Koti Uutisia Sionismi Juutalainen finanssielitisti on Trumpin uudelleenvalintakampanjan “avainrahoittaja”

Juutalainen finanssielitisti on Trumpin uudelleenvalintakampanjan “avainrahoittaja”

2
Donald Trump ja Stephen Schwarzman. Kuvamanipulaatio.

Financial Times (FT) uutisoi, että juutalainen finanssielitisti Stephen Schwarzman on Donald Trumpin uudelleenvalintakampanjan “avainrahoittaja”. Trump nousi alun perin presidentiksi valehtelemalla äänestäjille hyökkäävänsä finanssieliitin ylivaltaa vastaan. Presidenttinä hän on kuitenkin palvellut rahoittajiaan nöyrästi.

Juutalainen Schwarzman johtaa Blackstone-sijoitusyhtiötä, joka on maailman suurin vuokranantaja. Blackstone hallitsee varallisuutta 545 miljardin dollarin edestä, eikä Schwarzman ole epäröinyt käyttää rahojaan politiikan manipulointiin. Schwarzman on ollut Trumpin hallinnon avainhenkilöitä jo presidentin ensimmäisellä valtakaudella.

Kun kansallismieliset marssivat Yhdysvaltojen Charlottesvillessä 2017 pakkomonikulttuurisuutta vastaan, vaati Trumpin talousneuvostoa johtanut Schwarzman poliittista eliittiä tuomitsemaan valkoiset. Lopulta Schwarzman päätti hajottaa Trumpin talousneuvoston symbolisena vastalauseena valkoiselle kansallismielisyydelle. Rahaeliitin painostuksen vuoksi Trump hyökkäsi mediassa Charlottesville-marssijoita vastaan ja syytti näitä ”rasistisesta pahuudesta”.

FT:n mukaan Schwarzman kuuluu Yhdysvaltojen ulkopolitiikan juutalaisen eliitin “uuteen sukupolveen”. Lehden haastatteleman asiantuntijan mukaan “Schwarzmanilla on suorat yhteydet presidenttiin ja hän käyttää yhteyksiään hyväkseen painostaakseen [presidenttiä] toimimaan tahtonsa mukaisesti”.

Lähde: Financial Times

2 KOMMENTIT

  1. Äärisionisti Donald Trump= Täysi roisto ja juutalaisten kehitysvammainen sätkynukke.

  2. Trump on kipapää. Eihän tuosta muuta voi sanoa. Samaa sakkia Soinin, Niinistön, Kataisen, Stubbin jne. jne. jne. kanssa.

    Ei kukaan täysijärkinen laitaa kipaa päähän. Ei edes vitsinä. Kun laitat sen päähäsi, myönnät “valitun kansan” ylivertaisuuden, hyväksyt sen että Jeesusta keitetään uloisteissa heidän pyhissä kirjoituksissaan jne.

    Porukka jauhaa siitä istuuko Jew-S-A:n presidentin pallilla demari vai republikaani. Ei sillä ole mitään väliä! Ihmisten pitäisi keskittyä siihen että JFK ja RFK murhattiin juutalaisten toimesta ja siihen että juutalainen Nixon ja hänen sakkinsa irrottivat USA:n dollarin kultakannasta 60- ja 70-lukujen taitteessa.

Comments are closed.