Koti Uutisia Sionismi Juutalainen “anti-imperialisti” Chomsky vaatii amerikkalaissotilaiden pysyvän Syyriassa

Juutalainen “anti-imperialisti” Chomsky vaatii amerikkalaissotilaiden pysyvän Syyriassa

2

Yhdysvaltojen kontrolloitua oppositiota edustava juutalaisprofessori Noam Chomsky on ryhtynyt “yllättäen” Amerikan sotilaallisen imperialismin kannattajaksi. Chomsky on esiintynyt kymmenien vuosien ajan vasemmistoguruna antaen pinnallista kritiikkiä amerikkalaista kapitalismia ja ulkopolitiikkaa vastaan.

Chomsky on kuitenkin ollut aina uskollinen juutalaisille juurilleen, minkä vuoksi hän on vastustanut julkista keskustelua Israel-lobbyn yhteydestä Amerikan sotapolitiikkaan. Chomskyn juutalaiset intressit tulivat esille myös tuoreessa haastattelussa, jonka hän antoi Kurdistan 24 -julkaisulle.

Juutalainen totesi kurdilehdelle, että hänen mielestään Amerikan täytyy jatkaa Syyrian miehittämistä. Toisin sanoen imperialismin tunnetuin kriitikko antaakin nyt täyden tukensa imperialismille. Chomskyn mukaan amerikkalaissotilaiden täytyy jäädä suojelemaan Israelin kanssa liittoutuneita kurditerroristeja, jotka ovat yrittäneet väkivalloin kaataa Syyrian laillisen hallituksen.

Sionistiliike on propagoinut kurdien puolesta muun muassa siksi, että nämä suosivat amerikanjuutalaisen marxistin Murray Bookchinin liberaalia ideologiaa. Israelin ja kurdien välillä on ideologian ja geopolitiikan ohella myös geneettinen side; kurdien ja juutalaisten on jo kauan tiedetty olevan sukulaiskansoja.

Lähde: Kurdistan 24

2 KOMMENTIT

  1. Amerikkalaisten pitää nimeomaan tulla pois tuolta Syyriasta. Ja jos Syyrian armeija tarvitsee aseistusta, myydä sitä sinne. Se nyt on vaan sellainen juttu että jokaisen maan pitää puolustaa itseään. Jos ei maan armeija saa lökäpöksyjä kuriin niin jo on ihme.

    Sionistien kannan ymmärtää hyvin. Sota tuottaa enemmän rahaa kuin rauha. Ja toisaalta, israelissa ollaan paljon vähemmän arogantteja rajanaapureita kohtaan kun amerikkalaiset eivät ole puolustamassa niitä.

  2. Kas kummaa kuinka hauskaa onkin tapattaa goyimeja kuin sen sijaan juutalaisia, jotka ovat “arvotavaraa”.

Comments are closed.