Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Juutalainen käsikirjoittaja myöntää ujuttaneensa homopropagandaa lastenohjelmaan

Juutalainen käsikirjoittaja myöntää ujuttaneensa homopropagandaa lastenohjelmaan

5

Suomalaisillekin tuttu amerikkalaislähtöinen lastenohjelma Seesamkatu on joutunut homopropagandakohun keskelle. Sarjan tuotantoyhtiö ja juutalainen käsikirjoittaja ovat riidelleet julkisesti siitä, ovatko Seesamkadun hahmot Bert ja Ernie homoja vai eivät.

Tuotantoyhtiö Sesame Workshops on kiistänyt jyrkästi, että sarja levittäisi homopropagandaa. Miespuolisten ja persooniltaan hyvin erilaisten Bertin ja Ernien ystävyydellä on tahdottu tuottajien mukaan “opettaa alle kouluikäisiä siitä, että ihmiset voivat olla keskenään kavereita, vaikka he olisivat erilaisia”.

Sarjan käsikirjoittajatiimiin kuuluneen juutalaisen Mark Saltzmanin mukaan Bertissä ja Erniessä on kuitenkin kyse nimenomaan homoudesta eikä toveruudesta. Saltzman painotti alle kouluikäisille suunnatun sarjan seksuaalista agendaa homolehti Queerylle antamassaan haastattelussa.

Homolehdessä Saltzman paljasti muuttaneensa Bertin ja Ernien hahmoja vastaamaan omaa homosuhdettaan. Saltzman liittyi käsikirjoittajatiimiin noin 15 vuotta sen jälkeen kun Bert ja Ernie esiintyivät televisiossa ensimmäisen kerran. Tuotantoyhtiö vastasi juutalaisen paljastuksiin painottamalla, ettei nukeilla ole seksuaalista suuntautumista.

Monien mielestä voi olla outoa, että juutalainen käsikirjoittaja tahtoo markkinoida homoutta juuri alle 7-vuotiaille lapsille. Kansallinen Vastarinta onkin kirjoittanut usein juutalaisyhteisöjen tuesta homolobbylle. Tutustu aiheeseen muun muassa seuraavien artikkeleiden kautta: “Homokulttuuri ja juutalaislobby”, “Pride-marssien juuret juutalaisaktivismissa ja mafiassa” ja “Juutalainen ‘konservatiivimiljardööri’ ylpeilee homolobbyn rahoittamisella”.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

5 KOMMENTIT

 1. Miksiköhän juutalaiset lobbaavat niin kovasti homojen puolesta kun esim. Israelissa niitä liittoja ei suivaita? Katsokaapa aikuisillekkin suunnattua ohjelmistoa niin kaikissa on kiintiöhomopari tau useampia. Haluavatko sionistit tappaa valkoisen rodun tälläkin tavoin sukupuuttoon?

  Sama kaksinaismoralismi on havaitavissa terveydenhoidossakin. Juuri luin että Israelialisen tutkimuksen mukaan probiooteista ei olisi mitään hyötyä suurimmalle osalle ihmisiä. No, ei välttämättä hyötyä mutta ne estävät sairastumasta.

  Ja sitten on tämä kolestroli… Meiltä länsimaalaisilta evättäisii kolestroli joka pitää valtimoiden seinämät kimmoisina ja sydämen joustavana. Kolestrolin pitäisi olla alle viiden jolloin kuolleisuus sydän- ja verisuonitauteihin (esim. sepelvältimokovettuma) on suurinta. Mitä tehdään Israelissa? Jos henkilöllä todetaan sydän- ja verisuonitauteja niin heille määrätään vähintään neljä kananmunaa päivässä. Ja voita.

  Mitä tähän sanoo Pekka Puska ja Pohjoiskarjala-Projekti jonka seurauksena tutkittavien kuolleisuus kasvoi räjähdysmäisesti sekä tuli häätö työpaikasta kolestrolienneustuksen vuoksi.

 2. Tässä on taas hyvä esimerkki siitä kuinka kieroutuneita sairaita saastoja juutalaiset ovat. Todella vastenmielistä.

 3. Will ja Grace sarja alkoi reilu viikko sitten uusilla jaksoilla ja katsoin sen mielenkiinnosta. Ensimmäinen jakso oli 100% homopropagandaa, ilmastonmuutosta ja Trumpille vittuilua. Ei voisi olla enempää poliittisempi pohjanoteeraus. Make America Gay Again! Näin luki lippiksessä, joka oli jätetty presidentin virkahuoneen tuolille. Ei liene epäselvää ketkä noita ohjelmia tekevät ja tuottavat.

  • Sekö aloitettiin yli kymmenen vuoden jälkeen uudestaan? Ja täysin homopropagandan vuoksi, eipä voisi olla pahemmin politisoitunutta ohjelmaa.

 4. helvetin hyvä, että heitin TVn kierrätyslavalle muutama vuosi sitten. Ei saa ylimääräisiä verensyöksyjä, jos sattuu avaamaan sen väärään aikaan.

Comments are closed.