Koti Artikkelit Juutalainen “ihmisoikeusprofessori”: Isis-lapset Suomeen!

Juutalainen “ihmisoikeusprofessori”: Isis-lapset Suomeen!

10

Juutalainen “ihmisoikeusprofessori” Martin Scheinin vaatii suomalaisia veronmaksajia kustantamaan Isis-terroristiperheiden lasten lennättämisen Suomeen Lähi-idän sotatantereilta. Suomalaiset terrorismiasiantuntijat ovat varoittaneet Isis-lasten olevan usein aikuisiakin vaarallisempia.

Juutalaisprofessori esitti vaatimuksensa sen jälkeen, kun Suojelupoliisi (Supo) otti kantaa keskusteluun siitä, mitä Suomen kansalaisuuden saaneille ja sittemmin Lähi-itään matkustaneille terroristiperheille tulisi tehdä. Kulttuurimarxistit ovat vaatineet perheiden mahdollisimman ripeää kuljettamista Suomeen, mutta Supo varoitti perheiden olevan mahdollinen “turvallisuusuhka Suomelle”.

Kulttuurimarxistien mukaan korkein prioriteetti ei ole juuri nyt Suomen turvallisuus vaan terroristiperheiden oikeus nauttia suomalaisen yhteiskunnan turvasta ja palveluista. Turvallisuuskysymyksiin voidaan Scheininin mukaan paneutua vasta sitten, kun terroristit ovat jo saapuneet Suomeen.

– Kyllä Supolla on käytössään keinovalikoima, jolla näitäkin ihmisiä pystytään tarkkailemaan ja seuraamaan, jos heidät tuodaan Suomeen. Se on ammattilaisten työtä seurata mahdollisia riskihenkilöitä, ja huolehtia siitä, että riskit eivät aktualisoidu, juutalainen vakuutteli.

Scheinin käski Supon edustajia lopettamaan turvallisuusuhkapuheen ja “tekemään työnsä”. Hän myös väitti, että vaikka Isis-lapsi olisi tehnyt jotain “julmaa” (eli suorittanut terrorismia), on tämä silti “uhri”, joka ansaitsee suomalaisten kustantaman ylläpidon.

Juutalaisen mukaan Suomen vastuulla on lisäksi varmistaa, että terroristiperheiden jäsenet saavat nauttia myös ulkomailla ollessaan länsimaista oikeustajua vastaavista “vankilaoloista ja oikeudenkäynneistä”. Scheinin painotti, että Suomen tehtävä on suojella Isis-perheitä esimerkiksi ruumiillisilta rangaistuksilta sekä kuolemanrangaistuksilta, mikäli nämä joutuvat tuomioistuimen eteen Suomen ulkopuolella.

Sisäministeriön poliisiosaston kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen on todennut aiemmin mediassa, että nais- ja lapsiturvapaikanhakijat muodostavat Suomelle kuitenkin miehiäkin suuremman terrorismiuhan.

– Isompi ongelma tällä hetkellä ovat naiset ja lapset, jotka ovat siellä leireillä. Sellainen ajatus, että naiset olisivat jotenkin viattomia uhreja, ei pidä paikkaansa, Mankkinen totesi A-Studiossa.

Mankkinen painotti, etteivät naispuoliset Isis-jäsenet kuulu järjestöön yleensä vastentahtoisesti vaan aidoista ideologisista syistä. Hänen mukaansa on erittäin todennäköistä, että Isis-alueilta Suomeen palaavat naiset ovat osallistuneet monipuolisesti terroristiseen toimintaan eivätkä ole suinkaan aikeissa luopua maailmankatsomuksestaan.

Mankkinen totesi, että myös Isis-lapset ovat ”uhka, koska heidät on varmasti kasvatettu siihen ideologiaan”. Yleisradio muistutti siitä, että Suomessa on paljastettu jo toistakymmentä vuotta toiminut ääri-islamistiverkosto, jonka keskiössä ovat olleet naiset.

A-Studion keskusteluun osallistunut jihadismitutkija Juha Saarinen vahvisti, että naisilla on merkittävä rooli terroristijärjestöissä. Islamistinaiset ovat Saarisen mukaan jo muodostaneet Euroopassa terroristi-iskusoluja.

Lähde: Yle

10 KOMMENTIT

  • Niinpä… Scheinin voisi ehdottaa, että Israel tarjoaisi turvapaikan ISIS-vaimoille lapsineen. Mossad osaisi valvoa heitä paljon paremmin kuin Supo.

 1. Onko tänään aprillipäivä? Eihän tämä juttu muutoin voi totta olla, eihän?

 2. Totta se on. Mädännäisyys on vallannut maamme.
  Eräs etninen ryhmä aivopesee ja korruptoi saavuttaakseen päämääränsä, uuden maailmanjärjestyksen ja maailman herruuden.

 3. “Kyllä Supolla on käytössään keinovalikoima, jolla näitäkin ihmisiä pystytään tarkkailemaan ja seuraamaan, jos heidät tuodaan Suomeen.”

  Tarkkailu se onkin hyvää (((bisnestä))).

  Ainoa järkevä vaihtoehto on potkia loiset ulos ja sulkea rajat. (Ei hyvää bisnestä!) Juutalaiskommunistinen ratkaisu taas on ottaa loisia mahd. paljon maahan. Eikä niitä missään nimessä linnaan tai laitoksiin laiteta, vaan kadulle. Tämä on paras keino liikevoiton kannalta.

  Veri valuu kaduilla taas pian. Ehkä jo tänä kesänä. Missäpäin Suomea, se on ainoa kysymys.

 4. Tulee myös huomioida noiden ISIS-lapsien osalta että, niin kuin jo 1960-80 luvun kommarien Afrikassa ja Indokiinassa organisoimissa vallankumous sodissa, niin myös Isisin lähi-idän sodissa monet lapset on koulutettu tunteettomiksi massamurhaajiksi ja mm. opetettu leikkaamaan vangiksi otettujen vihollistaistelijoiden kurkut auki. Tästä ovat jopa kulisseissa varoittaneet muutamat Suomalaiset ammattilaiset kasvatus- ja sosiaaliviranomaiset.

  “Ps. Kun vihollinen päästetään keittiön kautta sisään yhteiskuntaan organisoimaan tuhotöitä, on meininki tämmöistä”…

 5. Otettava huomioon, että nämä Isis-lapsisoturit toimivat Suomeen päästyään myös ankkureina Isis-äideilleen ja muullekin suvulle!

  • Tästä nimenomaisesta syystä ISIS-lapsukaiset ovat erityisen arvokkaita liberaalitärähtäneistön mielestä.

 6. Kansan vastustuksesta huolimatta Suomen viherkommunistihallius tekee kaikkensa terroristien hakemiseksi Suomeen.

Comments are closed.