Koti Uutisia Juutalainen jätti opinnot kesken – nimettiin silti “vuoden yhteiskuntatieteilijäksi”

Juutalainen jätti opinnot kesken – nimettiin silti “vuoden yhteiskuntatieteilijäksi”

8
Shirley “Koko” Hubara.

Juutalainen feministi ja monikulttuurisuusaktivisti Shirley “Koko” Hubara on nimetty “vuoden yhteiskuntatieteilijäksi”, vaikka hän lähti yliopistosta ovet paukkuen jo ennen maisteriopintojen alkamista. Hubaran mukaan syyllinen hänen opiskeluhaluttomuuteensa on yliopiston piilorasismi.

Uudesta arvonimestä uutioi STT Info, joka haastatteli Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n puheenjohtajaa Antton Rönnholmia sekä keskisormen rintaansa tatuoinutta Hubaraa. Rönnholmin haastattelusta paljastui, ettei palkinto perustu Hubaran akateemisiin saavutuksiin vaan tämän omaa arkea käsitteleviin jaaritteluteksteihin:

“Koko Hubara on laittanut itsensä likoon kytkiessään yksityisen yleiseen, henkilökohtaisen poliittiseen ja yksilön kokemuksen laajempaan rakenteelliseen ilmiöön. Hänen esikoisteoksensa on keskustelunavaus, joka tuo uusia käsitteitä yhteiskunnalliseen keskusteluun.”

Hubarasta tehtiin vuoden “tieteilijä” siitä huolimatta, että hän jätti opintonsa kesken eikä ole tehnyt lainkaan palkintoon liittyvää kovaa tieteellistä tutkimusta. Palkinto ei kuitenkaan ollut ilmeisesti tarpeeksi, sillä juutalaisaktivisti syyttää edelleen Suomen akateemista maailmaa rasismista häntä kohtaan:

“Osansa Hubaran kritiikistä saa yhteiskuntatieteellinen yliopistomaailma ja sen homogeenisuus. Hubara koki opiskeluaikanaan, että henkilökunta ja muut opiskelijat eivät osanneet suhtautua häneen yhdenvertaisena vaan olettivat valtaväestöstä poikkeavan henkilön olevan lähtökohtaisesti ulkomaalainen tai avustavaa henkilökuntaa.

Yliopiston esitteissä ei ollut hänen näköisiään ihmisiä, eikä tutkimuksissakaan kuin objekteina. Juuri ulkopuolisuuden ja näkymättömyyden kokemusten takia hän ei ole lukenut itseään maisteriksi.”

Hubara juhlisti tiedepalkintoaan haukkumalla tieteellisen yhteisön väittäen, että jopa ei-valkoisten suullinen ja ruumiillinen perinne voi tarjota arvokkaampaa tietoa kuin objektiivinen tutkimus. STT Info siteerasi Hubaraa:

“Lisäksi haluan, että jokainen ruskea tyttö Suomessa tietää, että on täysin ymmärrettävää väsyä opintoihin eikä aina tarvitse jaksaa vaatia ja taistella. Haluan myös, että jokainen ruskea tyttö Suomessa tietää, että akateeminen maailma ei ole ainoa maailma, josta voi ammentaa teoreettisia viitekehyksiä, käsitteitä ja tietoa.

Me kannamme kaikki kehoissamme vuosituhansien oraalista perintöä ja eri kieliä – ne ovat vähintään yhtä arvokkaita kuin akateeminen tieto.”

Ironista kyllä, juutalainen Hubara on vuodesta 2015 lähtien ansainnut huomattavia summia rahaa sekä julkisia kunnianosoituksia valittamalla suomalaisten “rasismista” hänen kaltaisiaan “ruskeita tyttöjä” kohtaan. Pörssiyhtiö Koneen säätiö esimerkiksi lahjoitti 18 880 euroa Hubaran kirjaan, jota juutalainen on saanut mainostaa veronmaksajien rahoittamassa Yleisradiossa.

Opintonsa keskeyttäneen Hubaran tiedepalkinto on osa laajempaa kansainvälistä trendiä. Ron Unz on kirjoittanut artikkelissaan “Myth of American Meritocracy”, kuinka juutalaiset opiskelijat saavat eliittiyliopistoissa suhteettoman paljon etuoikeuksia verrattuna heidän koulumenestykseensä. Onko malli rantautumassa nyt myös Suomeen?

 

Lue myös: Kuka toi muslimit Eurooppaan?

8 KOMMENTIT

  1. Tuota Unzin artikkelia on tullut linkitettyä kosher-konservatiiveille, jotka ylpeilevät juutalaisten Nobeleilla.

    Kiitos Hubara, että nyt voin käyttää myös sinua esimerkkinä 😉

  2. Nyt on yliopiston professorit seonneet täysin. Jos noin sekaisin olevat ihmiset opettavat lapsia niin mitä niistä voi tulla? Yhtä sekopäisiä mutta vielä tietämättömämpiä.

    Tieto on valtaa ja kun yhteiskuntaamme tyhmennetään näinkin rajusti, on sillä vakavat seuraukset maamme tulevaisuudelle. Yliopisto opettaa, ja vielä rohkaisee, opiskelijoita toteuttamaan jokaisen oikkunsa ja päähänpistonsa. Ja kaikki verhotaan akateemisen kehityksen alle.

    Kuka on huomannut että yliopsitosta tulee pääsääntöisesti tutkijoita? Mihin Suomi tarvitsee noin paljon tutkijoita? Me tarvitsemme tyäntekijöitä, emme tutkijoita. Ja jos nuo tutkijat tekisivät edes tiedettä, niistä voisi olla hyötytä. Mutta kun ne tutkivat aina toistensa tekstejä ja koittavat löytää niistä uusia aspekteja, niin sellaisen 0-tutkimukset ovat rahan ja ajan tuhlausta. Valitettava tosiasia on se että yliopistomme tuottavat tyhjänpäiväisiä peukalonpyörittäjiä. Hubara on siitä erinomainen esimerkki Rönnholmin kanssa.

    On yksi yliopiston henkilö joka ymmärtää tätä maailmaa ja sen toimintatapoja. Ja hän on Sakari Hankamäki. Hänenlaisiaan maamme tarvitsisi enemmän. Ilman hänenlaisiaan olemme hukassa. Me taannumme banaanivaltioksi.

    • Taitavatkin nämä “Höpöhöpö”-palkitsemiset tulla suoraan Soroksen propaganda-tililtä.

  3. Kukaan ei ole niin viisas kuin juutalainen. Paitsi toinen juutalainen…

  4. Enemmän sellaisia! Miten nopeampi nykyinen absurdinen kansanvastainen “valtio” romahtaa siten enemmän jää tuhkaan, josta sitten nousee uusi, terve, realismiin perustuva kansallinen Suomi.

    Ja kuten eräs viisas huomasi: “Ääremmäinen realismi on aina kansallalissosialismi”.

Comments are closed.