Koti Uutisia Juutalainen akateemikko tunnustaa Euroopan kansanvaihdon olevan ennalta suunniteltu koe

Juutalainen akateemikko tunnustaa Euroopan kansanvaihdon olevan ennalta suunniteltu koe

6

Yascha Mounk on saksanjuutalainen akateemikko ja toimittaja, joka työskentelee luennoitsijana Harvardin yliopistossa Bostonissa. Freelance-toimittajana hän kirjoittaa The New York TimesiinThe Wall Street JournaliinForeign Affairsiin, Slate.comiin sekä Zeit Onlineen.

Mounkia haastateltiin vastikään Saksan valtiollisella TV-kanavalla aiheena “pahojen oikeistopopulistien” kasvu Saksassa ja Euroopassa. Haastattelun aikana hän tunnusti meidän läpikäyvän “historiallisen uniikkia koetta, Euroopan muuttumista monoetnisestä, monokulttuurillisesta yhteiskunnasta multietniseksi”.

Mounk tuli näin myös lisänneensä itsensä pitkälle listalle ihmisiä, jotka ovat tunnustaneet Euroopassa ja eurooppalaisten perustamissa maissa olevan meneillään kansanvaihto. Muiden muassa Barbara SpectreGregor GysiAnetta Kahane ja Noel Ignatiev ovat kaikki sanoneet avoimesti, että monikulttuuristamiskokeessa on kyse valkoisten pois pyyhkimisestä. Ei siis ole kyse ihmisten auttamisesta hädässä vaan kansojen täydellisestä muodonmuutoksesta. Kyse ei ole myöskään yrityksistä nostaa matalaa syntyvyyttä tai taloudellista tilannetta. Kyse on eurooppalaisten maiden kansoittamisesta rotumuukalaisilla.

 

Lähteet: Nordfront.se, Frihetskamp.net

6 KOMMENTIT

 1. Meille tiedostaneille tämä ei tullut uutisena. Mutta on hyvä saada tällaisia tekstejä historian lehdille, ja myös suomeksi käännettyinä. Ehkä siten kansakuntamme viimeisetkin kulttuuri-marxilaiset ymmärtävät että heitä on höynäytetty ja oikein olan takaa. Heitä on käytetty ilmaiseksi globalistien agendaan ja nämä hölmöt ovat tuhoamassa omaa elinympäristöään. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Elämä on oppimista.

  Ehkä joskus nämä kulttuuri-marxilaiset saavat itselleen sellaisen koulutuspohjan että pystyvät osallistumaan yhteiskuntaan omina yksilöinää. Silloin heilläkin on mahdollisuus samoihin elintasoihin meidän muiden kanssa. Elintasoihin joita ne kateellisina “halveksivat”.

 2. Järkyttävintä tässä on se, että omat perheenjäsenet juhlii tätä voittona. Ja ne jotka eivät juhli, ovat tietämättömiä business as usual mindsetillä.

 3. Ehkäpä vallasa oleva eliitti haluaa toteuttaa “Afrikkalaisen unelman” eli valtion, jossa johtajat kylpevät rahassa, mutta kansa rypee ravassa. “African presidents are the richest in the world but their peoples are dirt poor.”

  https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2018/02/27/africans-develop-no-feel-for-logical-thinking/

  https://www.merkur.de/lokales/muenchen-lk/sauerlach-ort117101/weltenbummler-aus-sauerlach-erklaeren-warum-sich-afrika-selbst-vernichtet-9636945.html

  https://derstandard.at/2000074898543/Afrika-und-der-Ansturm-auf-Europa

 4. Siksi monet näistä juutalaisista tunnustaa näitä asioita, koska ei lampaat silti uskalla mitään tehdä, vaikka asia kuulutetaan kirkon tornista.

 5. Ehkäpä vallasa oleva eliitti haluaa toteuttaa “Afrikkalaisen unelman” eli valtion, jossa johtajat kylpevät rahassa, mutta kansa rypee ravassa. — “African presidents are the richest in the world but their peoples are dirt poor.”

Comments are closed.