoisia etnisiä entiteettejä. Jemenin juutalaisen Hubaran puheet ovat “ruskeiden” harhaanjohtamista ja rasismia meitä suomalaisia kohtaan omien isiemme maassa. Hubara voisi lähteä sinne omien “ruskeiden” isiensä maille suosimaan omiaan.Rasistiseen “luvattuun” maahan ei liene ihonvärin vuoksi asiaa.

 7. Vähän mä repesin tästä otsikosta:”Koko Hubara vill vara en normal person” !!!

  Kyllähän se haluaisi olla normaali ihminen mutta kun ei voi. Tuossa kuvassa kasvonpiirteet eivät tule niin hyvin esille mutta kun selaa internettiä niin sieltä löytyy paljon kuvia joista näkee rodun heti. No, normaaliksi se ei pääse tekisi se mitä tahansa. Elämä pitää elää niillä korteilla jotka on saanut.

  Toinen otsikko oli “Näin koko hubarasta tuli ruskea tyttö”. Toinen aivan erinomainen otsikko. Eikös se ole ollut ruskea koko ikänsä? Ei ole tainnut aiemmin katsoa peiliin. Tai sitten sillä on ollut joku persoonallisuushäiriö jossa se näki aikaisemmin itsenä valkoisenta (vrt. Michael Jackson ja Tuxurexia).

 8. Oksettava otus. Israeliin nuo pitää lähettää kaikki.

  https://mvlehti.net/2019/03/26/tutkija-karin-creutz-lataa-tayslaidallisen-valtamedian-toimittajille/

  Entäs tuo? Iljalla muuttunut ääni kellossa eli onkohan päässyt itse ns. “lataaman täyslaidallisen” Kariniin? Ko. nainenhan on siis kreivitär ja kartanon rouva. Melko, höm, sanoisinko “tunnettu” nainen. Ei siitä sen enempää. Suvakkihan tuo on jo islamin kannattaja. Isänmaan vihollinen par excellence.

 9. Tämä on ensimmäinen kerta kun olisin äänestämässä. Ennen en välittänyt politiikasta pätkän vertaa, mutta viimeisen about vuoden aikana olen jotenkin valunut tähänkin kaninkoloon ja kaikki tämä paska jutkuista, kulttuuri marxisteista yms. on alkanut niin sanotusti “avautumaan” minulle. En tiedä olenko vain tyhmä, mutta tuntuu, ettei yksikään puolue ole tällä hetkellä hyvä. Kannattaako siis jättää vain äänestämättä?

  • SKE – Suomen kansa ensin -lirpake tässä kädessä minulla, jossa seisoo:

   STOP leikkaukset, STOP massamaahanmuutto, suora demokratia, rajavalvonta, sananvapaus, irti NATO:sta, ulos EU:sta, irti EU:sta.

   Itsenäinen, puolueeton ja vapaa Suomi takaisin!

   Kuvassa sateenvarjo suojaa perhettä sateenkaaripääkalloilta. Valkoiset lampaat potkaisevat toisessa kuvassa mustaan lampaan pois.

   Mielestäni kuulostaa ihan hyvältä.

   Toki voi äänestää ihanaa sionisti-Lauraakin, kuten varmasti moni täällä tekeekin.

 10. Meinaan äänestää perussuomalaisten ehdokasta, jotta ne pääsisivät hallitukseen näyttämään, että ovat kuten kaikki muutkin. Lasken sen varaan, että perussuomalaisten petettyä, ihmisten luottamus demokratiaan heikkenee entisestään.

 11. Vai ruskeita ehdokkaita, ruskeakielisiä ovat hyväuskoiset äänestäjät äänestäneet jo vuosikymmeniä.

 12. Toi on rasismis valkoisia suomalaisia kohtaan, ja siitä vielä palkitaan?!?! Saanko minäkin palkinnon, jos sanon että äänestäkää vain valkoisia ehdokkaita?

Comments are closed.