Koti Uutisia Sionismi Juutalainen David Rothschild Trumpille: “Ole vittu hiljaa keskuspankkiasioista”

Juutalainen David Rothschild Trumpille: “Ole vittu hiljaa keskuspankkiasioista”

8
Kuvakaappaus: Twitter.

Maailman pahamaineisimpaan juutalaiseen pankkiirisukuun kuuluva David Rothschild hämmästytti Twitterissä käskemällä presidentti Donald Trumpia olemaan “vittu hiljaa” keskuspankkiasioista. Juutalainen menetti malttinsa, kun Trump kritisoi Yhdysvaltojen keskuspankin näkemyksiä muun muassa kauppa- ja valuuttakurssipolitiikasta.

Rothschildin mukaan presidentin tulisi olla hiljaa rahapolitiikasta, koska tämän puheet häiritsevät pörssivakautta. Lisäksi pankkiirit ovat sitä mieltä, että julkisen vallan tulisi luovuttaa keskuspankkiasiat kokonaan yksityisen finanssieliitin päätösvaltaan.

– Onko [Trump] niin vitun typerä, ettei hän kykene edes pitämään vitun turpaansa kiinni ja olemaan tekemättä mitään, juutalainen muotoili rahapoliittisen näkemyksensä.

Presidentin ja Rothschildin nokittelu vaikuttaa kuitenkin pinnalliselta teatterilta. Trumpin kansainvälistä “kauppasotahanketta” nimittäin johtaa Yhdysvaltojen kauppaministeri Wilbur Ross, joka ansaitsi kannuksensa juuri Rothschild-pankissa. Ross tunnettiin ennen Trumpin vaalivoittoa vannoutuneena “globalistina”, joka ansaitsi miljardeja myymällä amerikkalaisia terästehtaita ulkomaille.

Lähde: Twitter

8 KOMMENTIT

 1. Onneksi pörssissä ei ole kaupan kuin A4:ia. Ja toivottavasti tyhmät piensijoittajat vetävät rahansa sieltä pois. Sillä kun se raha lähtee, koko pörssi romahtaa. Ja se tarvittaisiin jotta maapallolla havahduttaisiin uudelleen siihen mikä on tärkeää.

 2. Kas kas, juutalainen menettää hermonsa, toivottavasti pian myös rahansa.

 3. Jos ja kun Trump kritsioi Fediä niin se on koska kansainvälinen juutalainen haluaa niin. Toisaalta ei ole aikoihin presidentti kritisoinut avoimesti tällä tavoin, tämä koska amerikkalaiset ovat kiinittäneet huomiota enemmän pankkeihin ja yleinen mielipide kovasti heitä vastaan. Dollarin tuleva romahtaminen Fedin ja Rothschildien toimesta, ja näistä tuhkista rakennetaan sitten Amerikan Unionin yhteinen keskuspankki kuten ECB täällä Euroopassa.

 4. Juutalaisen Rothschildin sivistystasosta kertoo f-sanan käyttö, osoitettuna istuvalle presidentille, vai osuiko niin pahasti hermoon, että kontrolli petti.
  Mutta mielestäni D. Trump oli arviossaan vain oikeassa, ei mitään sen kummallisempaa.
  Juutalaisketkuille oli yllätys kun presidentiksi tuli talousasioita hallitseva liikemies, eikä suinkaan dementoitunut mummo.

 5. Eiköhän tuonkin möläytyksen tarkoitus ole vaikuttaa kursseihin, eikä suinkaan ilmaista aitoja tuntemuksia.

 6. Kylläpä pyhän kansan pojalla ovan pyhät puheet. Toista se on meidän goyimien laita, jotka tallustelevat kirja tasapainossa päänsä päällä ja jokaista sanomista, tekemistä, tekemättä jättämistä ja jopa ajatuksiakin valvotaan kuin haukan silmällä ettei vain tule mitään “sopimatonta” ja “vihaa” kylvävää loukkausta, vaan päinvastoin optimaalisin tilanne olisi täydellinen mykkyys. Ensin “katkaistaan” kieli sitten kaula, jolloin “vaitiololupaus” on lopullinen.

  Juutalaiselle rahasta puhuminen on paras puheenaihe, mutta samalla jos siitä avaa suunsa joku muu kun juutalainen. On maailman huonoin “ulostulo”.

 7. Outoa, että on olemassa yksityisiä pankkeja. Nuohan pitäisi siirtää valtion omistukseen. Tosin valtion päitisi silloin olla toisenlainen kuin nyt.

Comments are closed.