Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen Dmitry Gurbanov haluaisi lisää keskustelua Hollywoodin juutalaisasteesta

Juutalainen Dmitry Gurbanov haluaisi lisää keskustelua Hollywoodin juutalaisasteesta

6

Juutalainen älypuhelinaktivisti Dmitry Gurbanov valitteli taannoin Twitterissä Jussi Halla-ahon “mokanneen” vuonna 2004 hänen vihjaillessaan juutalaisten omistavan Hollywoodin sekä Yhdysvaltain median. Gurbanovin mukaan Halla-ahoa pitäisi julkisuudessa rangaista kirjoituksensa vuoksi.

Halla-aho kirjoitti Scriptassaan eri kansanmurhista eikä ymmärtänyt, miksi juutalaisten kansanmurha on merkittävämpi tapahtuma kuin kaikki muut kansanmurhat. Hän myös kutsui holokaustin jatkuvaa pakottamista “holo-hölinäksi”.

“Armenialaiset eivät kiinnosta ketään, koska armenialaiset eivät omista Hollywoodia ja Yhdysvaltain mediaa […] On mielenkiintoista nähdä, mihin tämä viime vuosina kiihtynyt holo-hölinä vielä johtaa. Ajan virrasta, lukemattomien joukkomurhien joukosta, on poimittu yksi, joka näyttää olevan tänään yhtä ajankohtainen kuin se oli vuonna 1945 […] Kukapa olisi valistuksen aikakauden alkaessa uskonut, että 2000-luvun Euroopassa on voimassa lakeja, jotka määrittelevät rikolliseksi teoksi tietyn historiallisen tapahtuman epäilemisen tai sen merkityksen vähättelemisen?”

Halla-aho ei siis esimerkiksi kiistänyt tapahtunutta kirjoituksessaan, mutta kummasteli sen jalustalle nostamista. Tämä yhdistettynä vihjaukseen juutalaisten merkittävästä roolista Hollywoodin ja median omistussuhteissa on jotain, mikä sai juutalaisen Gurbanovin tuohtumaan ja vaatimaan mediaa tarttumaan asiaan.

Gurbanovin kommentin perusteella hän kaiveli vanhaa kirjoitusta siksi, että valehtelevan SDP-poliitikko Husun vanhoja tuomioita (jotka hän on julkisuudessa aikaisemmin kiistänyt) on kaivettu esille Husun ollessa nyt tuoreiden valheiden vuoksi otsikoissa. Hän on sitä mieltä, että Halla-ahoa pitäisi “hiillostaa” kirjoituksensa vuoksi.

Kukaan ei kuitenkaan ehkä ole kertonut “Dimmulle” syytä, miksi tätä kirjoitusta ei välttämättä haluta nostaa framille. Juutalaisten suhteettoman suuri osuus Hollywoodin ja Yhdysvaltojen median omistussuhteissa on hyvin helppoa todistaa ja Halla-ahon syyllistäminen aiheesta aiheuttaisi laajempaa keskustelua, mikä voisi ainoastaan päätyä juutalaisten kannalta kiusalliseen lopputulokseen. Mikäli Gurbanov kuitenkin haluaa jatkaa keskustelua aiheesta, tarjoamme hänelle alkuun linkin Los Angeles Timesissa julkaistuun kirjoitukseen, jonka on kirjoittanut juutalainen Joel Stein: Who runs Hollywood? C’mon. Lehti oli tekstin julkaisun aikaan juutalaisen San Zellin omistuksessa.

6 KOMMENTIT

 1. “lisää keskustelua Hollywoodin juutalaissaasteesta”

  Koko Neuvostoliitto oli eräänlainen “Hollywood”. Mikään ei ollut kuten Pravda ja länsimainen media kertoi. Tässä sisäpiiriläisten kokemusperäistä dataa CCCP -ajoilta:

  deathofcommunism.com/exposing-communist-criminals/

  • Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous [oik. vallankaappaus] ei ollut “venäläinen vallankumous”. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.

   —Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn

 2. Halla-Aho on varsinainen epeli. Itsekin juutalaisena(((Bergroth))) halusi hämätä kannattajikseen noina aikoina sellaistakin porukkaa joka olisi muuten kriittinen hänen suhteensa. Tuolloinhan Suomen Sisu kaapattiin sionistien taholta.

  • Surullista että vieläkin Perussionistien kusetus näyttää uppoavan kansaan. Olisiko aika herätä jo jütkütuksesta?

 3. Hollywoodin merkittävimmät elokuvayhtiöt ovat kuinkas ollakaan koukkunokkien perustamia. Esim. MGM – Metro (-Pictures Marcus Loew, s 1870 juutalaisperheeseen New Yorkissa), Goldwyn (-Pictures Samuel Goldwyn: Szmuel Gelbfisz s. 1879 juutalaisperheeseen Varsovassa), Mayer (-Pictures Louis B. Mayer: Lazar Meir s. juutalaisperheeseen 1884 Dymerissä, nyk. Ukrainassa). L. B. Mayer pyöritti elokuvabisnestä häikäilemättömästi. Hän mm. alkoi syöttää Judy Garlandille jo pikkutyttönä amfetamiinia ja yllytti tätä polttamaan tupakkaa monta askia päivässä tämän laihana pysymiseksi.

Comments are closed.