Koti Uutisia Juutalainen kanne Trumpia vastaan: liian vähän pakolaisia

Juutalainen kanne Trumpia vastaan: liian vähän pakolaisia

8

The Times of Israel -lehti on haastatellut Mark Hetfieldiä Hebrew Immigrant Aid Societysta (HIAS). Hän valittaa, että Trump on tyrehdyttänyt siirtolaisvirtoja:

Meidän ongelmamme on, että [amerikanjuutalaiset] tahtovat tehdä enemmän palvellakseen pakolaisia ja toivottaakseen pakolaiset tervetulleiksi kuin voimme, koska pakolaisia ei vain tule sellaisissa määrissä kuin pitäisi” Hetfield sanoi viime viikolla.

Pew Research Centerin 25 toukokuuta julkaiseman Yhdysvaltain ulkoministeriön tietoihin perustuvan analyysin mukaan “saapuvien pakolaisten määrä Yhdysvaltoihin on tippunut jyrkästi joka kuukausi tänä vuonna, pudoten lokakuun 9 945 pakolaisesta 3 316 pakolaiseen huhtikuussa 2017”. Kaikki paitsi neljä osavaltiota raportoivat pakolaisten määrän tippuneen.

“On todella tärkeää, että amerikanjuutalaiset tukevat meitä, koska isoin yhteistyökumppanimme on Yhdysvaltain hallitus, ja se tulee muuttumaan ajan myötä siihen, että isoin yhteistyökumppanimme on amerikanjuutalainen yhteisö.”

Amerikanjuutalaiset ja HIAS kamppailivat Trumpin matkustuskieltoa vastaan. Heidän argumenttinsa oli hyvin mielenkiintoinen: jos matkustuskielto tulisi voimaan, tekisivät juutalaiset vähemmän rahaa.

Ryhmän toiminnalla on ollut eniten vaikutusta oikeudessa. HIAS on yksi yhdeksästä asianomaisesta kanteessa Trumpin matkustuskieltoa vastaan, ja ylimmän oikeusistuimen on määrä tehä päätös tässä kuussa. Kanne väittää, että matkustuskielto rikkoo perustuslain uskonnollisia pykäliä ja pyytää kieltoa matkustuskieltoa vastaan, koska HIAS menettäisi rahaa ja joutuisi mahdollisesti leikkaamaan henkilökuntaa.

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

Lue myös:

Juutalaiset protestoivat New Yorkissa muslimien puolesta
Juutalaiset ja muslimit riemuissaan Stephen Bannonin lähdöstä turvallisuusneuvostosta

8 KOMMENTIT

 1. Syyte pitäisi päinvastoin nostaa noita ihmiskauppaajia vastaan ja kaataa koko HIAS. Ihminen, joka tietää vähääkään Israelin toimintatavoista, näkee miten tekopyhiä kolikonpoimijoita nämä (((rikolliset))) ovat. Hyvänä uutisena voidaan todeta, että länttä saastuttavat juutalaiset alkavat olla epätoivoisia sekä lännen mädänneisyyden perimmäiset syyt ovat alkaneet aueta yhä useammalle.

 2. Niinhän tuo yksi kuvan hnkilöistä on kuin Emma Kari, “Täälä on naisia, täälä on lapsia”. Samat laulut ympäri maapalloa.

 3. Kyseinen jutku nostakoon kanteen Israelia vastaan, koska se on maailman rasistisin maa, joka on kieltänyt monikulttuurisuus -haihatuksen julistamisen maalleen vahingolliseksi ja sen “arvopohjaa” rikkovaksi.
  Yhdysvallat yrittivät 1930-luvulla rajoittaa juutalaisten maahantunkeutujien määrää asettamalla sille vuosittaisen katon, mutta jutkut nostivat äläkän tuon kaltaisesta “rasismista” ja laki kumottiin. Nyt maa on jutkuja täynnä, jotka ovat joka portaalla korkeimmissa päättävissä elimissä, rahoitusmaailma on yksinomaan heidän omistuksissaan ja jopa Hollywood on heidän propakandistisissa käsissään. Yhdysvallat on Israelin vasallivaltio, jonka hallituspaikoilla on kuin meren mutaa ns. “kaksoiskansalaisuuden” omaavia “amerikkalaisia” konkkaneniä, jotka pelaavat yksinomaan politiikan suunnan ja tiedustelutietojen vuotamisena USA:sta Israelin valtiolle.
  Mainitsemallani lailla Yhdysvaltain valkoinen rotu, joita myös eurooppalais -lähtöisiksi maahanmuuttajiksi kutsutaan – yritti turvata valkoisen väestön määrän pysymisen suurempana tai ainakin pitämällä väestösuhteen ennallaan, jolloin valkoiset olisivat saaneet pitää otteen vallasta ja politiikasta itsellään ja näin turvata maan kehitys ja turvallisuuden taso suotuisana valkoiselle väestölle.
  Tuo ei onnistunut ja siksipä nykyään elämä Yhdysvalloissa Trumphin kannattajille lähentelee helvettiä varsinkin mulatti, homo, muslimi, kommunisti Barak Obaman kahden vahingollisen valtakauden jälkeen.
  Tuo mies sai arvotonta vallan nousua vain siksi, että hän oli puolittainen musta, mutta jos hän olisi ollut valkoinen. Huutaisivat amerikkalaiset valhemediatkin kitapurjeet lepattaen hänen olleen todellakin Yhdysvaltain historian huonoin presidentti, joka syöksi Amerikan velkaorjuuteen ja kansalliseen alennustilaan perseilemällä muslimi maailman kanssa ja patsastelemalla EU:n George Soroksen monikulttuurisuutta kannattavien korruptoituneiden käsinukkien kanssa.

 4. Tämäkin on vain osa poliittista teatteria jolla yritetään antaa se vaikutelma että Trump ei ole juutalaisten taskussa koska nekin vihaa sitä tms.

  En tajua miten ihmisten on niin vaikea uskoa että kaikki tämä on osa illuusiota. Kyllä, myös se kuinka (((valtamedia))) haukkui Trumpia vaalikampanjan aikana.

  Median haukkuminen = media vihaa häntä – hänen täytyy olla uhka systeemille = häntä on äänestettävä.

  Olisi tosi mahtava juttu jos joku päivä ihmisten silmät aukeaisivat. Mutta kun ei. Jatketaan sionistien äänestämistä valtaan.

Comments are closed.