Koti Uutisia Juutalainen homoaktivisti haluaa dekriminalisoida HIV:n levityksen

Juutalainen homoaktivisti haluaa dekriminalisoida HIV:n levityksen

6

Tällä hetkellä Kaliforniassa, kuten muissakin osavaltioissa, toisen ihmisen tietoinen tartuttaminen HIV:llä on rikos. Näin ei olisi kuitenkaan kauaa, mikäli asia on kalifornialaisesta senaattorista ja juutalaisesta homoaktivistista Scott Wieneristä kiinni. Wiener haluaa laillistaa HIV:n levittämisen tai ainakin minimalisoida tuomioita.

Paikallislehti The Sacramento Bee kirjoittaa:

“Paikallinen homomies San Franciscosta, senaattori Scott Wiener, on parhaillaan puskemassa läpi lakia, joka vähentäisi suuresti tuomioita HIV:n levittämisestä. HIV:n tartuttaminen rikkoo törkeästi neljää lakia, ja Wienerin “Senate Bill 239″ kumoaisi puolet näistä laeista ja muuttaisi loput pikkurikkomuksiksi, mikä tekisi laissa AIDSista verrannollisen mihin muuhun tahansa tartuntatautiin.”

The Sacramento Been artikkeli jatkuu puolustaen Wienerin ehdotusta ja korostaen, miten HIV:n tartuttamisen dekriminalisointi vähentäisi mustien ja homojen syrjintää:

“Kaliforniassa ja yli 30 muussa osavaltiossa tusinat lait rankaisevat niitä, jotka tiedostaen altistavat toisen virukselle. Tähän päivään saakka HIV:n tartuttajat joutuvat vankilaan viideksi, kymmeneksi ja jopa 20 vuodeksi. Joissain osavaltioissa tuomittujen on rekisteröidyttävä seksuaalirikollisiksi lopun elämäänsä.

Nämä lait eivät ole myötätuntoisia, välittäviä tai suvaitsevaisia ihmisiä kohtaan, joilla on HIV tai AIDS. Ne ovat pelkoon perustuvia jäännöksiä “homorutosta”, jonka Reaganin hallinto antoi tapahtua sivuuttamalla taudin ja uhrit liian pitkäksi aikaa.

Tutkimus paljastaa, että lakia sovelletaan epäreilusti. Valkoiset miehet edustavat 40:tä prosenttia Kalifornian HIV-potilaista, mutta vain 16:ta prosenttia taudin levittämisestä tuomituista Williams Instituten mukaan.

Samaan aikaan mustat naiset edustavat vain neljää prosenttia Kalifornian HIV-potilaista, mutta he edustavat 21 prosenttia niistä, jotka joutuvat ongelmiin virkavallan kanssa tämän takia.

Näitä lakeja käytetään marginalisoimaan HIV:n kantajia, kuten opiaattiaddikteja. On aika olla myötätuntoinen, välittävä ja suvaitsevainen. On aika lopettaa noidankehä.”

 

Lähde: The Sacramento Bee

6 KOMMENTIT

  1. Kuvassa on heprealaisella homonuorukaisella kädet ristissä vähän samaan tapaan, mitä siinä legendaarisessa internetmeemissä, joka esittää heprealaista nuorukaista.

  2. Hitler kirjoitti Taisteluni-kirjassa parantumattomien tartuntatautien kantajista, että olisi humaanimpaa sulkea heidät kaikki pois paikoista, joissa he voivat tautiaan levittää. Miettikää, kumpi on humaanimpi tapa kokonaisvaltaisesti: antaa HIV-potilaiden levittää tautiaan ja tartuttaa sitä maailmanlaajuisesti miljooniin ihmisiin, vai sulkea kaikki HIV-potilaat laitokseen ja tappaa tauti heidän mukanaan, jolloinka yksikään ihminen ei enää joudu siitä kärsimään?

    Vasemmisto-humanistien ja muiden idioottien vastaus on itsestäänselvä: yksilönvapaus on tärkeämpää kuin kansanterveys. Vasemmisto-humanistit ovatkin idioottia sakkia.

  3. Voisikohan nuo uutisessa mainitut tilastot HIV:n levittämisestä johtua esimerkiksi ihmisten omasta käyttäytymisestä eikä vaikkapa rasistisesta poliisista? Kun nuo mustat tuntuvat olevan yliedustettuja kaikissa muissakin rikostilastoissa. Ehkä juutalainen haluaisi sitten poistaa kaikki lait?

    • Koska rodut ovat täysin identtisiä, voi mustien moninkertainen yliedustus rikostilastoissa johtua vain ja ainoastaan KKK:sta oikeusjärjestelmän sisällä. Ei voi olla muuta selitystä. Näin se liberaali kehäpäätelmä menee.

  4. Juutalaiset on pikimiten eliminoitava valkoisten yhteiskuntien päättäviltä paikoilta. Politiikasta, tuomarin viroitsta, kouluista, kirkosta, järjestöistä, ulkopolitiikasta, uskontoon liittyvistä asioita, tiedotusvälineistä, mediataloista, yliopistoista ym. Kaikista. Koska Yhdysvaltain ja Euroopan hallinto kuuluu ainoastaan eurooppalaislähtöisille valkoisille väestön osalle, jonka pitäisi olla itsestäänselvyys. Juutalaiset ovat kristittyjen vihollisia ja samalla valkoisen väestönosan. Juutalaisten vehkeily etenkin Yhdysvalloissa, jonka he ovat saastuttaneet läpitteensä on paras esimerkki.
    Juutalaisilla on nyt se “Pyhä maansa”, joten he voivat tunkea itsensä kaikki sille hiekkakaistaleelle. Ja jos tulee ahdasta, se on heidän ongelmansa. EI meidän.

Comments are closed.