Koti Artikkelit Juutalainen Goldman Sachs eristää “valkoisten heteromiesten” yhtiöt pörssistä

Juutalainen Goldman Sachs eristää “valkoisten heteromiesten” yhtiöt pörssistä

11
David Michael Solomon.

Kansainvälisen finanssikriisin pääsyyllisiin lukeutuva juutalainen rikollispankki Goldman Sachs julistaa, ettei se tule päästämään “valkoisten heteromiesten” hallitsemia yhtiöitä enää pörssiin. Listautuminen pörssiin on käytännössä edellytys sille, että yhtiöstä voi tulla merkittävä kansainvälinen vallankäyttäjä.

Juutalaispankin linjanveto on siis avoin poliittinen sodanjulistus valkoisia heteroita vastaan. Goldman ei ole koskaan tyytynyt pelkkään liiketoimintaan, vaan pankki manipuloi isäntämaidensa poliittisia järjestelmiä edistääkseen juutalaisten etnisiä tavoitteita. Goldman on finanssikapitalismin ja kulttuurimarxismin risteyspiste.

Goldmanin päätös on merkittävä, sillä se on Amerikan suurin uusia yhtiöitä pörssiin listaava pankki. Mikäli yhtiön hallitukseen ei kuulu yhtään värillistä, homoa, transua tai edes naista, tulee Goldman tästä lähtien boikotoimaan sen pörssilistaamista Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Pankin mukaan sama käytäntö tullaan tulevaisuudessa ottamaan käyttöön myös Aasiassa, johon Goldman aktiivisesti ujuttaa lonkeroitaan.

Goldmanin juutalainen toimitusjohtaja David Solomon ilmoitti linjauksesta kansainvälisen rahaeliitin Davos-kokouksessa. Juutalaispankkiiri tahtoo esimerkillään kannustaa muitakin suuryhtiöitä valkoisten heteroiden syrjimiseen.

Valtamedia ja suurten yritysten johtajat ovat viime vuosina puhuneet äänekkäästi etnisten kiintiöiden puolesta yhtiöiden hallituksissa ja johtoportaassa. Kiintiökeskustelu ei vaikuta kuitenkaan koskevan Goldmania, joka on perinteisesti nimittänyt juutalaisia tärkeimpiin johtoasemiin.

Syksyllä 2018 Goldmanin uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin juutalainen Solomon. Pian tämän jälkeen Solomonin rinnalla aloitti työnsä Goldmanin uusi talousjohtaja Stephen Scherr – hänkin juutalainen. Financial Timesin mukaan ”lähes koko 147-vuotisen historiansa ajan Goldman on nimittänyt johtotehtäviin vain – – juutalaismiehiä”.

Solomon on myös pitkän linjan talousrikollinen. 1990-luvulla hänet määrättiin maksamaan 7,9 miljoonan dollarin korvaukset sisäpiirikaupoista ja lukuisista petoksista. Tuomio olisi ollut vielä kovempi, jos hän ei olisi todistanut juutalaista rikolliskumppaniaan Michael Milkeniä vastaan.

Tuomiosta huolimatta Solomon on edelleen kansainvälisten raha- ja politiikkapiirien arvostetuimpia miehiä. Nyt hän käyttää asemaansa hyväkseen ajaakseen valkoiset heterot mahdollisimman kauas yhteiskunnallisen vallankäytön ytimestä. Kun Solomon puhuu “valkoisista”, ei hän tietenkään sisällytä juutalaisia kategoriaan.

Lähde: Bloomberg

Lue myös:

Goldman Sachs sivuutti etniset kiintiöt – jälleen juutalainen johtoasemaan

Jälleen yksi juutalainen Goldman Sachs -pankkiiri kiinni sisäpiiririkoksista

11 KOMMENTIT

 1. Syrjintä rodun ja sukupuolen mukaan, missä viipyvät ulvovat ja inisevät silakat?

 2. Yhä useamman pitäisi puhua tästä aihepiiristä avoimesti, ilman suoraa juutalaisvihaa, koska sille ei ole tarvetta. Kun Suomen presidentti puhuu vihapuheesta ja antisemitismistä eduskunnassa, niin häntä on ohjattu siitä globalistien toimesta. Suomessa on hyvin vähän oikeaa juutalaisvihaa, mutta se on keino vaientaa Israelin ja pankkiirien toimien kritisointi. Nämä samat tahot haluavat hallita EU:n kautta kaikkia valkoisten valtioita. Yhdysvallat heillä jo on taskussaan.

  • Ei ns. oikeaa juutalaisvihaa ole kai missään. Kaikki on juurikin tätä faktatietoa pankkiireista ja juutalaisilmiöistä. Faktatietoa Talmudista ja juuutalaisuudesta yleensä. Kaikki tämä on vain leimattu juutalaisvihaksi.

   • Kyllä sitä juutalaisvihaakin saa mielestäni olla jos/kun sille on selvästi aihetta. Terve ihminen osaa vihata sellaista mikä on vaaraksi ja haitallista. Vie uskottavuutta selitellä sitä pois, niin kuin kosher konservatiivit rasismin osalta; “joo emme ole missään tapauksessa rasisteja vaan maahanmuttokriitikoita ja islam kriitikoita”.

 3. Miks ihmiset antavat tuollaisten paska raukkojen valheella heitä hallita. Olisi nopea homma poistaa heidät planeetalta

 4. Aika jännä muuten, että juutalaisvastaisuudelle on nimi (antisemitismi) mutta juutalaismyönteisyydelle ei ole. Pro-Israel on kyllä mutta se tarkalleen ole juutalaisystävällisyyttä, eikä myöskään sionismi.

  Mitä tästä voimme päätellä? Aivan, juutalaisilla ei ystäviä, korkeintaan renkejä.

  • On olemassa termi “filosemiitti”. Tosin nämä ovat kummatkin epärelevantteja kun kyse ei ole “seemiläisistä” sanan alkuperäisessä merkityksessä. Seem, Haam ja Jaafet olivat suurella varmuudella kaikki kaukaasialaisia eli arjalaisia.

   https://www.youtube.com/watch?v=VXrFQhj-X0I

  • Juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä ”valitulla kansalla” suuria…

   Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

   Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

   Juutalaiset ovat siis Saatanasta, kuten Jeesuskin sanoo (Joh. 8:44). Kannattaa todellakin lukea UT:n neljää ensimmäistä kirjaa, vaikket ”uskovainen” tai uskova olisikaan! Sieltä saa hyvää pontta juutalaisvastaisuuteen. Jos maailman luetuin kirjakin on sitä mieltä, niin…

   Jumalan kiroamat juutalaiset eli kaananilaiset ovat siis Edomista/Idumeasta (noilla nimillä paikka on tunnettu raamatullisina aikoina). Saatana → Kain → Esau → edomialaiset/idumealaiset → fariseukset → khazaarit/kasaarit → aškenazit → JUUTALAISET.

   Me kaukaasialaiset olemme SEEMILÄISIÄ/SEMIITTEJÄ. Israel ja Juuda ovat meidän esi-isiemme alueita.

   13 kadonnutta Israelin heimoa – ne olemme ME! Iisakin pojat eli (I)saac-sons l. Saxons; saksit.

 5. Hämmästelen, että nuo rotannaamat ovat vielä elossa Yhdysvalloissa. Itsetietoinen kansa oli laittanut moisen nilkin suoraan kansantuomistuimeen,

Comments are closed.