Koti Uutisia Sionismi Juutalainen finanssiyhtiö iloitsee käteisrahan kuolemasta

Juutalainen finanssiyhtiö iloitsee käteisrahan kuolemasta

10
Laurence Fink.

Juutalaisen Laurence Finkin johtama globaali finanssiyhtiö BlackRock iloitsee käteisrahan kuolemasta. BlackRock julisti digitaalisten pankkimaksujen ilosanomaa Arvopaperi-lehteen painetussa artikkeliksi naamioidussa mainoksessa.

Globalistit kannattavat käteisen rahan kieltämistä, koska käteinen on anonyymiä. Poliittisten toisinajattelijoiden vakoilu on helpompaa, kun kansalaiset pakotetaan maksamaan tilisiirroilla, joista jää aina jälki pankin tietokantaan.

BlackRockin mukaan “käteisen jääminen historiaan” merkitsee sitä, että maksamisesta tulee “helpommin jäljitettävää”. Juutalaisyhtiö kertoo sijoittajiensa seuraavan tarkasti globaalilla tasolla uusien rahoitusteknologiayhtiöiden suoriutumista. Ostamalla markkinajohtajat itselleen BlackRock saa pääsyn eri maiden kansalaisten maksutietoihin ja yksityiselämään.

BlackRock on maailman rahakkain varainhoitoyhtiö ja kooltaan suurempi kuin Saksan kansantalous. Kuten olemme aiemmin uutisoineet, kiskoo BlackRock korkoa rahoittaakseen haitallisia poliittisia projekteja, kuten antinationalismia, sionismia, ”monikulttuurisuutta”, homolobbausta sekä taistelua aseiden yksityisomistusta vastaan.

Lähde: Arvopaperi

10 KOMMENTIT

 1. Suomessa on nykyään valtavasti hyvin tyhmiä gojimeja jotka suorastaan järkyttyvät kun ne näkevät jonkun vielä maksavan ostoksensa käteisellä.

  Alkaa hirveä kyseleminen ja taivastelu siitä kuinka joku vielä kehtaakin maksaa käteisellä ja kuinka joku voi kuljettaa “metallinpaloja” taskuissaan. Ihan kuin se olisi jo rikollista omistaa käteistä. Niin hyvin tätä kansaa pystytään viilaamaan linssiin kerta toisensa jälkeen.

  • Aijaa, itse olen törmännyt tuollaiseen asenteeseen tasan ja ainoastaam HSL-bussissa, en minä ainakaan mitään taivastelua ole havainnut keneltäkään muulta. Ymmärrän jos maksaa isolla setelillä parin euron ostoksia.

  • Siis mielestäsi luottokortit ja pankkikortit ovat jotenkin enemmän juutalaisia kuin raha? Korttirahahan on vain juutalaisten keino minimoida/poistaa kulut, joita syntyy kun valmistetaan seteleitä puuvillasta ja pellavasta ja kolikoita jostakin mahdollisimman halvasta metalliseoksesta.

   Itseäni ei kyllä kiehdo ajatus kosteiden, arvottomien vitosten, kymppien ja kaksikymppisten roudaamisesta taskussa, saatika sitten 5–20-sentin kolikoista, jotka ovat kirjaimellisesti arvottomia. Pienin raha voisi olla aivan hyvin 50 senttiä.

  • Mielestäni pitää olla vitun tyhmä, jos käyttää sanaa “gojimi”.

   • Olet oikeassa. Minä olen ihan vitun tyhmä kun käytin sanaa gojimi.

 2. Tilisiirrot voidaan jäljittämisen lisäksi myös estää ja perua. Lisäksi tillä oleva raha voidaan takavarikoida.
  Käteisen, kullan ja kryptovaluuttojen kohdalla tämä ei onnistu. Bitcoinin tapauksessa tosin jäjittäminen onnistuu, sillä lohkoketjuun tallennettu siirtohistoria on julkinen. Mutta Bitcoin siirtoja ei pysty estämään eikä Bitcoinia pysty takavarikoimaan. Kannatta tutustua myös Moneroon, jonaka siitohistoa on suojattu, Moneroa ei pysty takavarikoimaan, siirtoja estää, eikä siirtoja jäljittää, sillä Moneron lohkoketjuun tallennettu siirtohistoria on yksityinen, vain käyttäjä itse pystyy sitä tarkastelemaan. Tutustukaa Moneroon. getmonero.org

  • Nuo teidän leikkirahanne eivät ole juutalaisten omistuksessa, vai?

 3. No sitten kannattaa siirtyä Bitcoin valuuttaan. Bitcoin on iso vitsaus kansainväliselle juutalaiselle eli finanssieliitille.

 4. Raha on parhaassa turvassa kun sen sijoittaa aseisiin ja varusteisiin. Sitten kun/jos sisällissota Euroopassa alkaa, on kädessäsi muutakin kuin oma mulkku.

  • Jep, täytyy Venäjältä tai Eesti Vabariikista käydä hommaamassa pyssy.

Comments are closed.